• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Kızlar öyle bir bel bacak ağrısı yaşıyorum ki artık ağrısına dayanamıyorum dün doktora gittim hiçbir çözümü yokmuş yürüyemiyorum hiç 😔😔
Magnezyum almiyomusun canim egzersizler oluyormus hafifletenb bende yarın danisip basliyacagim 35. Haftadayim

Tam suan bunu yasiyorum 🤣 dun kipir kipirdi bugun cok az hissediyorum durtukleyip duruyorum kahvemi de ictim simdi arkasini mi donuyor acaba neden boyle panikletiyolar bizi

Ya bende hep evdeyim yuruyus yapmak istesem de evimin konumu pek musait degil yuruyesim gelmiyor ara sokaklar cok tenha e kalan taraf da ana cadde surekli bi isik bekle sagina soluna dikkat et derken mental olarak rahatlayamiyorum surekli dikkatimi toplamam gerekiyor zor geliyo o yuzden ... Anca esim arabayla avmye falan goturunce oralarda yuruyorum genelde ama tabi yeterli degildir muhtemelen
Aksiyon yaşatmaktan zevk alıyorlar galiba😂

Yatağa girdiğimden beri, bir saattir sancılarım başladı. Hem kasık hem bel ağrısı, sıklaştı da. Çok rahatsız edici olmaya başladı, uyuyamıyorum. Uyuyup rahatlayabilsem diye dua ediyorum. Bir yandan da korkuyorum. Doğum sancılarına benziyor. Dün de yatağa girince rahatsız olmuştum ama bugün fazla.

Yatağa girdiğimden beri, bir saattir sancılarım başladı. Hem kasık hem bel ağrısı, sıklaştı da. Çok rahatsız edici olmaya başladı, uyuyamıyorum. Uyuyup rahatlayabilsem diye dua ediyorum. Bir yandan da korkuyorum. Doğum sancılarına benziyor. Dün de yatağa girince rahatsız olmuştum ama bugün fazla.
Canım panik yapma kaçıncı haftadasın?

Back
X