Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Gözünaydın canım sağlıkla büyüsün gayet güzel kilosuda maşallah. Sende daha iyi olursun umarım.

Bu markanın ürünleri gerçekten yumuşacık bende hamilelik süresince üzerimden çıkartmıyorum o yüzden doğumdada tercihim bu marka oldu.

Hayırlı uğurlu olsun çok geçmiş olsun

Evet evet boy da 1 hafta ilerde. İri bebek olabilir dedi şekerden olma ihtimali olduğu için onu da düşündü genetik de olabilir vs yarın netleşir bakalım

Canım beyaz takım olarak şunu aldım

Koyu renk rahat olsun diye de şunu

Doğumdan hemen sonra giyeceğim geceliği rahat ve kısa kollu istiyodum annem Lcw'den bulup aldı lohusa geceliği diye geçiyor ama spor olanlardan yazın evde de giyerim diye aldım

Ayy iyi hadi ikinciymiş az çok fikrin var yine benim için hepsi bilinmezlik benimki de en son 10 gün öndeydi bakalım bu cuma ne dicek doktorum
Cahil olmak güzel bence gecen aksam market dönüşü doguma gidiyoruz gibi hissedip bi ağladım evde bide minnos birakmak iyice duygusallastiriyor

Cahil olmak güzel bence gecen aksam market dönüşü doguma gidiyoruz gibi hissedip bi ağladım evde bide minnos birakmak iyice duygusallastiriyor
Evet ben bile neler düşünüp kuruyorum evde bi çocuğumun daha olduğunu şu an hayal bile edemedim sağlıkla kavuşalım inşallah. Tüm tuşlara basıyorum ben bakalım ne zaman gelcek

Ben basmiyorum ya ocakta gelsin istiyorum yanlis mi yapiyom acaba ocaga gecelim baslarim
Kız 29 aralık zaten son günü sonra uzatmaları oynucak ocağa ne kalıyo hemen yaptım oldu olmuyo gördüğüm kadarıyla o yüzden bi de ilk doğum biraz daha uzun sürüyo süreç falan diye ben başladım basmaya yay burcu çıkartmak hedefim

Benimki 2 2 bucuk hafta ilerden gidiyor bi tusa basacak olsam hemen pitlar gibi kizimin pesine zaten heder oluyorum sporumu yapiyom sayılır bende oglak istiyorum 5 ocak hatta kizimda 5 mayis onla uysun die 41 oluyoz ogun kizim 40 +3 le doğdu oglan gec gelir derler ablasindan 4 gun sonra gelsinde istedigimiz tarih olsun

Canım Allah analı babalı büyütsün bir an önce kucağına al inşallah bebeğini kaçıncı haftandaydın canım

35+3 de oldu

Allah gönlüne göre versin kuşum sağlıkla al inşallah kucağınaa

Amin.Allah'ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözün aydın

LORIAN'S Ekru Hamile ve Lohusa 2'Li Gecelik Sabahlık Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları Bu çekim için ,
https://ty.gl/d1dh4uz0w8lbu Bu kısa kollu ve ince malum lohusa sıcaklığı ,
https://ty.gl/aumk4x8he3yur Bu uzun kollu ve kalın ocakta havalar nasıl olur bilinmez ,
https://ty.gl/qb3jcnd3plam8 Bunu da doğumdan hemen sonra üstüme geçirebilmek için aldım daha günlük , kan olursa da üzülmem , basit olsun sezaryen falan olursa ayağa kalkarken elbise gibi rahat oluyor diye .

Gözün aydın , Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, sağlıkla kavuşun bi an önce

En kısa zamanda çıkar kollarına alırsın inşallah canım sanada çok geçmiş olsun. Sezaryen yaptıysan eğer hareket etmek çok iyi geliyor aklında olsun. İlk sefer bayağı zorluyor ama zamanla alışıyorsun

En azından çalışıyorum dersin eşimde diyor artık yorma kendini ne yapıcaksan yavaş yavaş yap. Kendini yorduğun günün ertesi günü hastanedeyiz diye. E ben yapmazsam kim yapıcak dedim sustu çok yatıncada olmuyor. Daralıyorum, annem gelene kadar idare edicez bakalım.
O nefes yetmeme olayı bende de var. Bazen uyurken falanda horluyorum, birisiyle konuşurken nefes nefese kalıyorum kendimi panda gibi hissediyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…