• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2

Eklentiler

• 1000062181.webp
    1000062181.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 81
Yaş 30. İlk çocuk🥹 Sat 14 nisan. henüz ultrasona girmedim tahmini doğum 19 ocak inşallah 🤲🏻
Arkadaşlar bi programdan takip ettiğime göre 5+3 ama henüz kese görünümü yok beta yüksekliği var (6 gün önce 70 çıkmıştı) yarın tekrar kan vermemi önerdi doktorum, haliyle endişeliyim dualarınızı bekliyorum 🤲🏻😓 yeni üyeyim başlıktan tam anlayamamışım kese görünmeden yazmıştım alıntıladığımı şimdilik kese yok gruptan çıkarabilirsiniz yani😭

Kızlar selam doktordan yeni geldim kese alanında kanama varmış pregostan hap kullanıyordum zaten 5 günlük iğne verdi düşük tehdıtı dedi %90 bebeğine birsey olmaz dedi kan uyuşmazlık iğnesinide vurul dedi onuda yarın vurulucam nasıp olursa pısıkolojim bozuldu şimdiki hamilelıkte neden hep böyle sorunlar oluyor anlamış değilim
Gelmiş geçmiş olsun inşallah canım.Rabbime emanet miniklerimiz o esirgesin korusun inşallah,sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🤲 sende dinlen bol bol iş falan yapma yorma kendini

Arkadaşlar bi programdan takip ettiğime göre 5+3 ama henüz kese görünümü yok beta yüksekliği var (6 gün önce 70 çıkmıştı) yarın tekrar kan vermemi önerdi doktorum, haliyle endişeliyim dualarınızı bekliyorum 🤲🏻😓 yeni üyeyim başlıktan tam anlayamamışım kese görünmeden yazmıştım alıntıladığımı şimdilik kese yok gruptan çıkarabilirsiniz yani😭
Keseyi görünce dolduracağız tabloyu ☺️ hamilesin sonuçta ☺️☺️

Başka bi dr a randevu aldım yarın için canım bıraktım o doktoru nasıl agladim ya hasta iletişimi sifir kürtaj yaparız falan ne kadar rahat diyor
Canim moralini hic bozma. Benim dun gittigim doktorda fis cikti iletisimi yaklasimi hic begenmedim. Bende de miyom var direk moral bozdu yok seninki yuksek riskli gebelik ne olacagi belli olmaz. Sen yine de cok okuyup kafani karistirma. Seni tebrik etmiyorum cunku kalp atisi veya bebek gozukmuyor sadece yolk ve ana kese var vs. Afedersiniz duygusal ve ruhsal yonden agzima sicti bir de para odedim tonla. Bir daha gitmeyecegim. Haftaya başka doktora gidiyorum. Hiiiic canini sikma canim Allahin izni ile hersey yolundadir gec dollenmedir seninki 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Benim icin chatgpt sordum ultrason resmini attim riskli bir durum gozukmuyor henuz myoma rahim duvarina yakin ust tarafta, keseyle arasinda ciddi mesafe var, sadece yakindan takip edilmesi gerekir dedi.

Canim moralini hic bozma. Benim dun gittigim doktorda fis cikti iletisimi yaklasimi hic begenmedim. Bende de miyom var direk moral bozdu yok seninki yuksek riskli gebelik ne olacagi belli olmaz. Sen yine de cok okuyup kafani karistirma. Seni tebrik etmiyorum cunku kalp atisi veya bebek gozukmuyor sadece yolk ve ana kese var vs. Afedersiniz duygusal ve ruhsal yonden agzima sicti bir de para odedim tonla. Bir daha gitmeyecegim. Haftaya başka doktora gidiyorum. Hiiiic canini sikma canim Allahin izni ile hersey yolundadir gec dollenmedir seninki 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Benim icin chatgpt sordum ultrason resmini attim riskli bir durum gozukmuyor henuz myoma rahim duvarina yakin ust tarafta, keseyle arasinda ciddi mesafe var, sadece yakindan takip edilmesi gerekir ded
Canim sağlıkla gelir insallah içini ferah tut arkadasima da boyle dediler yazmistim gördün mü bilmiyorum sancisi tutunca sezaryanla aldilar ama zaten zamani gelmisti dogumun tosun gibi kizi oldu doğumdan bi kac ay sonra bide miyomu aldilar ondan cok şükür sağlıklı arkadasimda kizida önemli olan senin kendini strese sokmaman 🙏🏻

Kızlar 6+4 teyim az önce su gibi akıntım geldi ama baya vardı yani öncedende oluyordu ama sanki bu biraz fazlaydı su gibi berrak kokusuz normal mi kızlar çocugun suyu falan değildir dimi herhangi bi ağrı kanama leke vs yok

Kızlar 6+4 teyim az önce su gibi akıntım geldi ama baya vardı yani öncedende oluyordu ama sanki bu biraz fazlaydı su gibi berrak kokusuz normal mi kızlar çocugun suyu falan değildir dimi herhangi bi ağrı kanama leke vs yok
İdrarını tam yapmadıysan olabilir canım agrı kanama olmadıgı sürece bence korkma

Canim sağlıkla gelir insallah içini ferah tut arkadasima da boyle dediler yazmistim gördün mü bilmiyorum sancisi tutunca sezaryanla aldilar ama zaten zamani gelmisti dogumun tosun gibi kizi oldu doğumdan bi kac ay sonra bide miyomu aldilar ondan cok şükür sağlıklı arkadasimda kizida önemli olan senin kendini strese sokmaman 🙏🏻
Canim benimm guzel kalbine saglik evet gordum 🥰🙏🏻🙏🏻

Cok sagol ins benim de saglikli bir bebegim olur vajinal dogum veya sezaryan hangisi daha saglikli ve hayirli ve bana uygun ise ins benim de myomumu alirlar sonra biz de atlatiriz. Guzel dileklerin ve icimi rahatlattigin icin tesekkur ederim. Dun aksam yatana kadar agladim haliyle duygusaliz da dua ettim ins hepimiz bir an once saglikla en hayirli sekilde bebislerimize kavusuruz 🙏🏻🙏🏻🥺

Bazen doktorlar cok kalpsiz olabiliyor ben ilk defa anne olacagim buna saygi duyup empati yapamiyorlar.

Kuzum seffaf akinti normalmis gebelikte beyaz kremimsi de oyle. Asil lor peyniri gibi puturlu gelirse doktora ulasilmali imis. Benim arastirdigim okudugum kadari ile boyle biliyorum. Endise etme ama bir sonraki randevuda doktora belirt bence

Back
X