Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Merhaba kızlar gece kasık ve bel ağrısı çektim sanki regl olacak gibi yarım saat sürdü sonra geçti ama çok korktum doktora gitmeli miyim ne yapmalıyım sizde de oldu mu

Bu hangi marka canım
Marka bakmiyorum canim ya
Ilays bakiyordum da ilk 2 3 ay kullanacagim icin pahali modellerden vazgectim
Alttaki kisinin onerdigi de sanirim fermuarli model ilaysla reklam anlasmali tanitim yapmis
Yarim kundakta kollar komple sariliyor ya rahat eder mi bilemedim
Hani amacim elleriyle kendini uyandirmasin
Oglumda cok yasadik bunu cunku

Merhaba kızlar gece kasık ve bel ağrısı çektim sanki regl olacak gibi yarım saat sürdü sonra geçti ama çok korktum doktora gitmeli miyim ne yapmalıyım sizde de oldu mu
Son 2 haftadır bende de oluyor, sabah akşam gece fark etmiyor regl ağrısı gibi geliyor ama uzun sürmüyor 20-30 dkk en fazla

Kızlar bebişleri bi gün çok hareketli bi gün çok nazlı olan var mı ya psikolojim bozuldu dün kıpır kıpır beş dk duramıyordu bugün nazlı nazlı hareket ediyor etmiyor değil doktora gitmek de istemiyorum bu yüzden dün kontrol vardı daha normal mi böyle

Benim de öyle dün inanılmaz hareketliydi bugün çoook çok az ve hafif

Kızlaaarrr selam nasılsınız hızınıza yetişemiyorum yazamıyorum hiç bişey 32.ci haftadan selam vermeye geldim yaşamaya çalışıyorum hem kendimle hem kız bebemle

Benim de hala devam o ağrı. Hele bugün alışveriş yaptık 2 saat ayaktaydım inanılmaz kötü
Aynı durumdayız. Bende çok ayakta kalamıyorum artık kötü oluyorum herkeste böyle mi acaba? Bir alışverişe gidelim diyoruz arabaya gidip oturuyorum ya da varsa oturacağım bir yer oturuyorum eşim dolanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…