- 24 Kasım 2015
- 2.288
- 2.285
- 333
- 30
- Konu Sahibi Matmazel -
-
- #13.701
Ay geeçekten ne ağırlaşmak ne ağırlaşmak hemdeValla sürekli yazanlsrı insanın gözü arıyor32den sonra ağırlaşma oluyor ama. Ben 2 öndeyim ama emin ol 32den beri neredeyse evde yatıyorum bi iş yapayım diyorum akşamına mutlaka çekiyorum. Yormadan kendimi ufak ufak işleri hallediyorum. Dün annem dedi yorma kendini gelince beraber hallederiz diyede e ben yapmazsam kim yapacak modundayım. En basiti yemek arkasını kaldırmam gerekiyor, e yine beni bekliyor gibi gibi.
Bu cuma perinatolojiye randevum var, şeker kaynaklı muhakkak görün dedi geçen gittiğim. Pazartesi günde kadın doğuma bakalım gün kesinleşir artık diye düşünüyorum haber ederim muhakkak
Öyle şey olur mu ne demek. Ya aile büyükleri bu konuda çok saçma düşünüyorlar. Bebek yenidoğan olacak, hastalık vs kapar asıl kendileri düşünüp sonra gidelim demeleri gerekirken tam tersini yapıyorlar. Bende istemiyorum kimseyi. 2 3 arkadaşım var gelir yemeğini temizliğini yapar giderim diyen. Gelir gelmez bilmiyorum ama düşünmesi yeter benim için
Kuzu bunu bana diyen bide 3 ayrı doltor düşünKızlarr sizin 32. Haftada 2300 gr iri demişler benimki 2600 gözükmüştü 32deyarın ne diyecek doktor korkuyorum inşallah her şey yolundadır
Gel baa sor bakalım benim ocak sonuna kadar takatim var mıKız Ocak sonu gözüküyosunuz ağzınızı hayra açın zamanında gelsinler
Ay kuzum bunlar da çok güzelmiş yaa. Nikon makinem de var üstelik ama bil bakalım kim üşengeç ve enerjisi yok
Beğenmene sevindim canım aynı model bir büyük boyunu da üretmişler sende bu boyunu mu aldın bende sipariş vereceğim kararsızım bej mi siyah mi hangi boy alsam diye.Ben aldım canım bundan grisini aynı marka hoşuma gitti hafif çok küçükte gelmedi. İlk bebeğim tecrübem yok ama yetecek gibi bence :)
2 hafta önce sata göre 32+3teydim 2600 ölçüldü. Yarın randevum var yine 34+3 olacağım bakalımAy geeçekten ne ağırlaşmak ne ağırlaşmak hemdehiç dinlenik kalkamıyprum yaa. Her yerim ağırıyorr. Karnım sanki düşüverecek aşağı asdas
Kuzu bunu bana diyen bide 3 ayrı doltor düşünsata göre mi 32 yoksa gelişime göre mi 32 seniin 2600
Gel baa sor bakalım benim ocak sonuna kadar takatim var mıiçimd o kadar çok burkuluyor bi o yana bi bu yana dönüp kendini geriyor ki fenalık geçiriyorum
Ay kuzum bunlar da çok güzelmiş yaa. Nikon makinem de var üstelik ama bil bakalım kim üşengeç ve enerjisi yok
Beğenmene sevindim canım aynı model bir büyük boyunu da üretmişler sende bu boyunu mu aldın bende sipariş vereceğim kararsızım bej mi siyah mi hangi boy alsam diye.
Ay canım çok teşekkür ederim bencede yeterli bende tek fermuarlı alıyorum o zaman bu boyunu. Zaten çok büyük olsun istemiyorum. Bu arada koltuklarımız da aynıymış.Canım ben bu boyunu aldım büyük boyunu almadım kararsız kalmıştım diğeri çift fermuarlı bu tek. Ben sana fotolarını atayım dur. Boyutunu anlaman adına içine kumanda koydumyeter mi yetmez mi hiç bilmiyorum dediğim gibi ilk tecrübem Eki Görüntüle 3683864 Eki Görüntüle 3683865 Eki Görüntüle 3683866 Eki Görüntüle 3683868 Eki Görüntüle 3683869
Bugün benimkide öyle, bi sağdan vuruyor bi sol kasıktan tekme yiyorum. Yada dirseğini dayıyor eşek sıpasıAy geeçekten ne ağırlaşmak ne ağırlaşmak hemdehiç dinlenik kalkamıyprum yaa. Her yerim ağırıyorr. Karnım sanki düşüverecek aşağı asdas
Kuzu bunu bana diyen bide 3 ayrı doltor düşünsata göre mi 32 yoksa gelişime göre mi 32 seniin 2600
Gel baa sor bakalım benim ocak sonuna kadar takatim var mıiçimd o kadar çok burkuluyor bi o yana bi bu yana dönüp kendini geriyor ki fenalık geçiriyorum
Canım ben tamamen rahatımı düşünerek bu model sipariş verdim. Bir de bunun beyazını.Kızlar bende sizden gecelik ve pijama takımı önerisi alabilir miyim. Doğumun olduğu gün gecelik daha iyi oluyormuş sanırım ama hep anne işi var sanki 2-3 gündür bakıyorum pek güzel bişey bulamadım. Pijama takımı da bir tane fotoğraf çekimi için açık renk bir tane koyu renk bakıyorum toplam gecelikle beraber 3 tane yeter sanırım paylaşırsanız mutlu olurum
https://ty.gl/m4ccff6o2nkvaKızlar bende sizden gecelik ve pijama takımı önerisi alabilir miyim. Doğumun olduğu gün gecelik daha iyi oluyormuş sanırım ama hep anne işi var sanki 2-3 gündür bakıyorum pek güzel bişey bulamadım. Pijama takımı da bir tane fotoğraf çekimi için açık renk bir tane koyu renk bakıyorum toplam gecelikle beraber 3 tane yeter sanırım paylaşırsanız mutlu olurum
Ay canım çok teşekkür ederim bencede yeterli bende tek fermuarlı alıyorum o zaman bu boyunu. Zaten çok büyük olsun istemiyorum. Bu arada koltuklarımız da aynıymış.Sende güle güle kullan canım. Bende bir deneyim baktım dikişlerini vs beğenmedim gönderirim geri.
Kızlar puset örtümüzü de bugün yıkayıp ütüleyip taktım tek düşüncem eşim o gün o panikle inşallah puseti arabadan ayırabilir.
Merhaba benim ablam nakışlı hastane çıkışları yapıyor isterseniz bir inceleyin sayfasını pure.design.tasarim :)Çok tatlılar sağlıkla kullansınlar inşallah bebişlerinizaslında ben sadece yastık ve battaniye için yaptırmak istiyorum yastığı hoşuma gidiyor. Ama geç mi kaldım acaba. Bide hediyelik olarak ne yaptırdınız?
Çok güzelKızlar puset örtümüzü de bugün yıkayıp ütüleyip taktım tek düşüncem eşim o gün o panikle inşallah puseti arabadan ayırabilir.
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olurBundan sonrası çok keyifli geçsin canım inşallah
Sorma canım beni bu psikolojiye aralık anneleri sürükledi onlar erken doğurunca korktum yoksa ben başlarda pek sallamıyordum. Hazır olsun ne olur ne olmaz kafasındayım şuan.Çok güzeleşyaları hazır olunca kafamız rahat ediyor sanki değil mi
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar merhaba sabah doğum yaptım ben. Bebeğim yoğun bakımda detaylıdan beri bir bağırsak problemimiz vardı onun takibi için aldılar. Kilosu solunumu gayet iyidi 2700 doğdu. Ben de biraz ağrılar ile uğraşıyorum. Şimdilik durumlar böyle umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
Canım Allah analı babalı büyütsün bir an önce kucağına al inşallah bebeğiniKızlar merhaba sabah doğum yaptım ben. Bebeğim yoğun bakımda detaylıdan beri bir bağırsak problemimiz vardı onun takibi için aldılar. Kilosu solunumu gayet iyidi 2700 doğdu. Ben de biraz ağrılar ile uğraşıyorum. Şimdilik durumlar böyle umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
Kuzu o zaman seninki de iri yaa demedi mi hiç doktor bişey. Bizim boyda önde gidiyor birde bir haftaa2 hafta önce sata göre 32+3teydim 2600 ölçüldü. Yarın randevum var yine 34+3 olacağım bakalım
Ay at st kuzu bulursann. Bende telefon ile çekerim ya sonra pce yükle et zor işBugün benimkide öyle, bi sağdan vuruyor bi sol kasıktan tekme yiyorum. Yada dirseğini dayıyor eşek sıpasısabahları enerjim olursa evi bi havalandırıp toparlıyorum, öğlene kadar ne yaptıysam artık. Öğlende kahvaltıdan sonra yatış modu. Sonra kızımı alayım, dışarıda işim varsa onu halledeyim akşam olmuş koltukta sızma modu açılmış
valla benimde bi ara doğsa bari aralıkta dedim ama dayan dur içerde dedim sonradanerken daha gelme gelme diye temkin ediyorum
Eşimin birazcık fotoğrafa ilgisi var, bende ona çektiricem 3 5 poz daha. Telefonla bile olur bence. Üstte ki fotoğrafı telefonla çektik mesela biz. Bende ayrıca aksiyon kamerasıda var, bide onunla denicem bendeAma böyle göbeği açmadan pozlara bakıyorum daha çok, göbeği açınca sanki kötüymüş gibi hissediyorum bulursam yine paylaşırım
Canım gözün aydın sağ sağlim en kısa sürede kucağına alıp çıkacaksınız inşallah hastaneden. Sen nasılsın daha iyi misn kaçıncı haftada olmuş oldu doğummKızlar merhaba sabah doğum yaptım ben. Bebeğim yoğun bakımda detaylıdan beri bir bağırsak problemimiz vardı onun takibi için aldılar. Kilosu solunumu gayet iyidi 2700 doğdu. Ben de biraz ağrılar ile uğraşıyorum. Şimdilik durumlar böyle umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?