• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Aynı durumdayız. Bende çok ayakta kalamıyorum artık kötü oluyorum herkeste böyle mi acaba? Bir alışverişe gidelim diyoruz arabaya gidip oturuyorum ya da varsa oturacağım bir yer oturuyorum eşim dolanıyor.
Evet canim bos yer varsa hemen otuuryorum yorulmamak icin cok yavas hareket rdiyorum yuruyuslerimi duzenli yapinca daha iyi ve enerjik hissediyorum hareket etmem kolaylasiyor

Aynı durumdayız. Bende çok ayakta kalamıyorum artık kötü oluyorum herkeste böyle mi acaba? Bir alışverişe gidelim diyoruz arabaya gidip oturuyorum ya da varsa oturacağım bir yer oturuyorum eşim dolanıyor.
Ben son zamanlarda hareketsiz kalmıştım, bu gidişle zor doğum yaparım endişesi var, o yüzden dün yürüyüşlere başladım. 20 dakika yürümek bile yoruyor gerçekten 🙄

33+4 canım, şimdi sertlikte kayboldu. Sabah biraz üşümüştüm kasık ve bel ağrısı ondan olabilir diye düşündüm. Bu haftalarda normalmiş bu ağrılar.
Üşüttüğümü de bilmiyorum sıcak basıyoe ondan olabilir canım geçiyor ama insan korkuyor aaaa günümüzde aynı neredeyse ☺️

Herkese güzel günler, bugün 30+0 kontrolune gittim. Bebis 1600 olmus 2 haftada 450 gram almis sasirdim boyle bir buyume beklemiyordum. Son haftalarda kilo alimim hizlandi 10 kilo almisim toplam. Dogum pozisyonu almaya yeni baslamis iki hafta once yan yatiyordu suanda kafasi sag alt poposu sol ust gibi olmaya baslamis. Dogum seklini daha konusmadik ama suanda bir problem yok dedi. Yuzunu plesentaya yapistirmis arayada kordonunu almis gostermedi 😅 sadece kulagini gordum. Iki hafta once az zoraki yuzunu gormustuk. Herhalde artik goremeyecagiz gibi.

Kızlar bebişleri bi gün çok hareketli bi gün çok nazlı olan var mı ya psikolojim bozuldu dün kıpır kıpır beş dk duramıyordu bugün nazlı nazlı hareket ediyor etmiyor değil doktora gitmek de istemiyorum bu yüzden dün kontrol vardı daha normal mi böyle
Tam suan bunu yasiyorum 🤣 dun kipir kipirdi bugun cok az hissediyorum durtukleyip duruyorum kahvemi de ictim simdi arkasini mi donuyor acaba neden boyle panikletiyolar bizi
Ben son zamanlarda hareketsiz kalmıştım, bu gidişle zor doğum yaparım endişesi var, o yüzden dün yürüyüşlere başladım. 20 dakika yürümek bile yoruyor gerçekten 🙄
Ya bende hep evdeyim yuruyus yapmak istesem de evimin konumu pek musait degil yuruyesim gelmiyor ara sokaklar cok tenha e kalan taraf da ana cadde surekli bi isik bekle sagina soluna dikkat et derken mental olarak rahatlayamiyorum surekli dikkatimi toplamam gerekiyor zor geliyo o yuzden ... Anca esim arabayla avmye falan goturunce oralarda yuruyorum genelde ama tabi yeterli degildir muhtemelen

Kızlar herkese merhaba, birşey sormak istiyorum kapı süsü yaptıran arkadaşlar nerden hangi siteden ne kadara yaptırdınız acaba görsel ve link paylaşabilir misiniiz?

Evin içindeki hareket hareketten sayılıyor mu bilmiyorum ama ev işleri yapıyorum temizlik vs. Eşim yapma diyor aslında doktorda ama ben yapmadan duramıyorum ama yürüyüş pek mümkün değil az önce bazamız için servis geldi adamların başında zor dikildim ayakta.

Herkese güzel günler, bugün 30+0 kontrolune gittim. Bebis 1600 olmus 2 haftada 450 gram almis sasirdim boyle bir buyume beklemiyordum. Son haftalarda kilo alimim hizlandi 10 kilo almisim toplam. Dogum pozisyonu almaya yeni baslamis iki hafta once yan yatiyordu suanda kafasi sag alt poposu sol ust gibi olmaya baslamis. Dogum seklini daha konusmadik ama suanda bir problem yok dedi. Yuzunu plesentaya yapistirmis arayada kordonunu almis gostermedi 😅 sadece kulagini gordum. Iki hafta once az zoraki yuzunu gormustuk. Herhalde artik goremeyecagiz gibi.
Bizimde aynı canım plasenta geliyor önüne yüzünü göremiyoruz bir türlü istediğimiz gibi doğunca artık.

Tam suan bunu yasiyorum 🤣 dun kipir kipirdi bugun cok az hissediyorum durtukleyip duruyorum kahvemi de ictim simdi arkasini mi donuyor acaba neden boyle panikletiyolar bizi

Ya bende hep evdeyim yuruyus yapmak istesem de evimin konumu pek musait degil yuruyesim gelmiyor ara sokaklar cok tenha e kalan taraf da ana cadde surekli bi isik bekle sagina soluna dikkat et derken mental olarak rahatlayamiyorum surekli dikkatimi toplamam gerekiyor zor geliyo o yuzden ... Anca esim arabayla avmye falan goturunce oralarda yuruyorum genelde ama tabi yeterli degildir muhtemelen
Bizim sitede tam tarif ettiğin gibi canım bide sitede bir hamiş daha var acaba dedim bir an o mu?

Back
X