Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Günümüz aynı canım bakalım ne zaman gelicek bebişler.

Benim bebiş de iri muhtemelen 40ı asla göremem gibi hissediyorum ama inşallah 38 falan olur

Benimde aralıkta olacak gibi duruyor ama Ocak başı olmasını isterdim. Acaba yay burcu mu olacak oğlak mı merak içerisindeyim:) eşim oğlak ailemizde hiç yay burcu yok acaba erkeği nasıl karakterde oluyor yay burcunun bilen var mı

Sebep neymis peki canim bi sorun cikmadi insallah degil mi

Bende aralik sonu olacak gibi hissediyorum 13 ocaga gun verdiler ama o kadar durmaz gibi hissediyorum yilbasinda gelse de olur benim gonlumden gecen 36dan sonra cok sorun olmaz

Ben yay burcuyum erkeğini bilemem pek ama genel olarak söylemek gerekirse çocuğum da yay burcu olsun çok isterim çünkü hep bi pozitiflik neşe umursamazlık müthiş bişey tek sorun biraz inat ve burnunun dikini pusula bellemek bence yanlış da olduğunu bilsem burnumun dikine giderim erkeği de aynıdır bence

Bende aralik sonu olacak gibi hissediyorum 13 ocaga gun verdiler ama o kadar durmaz gibi hissediyorum yilbasinda gelse de olur benim gonlumden gecen 36dan sonra cok sorun olmaz
Bana doktorum 27 aralık civarı alalım dedi ama ben 2 ocak istiyorum bir aksilik olmazsa

Sebep neymis peki canim bi sorun cikmadi insallah degil mi
Bir sorun yok haftasıyla uyumlu hareket de gözlendi şükürler olsun. Stresli misin bu günlerde o yüzden olur dedi ben de değilim yani stresli falan. Bebeğin duruşundandır bazen olur böyle dedi gönderdi hâlâ bariz hareket yok açıkcası. Kan ve idrar da temiz çıkınca bi şey yapamadılar

Göğüs altında batma ağrı hisseden var mı acaba nasıl geçiriyorsunuz?

Haber ederim canım muhakkak, şase vermişti onu içtim dün gece, bugünde azıcık temizlik yaptım akşam kıvrandırdı yine. Çok zor geçiyor artık, neredeyse 33 oldum ama zaman geçtikçe ağırlaşıyorum iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…