- 26 Nisan 2023
- 202
- 147
- 33
- 29
Sana dahada kolaylık diliyoruz canım, hamile çalışması kolay değil31+5ten alıyorum selamını , kasık ağrılarım , mide yanmalarım ve ben işteyiz , hepinize kolaylıklar diliyorum :)
3 güne doğurursun deniyorduda inanmıyorum yaDeme deme daha çok erken, ben hiç denemedim bileöyle atamadıktan ne kadar zaman sonra gelebilir deniyorduu?
Aaa biliyorum orayı ben de deneyeyim teşekkür ederimÇınarlı’da yapmıştım canım. Sir yapan yer Şirinyerde sadece lazer, sir ve manikür pedikür yapılıyor. Saloon Sevcan özelden numarasını iletebilirim. İşlerinde çok iyiler ben sanırım 15 senedir falan aynı yere gidiyorum.
Aynı ya midemden nefes alamıyorum31+5ten alıyorum selamını , kasık ağrılarım , mide yanmalarım ve ben işteyiz , hepinize kolaylıklar diliyorum :)
Benim de sırt ve göğüs ağrım yok ama , mide yanmalarım aldı başını gidiyorDeme deme daha çok erken, ben hiç denemedim bileöyle atamadıktan ne kadar zaman sonra gelebilir deniyorduu?
Midem yanmıyor nefesim daralmıyor henüz ama ağırlaştığımın farkındayım bende. Karnım ağırıyor sanki içten içe. Sırt ağrılarım ve göğsümün altındaki yalancı memelerden dolayı mütemadiyen gün içinde canım acıyor
Bakalım pazartesi doktorum ne diyecek. Bu arada önümüzdeki haftadan itibaren artık 4 te çıkıyorum işten , çok mutluyum :)
Ay çok heyecanlı belki dönmüştür. Bence benimki sürekli içimde dönüyor hissediyorum yanı bir gün düz bir gün ters oluyordur çocuğum diye düşünüyorumSana dahada kolaylık diliyoruz canım, hamile çalışması kolay değil
3 güne doğurursun deniyorduda inanmıyorum yapopo geliş zaten, gerçi cuma kontrol var bakalım ne diyecek doktor
Bende normalde 6 da çıkıyorum buçuk gibi evde oluyorum ama o karanlıkta çıkmak beni acayip demoralize ediyordu. Şükür kolaylık sağladılar da çok mutluyumm :))Benim de sırt ve göğüs ağrım yok ama , mide yanmalarım aldı başını gidiyorYaa ne kadar güzel beni de sabah sabah sinir ettiler işte , kurum var kurum var ne kadar şanslısın . Ben 6da çıkıyorum işten , eve gidene kadar 7 oluyor zaten
Değişik bir görünüm olmuyor canım orjinal haline geri dönüyor.Agdadan konu acilmisken ben bisey daha merak ediyorum ya bu daha onceki dogumu normal dogum olanlar malum bolgede degisik bir gorunum falan bi his bisey kaliyor mu yoksa tamamen eski haline mi donuyoruzmanlar eski haline donuyor her seyiyle diyorlar ama yasayanlar ne tecrube etti onu meraj rttim
Ah canım sağlıkla kavuşun birbirinize sanırım grubun ilk bebişi geliyor. Benimde o gün kontrolüm var dua edeceğim senin için.Canim kizlar merak etmişsiniz hepinize teşekkür ederim. Hastanedeyim gözlem altında tutuluyor um. Karanlık sessiz bir odadayim tlf da yasak yazamadim o yüzden. Tansiyonumu düşürüyorlar ama doktor patlayan bir bombasin dedi Cuma günü bebişe kavusuyorum Allahin izniyle şimdi belli oldu. Tam 36 haftalık olmuş oluyor .
Mecburi çıkıyorum çalışıyorum hala33+6 dan selamlarbenim de siyatik ağrısı hala devam. Artık evden çıkamıyorum. Sizler çıkıyor musunuz?
Yok benimki full aynı poziyonda duruyor. Doktorda dalga geçiyor artık bu çocuğun dönmeye niyeti yok diye neyse boşver sezeryansın zaten diyor sonradaAy çok heyecanlı belki dönmüştür. Bence benimki sürekli içimde dönüyor hissediyorum yanı bir gün düz bir gün ters oluyordur çocuğum diye düşünüyorumBenim de pazartesi bakalım nasıl olacak.
Bende normalde 6 da çıkıyorum buçuk gibi evde oluyorum ama o karanlıkta çıkmak beni acayip demoralize ediyordu. Şükür kolaylık sağladılar da çok mutluyumm :))
Siyatik ağrı yok canım bende ama evden çıkmak banada zulüm gibi geliyor artık. En azından kızımı okula bırakıyorum alıyorum falan derken bi tık ona çıkıyorum. Yada markete pazara. Herşey çok yükmüş gibi geliyor33+6 dan selamlarbenim de siyatik ağrısı hala devam. Artık evden çıkamıyorum. Sizler çıkıyor musunuz?
Ben bu seneden ümitliydim ya. Gerçi hala geçirirler belki yasayı belli olmuyor işleri. Çalışmıyorum ama çalışan çok hamile anne var, gerekli benceHepinize kolaylıklar diliyorum arkadaşlar, keşke hamilelerin çalışma şartları düzeltilse ve şu doğum izni uzatılsa 24 haftaya.
Erkek gibi geldi canım bana, bilemiyorum tabi amaEki Görüntüle 3681374 Kızlar benimkimi de yorumlayabilir misiniz11+0 haftalık.
Erkek gibi geldi canım bana, Valla benim gönlümden de geçen erkek. Bakalim. Doktora zoraki bir tahmin yaptirdik kız dedi
Erkek gibi geldi canım bana, bilemiyorum tabi ama
Karnım düşmüş gibi değildez sanki daha çok küçülmüş gibi hissediyorum benMerhaba karni sertlesen ve gobegi dusmus gibi hisseden var mi 33+0
Aynen bende kuculmus hissediyorum garip bi sekilde .hatta gecrn avmde guvenlik hamile oldugumu anlamadi cantalar cihaza dediBen net olarak 16da falan öğrnmiştim, açık açık göstermiştibelli olmuyor ama , keseye göre erkek gibi geldi bana Y Yakamoz3333
Karnım düşmüş gibi değildez sanki daha çok küçülmüş gibi hissediyorum benaşırı sertleşme oluyor bu arada. Özellikle kendimi yoracak iş yaparsam akşamına mutlaka acısı çıkıyor.
İlk gebelikle kıyaslayımca bunda göbeğim çıkmadı gibi geliyorAynen bende kuculmus hissediyorum garip bi sekilde .hatta gecrn avmde guvenlik hamile oldugumu anlamadi cantalar cihaza dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?