Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
kızlar sizinde göbeğiniz aşağı doğru indi mi? ben dünden beri artık göbeğimin aşağıda olduğunu düşünüyorum, aynadan bakıncada belli oluyor. Doğum yakın mıdır?

Tansiyondan problem yaşayan canım anneler belirtileriniz ne oldu acaba son kontrolümde öyle bi sorun yoktu ama bugün sabahtan beri aşırı bi enseden gelen baş ağrım var gerçi uykusuzluktan da olabilir sürekli kalk yat kalk yat yapıyorum

kızlar sizinde göbeğiniz aşağı doğru indi mi? ben dünden beri artık göbeğimin aşağıda olduğunu düşünüyorum, aynadan bakıncada belli oluyor. Doğum yakın mıdır?
Benim de öyle oturunca sanki çocuğu kucağımda taşıyormuşum gibi ve kasıklarımdaki baskı çok arttı kayınvalidem gördü dün aşağı düşmüş dedi ama ne kadara doğururuz bilmiyorum hislerim çok uzak olmadığını söylüyor

daha çok erken korkmaya başladım, pazartesi kontrolüm var.

33+6 dan selamlar benim de siyatik ağrısı hala devam. Artık evden çıkamıyorum. Sizler çıkıyor musunuz?
Evden çıkmak ne ki çalışıyoruz :) Benim de bu hafta kalça ağrılarım başladı ama gece ve sabah kaltığımda oluyor uzun süre yan yatmaktan olduğunu düşünüyorumm.
Aynen zaten sezaryense öenmli değil kuzu ya rahatsızlık da vermiyorsa pozisyondan dolayı . Ben sancıdan dolayı ptesi gittiğimde u şeklinde duruyordu kafa bacaklar göğsümün altındaydıı. Bakalım asıl kontrolüm ptesi nasıl olacak :) sata göre 32 oluyorum çalışabilir alıcam. Bir sonraki kontrollerimin ne zman olacağını NST'ye ne zaman başlayacağımızı falan hepsini sormayı düşünüyorum :)

Tam dediğin gibiyim bende bebeği kucağımda taşıyormuş ya da kucağıma oturmus gibiyim

Randevum 3 hafta sonra. O zaman 14 haftalık olacaz bakalım
Sağlıcakla gelsin inşallah ilk doğumun mu olucak?
Artik milleti susturmak icin ic karnim genis doktor oyle soyledi diyorum kilo almadim desem 7 kiloda aldim yani
Ay ben bayağı aldım ya erkek göbeği sivri oluyor ama o farketti cidden. Kızımda daha kalça falan çıkmıştı bunda direk top gibi karnım çıktı
Az daha dursun bence canım, 36dan sonra daha rahat oluyorlar, küveze girme riskide olmuyor bence. Ben arkadaşada söylediğim gibi sanki göbeğim içine kaçmış gibi geliyor
Benim ara ara batmalar oluyor, bazen çok fazla kasığıma ağrı giriyor. Yılbaşına kadar dayansın yeter diye düşünüyorum bende bakalıım

Rahatsızlığı yok çok şükür, sadece artık son haftalar ya iyice merak ediyorum acaba ne kadarlık oldu, gelişimi iyi mi, birde şeker var insülin kullanıyorum ama 1 2 haftadır hiç dikkat etmiyorum gibi iştahım çok açıldı. Azcıkta ona dikkat etsem süper olucak ama yok şuanlık

Yok canım 4. Doğum

Bana da sanki biraz inmiş gibi geliyor, bebeğin başı da aşağıda artık, bu da etkiliyor mu acaba, bilmiyorum.

Çalışan arkadaşların Allah yardımcısı olsun çok zor gerçekten bi iyileştirme yapmaları gerekiyor doğum izni konusunda. Ben ücretsiz izin doğum izni vs ne varsa kullanıp birkaç sene çalışmayı düşünmüyorum.

Bende öyle bir de annemler vs de yok olduğum şehirde desteksizim tamamen ücretsiz izin kullanacağım mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…