Ya kızlar bişey danışmak istiyorum. Cuma günü dişçiye gitmiştim, bahsetmiştim burda da diş ağrısından. Neyse augmentin verdi bana ve özellile kadın doğumcuya danış dedi. Eczaneye sordum hamilelikte kullanılabilir olduğunu, ağrı vs varsa mecbur kullanacağımı konuştuk ki bende öyle düşünüyorum. Birde doktorun numarası vs yok bende. Cuma gece ilaca başladım, cumartesi sabah akşam 2 doz olarak aldım. Dün akşam göz çevresinde kaşıntı başladı. Somradan şişlik oldupunuda farkettim gece gitmek istemedim hastaneye ama o arada da yine gece dozunu kullandım ilacın ondan olduğunu hiiç düşünmedim açıkçası. Sabah kalkınca aşırı bir kaşıntı yine, boynum, dudak çevresi, göz çevresi ve aşırı şiş gözlerimde. Devletin kadın aciline gittim, tansiyona baktı hiç bişeyin yok ilacı kes, eğer çok takan birisiysen yetişkin acile bi gir dedi. Güvenmedim açıkçası, yetişkin acilde de vakit kaybetmek istemedim. En son özel medicalpark göztepeye geldim, Allah razı olsun doktor muayene yaptı. Antibiyotiğin içerisinde ki penisilin sana alerji yapmış kesinlikle ilacı kes dedi. Sonrasında avil, serum bide ağrı kesici takıldı.
Aradan 1 1.5 saat geçti hastaneden çıkmıştım bu süre içerisinde kaşıntı tekrardan başladı, hastaneye yakın konumda olduğum için tekrardan gittim doktor görünce şaşırdı. Durumu izah ettim, kortizon yapalım bu sefer ama buda fayda etmezse yapacak bişey yok beklicez dedi. Ciğer geliştirici iğnede yapalım dedi erken gelebilirde dedi. Bi tık tedirgin oldum açıkçası.
Şuanda özele göre 36 haftalık görünüyor kilosu 2400 civarı
Devlete görede tam haftasıyla uyumlu.
Ciğer geliştirici yapıldı mı bilmiyorumda hemşire kortizonlu iğne o dedi ama bilmiyorum.
Umarım dahada ilerlemez, kesilir bir an önce