Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177

İlk attığın peluş gibi olan pijama takımı nasıl çıktı? Bir ara 400lere düşmüştü alsam mı deyip kararsız kaldım. Alaydım keşke fiyatı ne artmış

Son düzenleme:
Evet evet boy da 1 hafta ilerde. İri bebek olabilir dedi şekerden olma ihtimali olduğu için onu da düşündü genetik de olabilir vs yarın netleşir bakalım
Şeker varsa şekere bağlı da olabiliyor genetik de olabiliyor kuzum işte. Bizde şeker derdi yok allaha şükür. Sağlıklı olsunlar da doktor bana gelişime göre değil yaşına göre gelecek dedi ondan erken doğum olmaz diye düşünüyorum amma bakalım :)
Ayy aman aman dikkat et ama yorma kendini her şeyi yüzeysel hallet geç kuzum. Yatınca da yan yattığımız için kalçalarım ağırımış uyanıyorum ki sabaah. Sürekli yan yatmaktan sırtlarım ağırıyor biraz sırt üstü yatayım diyorum hemen eşim uyanıyor görüyor aşkım yan yat aşkım düz yatamazsın hadi hadi. Ay diyorum iki dk rahat yok asdsaas. Bende horlama cayırtı gidiyor zaten. Hamilelik öncesi de sırt üstü yatarken oluyordu şimdi yan yatsam bile oluyor hahah
İlk attığın peluş gibi olan pijama takımı nasıl çıktı? Bir ara 400lere düşmüştü alsam mı deyip kararsız kaldım. Alaydım keşke fiyatı ne artmış
Gayet güzel çıktı kuzum beyaz pantolon takımı olanı diyorsun demii. Hafif polarlı gibi çıktı böyle. Bir tık beden küçük gibi geldi diğerlerinin bedeni daha büyük. Ama iade etmedim doğum sonrası da kullanırım diye

Gözünüz aydın, inşallah bebeğiniz de bir an önce yoğun bakımdan çıkar ve birlikte taburcu olursunuz.

Kızlar sabah dayak yemiş gibi uyandım, benim yeni güncellemem bu sanırım 🫩 Bel bacak kasık ağrıları tavan
Evde vakit geçmiyor, kime böyle söylesem “bu günlerinin değerini bil diyor”
Evde olanlar napıyosunuz? Çocuklu olanlar meşgul orası kesin

Canım ben haftaya izne çıkacağım o zaman bakıcam evde hayat nasıl

Valla son zamanlarda öyle yapıyorum yüzeysel geçip gidiyor. Yapıcak bişeyim yok ne yapalım ‍♂ aslında vücut kendisi otomatik ayarlıyor ya. Bende hep soluma yatıyorum ama hepte sağda uyanıyorum ama en çokta sağ tatafımda rahat ediyorum.
Teşekkür ederim kuşum alsam mı arada kaldımda ama evde de pijamam var gerek yok diye düşünüyorumda ayy kafayı yicem

Valla yatıyorum, son haftalar ya kendimi ne zaman yorsam bişey çıkıyor altından o yüzden eşim kızıyor artık sabahları kalkıp kızımı okula bırakıyorum, araçla oda. Kahvaltısı beslenmesi vs derken gün geçiyor öyle

Pijaman varsa evde duruma göre bakarsın kuzum olmadı sonradan alırsın max 2-3 güne teslim oluyor ya zaten

Bende günlük mini ev işlerimi yapıyorum sadece, doğuma kadar ev düzenli dursun diye, bunun dışında yatışşş bu arada bende sağ tarafımda rahatım ama gece bi uyanıyorum sağ komple çürümüş hemen sola geçiyorum

Benim de iki yan kalçalarım ağırıyor artık yaa. Bacak arama yastık koyuyorum birde ama no no no fayda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…