Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
O sırada +20 kg alan ben ama sanki sadece nasıl desem göbek çıkmış gibi. Ödem çoğunlukla benimki diye düşünüyorum. Ellerimde şişmiş bugün farkettim. Serumunda etkisi vardır belki bilemiyorumda. Ama kızımda da aynı şekilde şişmiştim, doğum sonrası verilir diye düşünüyorum açıkçası

Ben de içime daha çok sinen hastaneyi seçerdim,hislerimin güçlü olduğuna inanıyorum,iç sesime kulak asınca doğru oluyor.
Bi pazartesi günü muayene olup duruma göre kararlaştırıcam artık. Son haftalarım biran önce karar vermem lazım

Ha şöyle ya, yinede 38den sonra falan gelsinde erken gelmesin. Erken diye diye erken doğuracaksın ne dersen gerçekleşiyor, söylediklerinize dikkat edin

Ben işten çıkınca evde yatıcam bi süre dedim durdum, işten çıkmadan 1 hafta önce menisküsü yırttım geçen sene kışın kar yağdığında kayıp düştüm, o sıra yırtılmış. Doktor 1 ay yatıcaksın hiç bişey yapmadan dedi. O saatten sonra dikkat ediyorum ağzımdan çıkanlara

Valla bebek gibi burnum var halbuki ama beğenmekleri bir yer olunca hep anne.

Canım şunu aldım ben. Kullananlar memnun hep. Bakalım göreceğiz.

Mamma Premium Cotton Ana Kucağı+Seyahat Çantası

İnsallah ben gebelikten once de hamur isi tatli vs agirlikli beslenirdim ama dengelerdim bi sekilde hep ayni kilolardaydim yani suan hatta daha bi dikkat etmeye calisiyorum ama ekmegi cok yiyorum utanmasam her oturusta bi ekmek yicem

Ayyy aman aman allah korusun kuzum. Hele hamileyken çok dikkat ediyor insan bastığı ettiği yere. Sakınan göze çöp batar misali olacak diye de çok korkuyorum. Allaha emanetiz biz ve bebişlerimiz artıkk

Bu güncelleme bana çok erken haftalarda yüklendiği için bunu beklemiyorum bak.

Son düzenleme:
Ya cidden ben doğum yapıyorum ama millete ben hediye dağıtıyorum ne alaka? Kendileri getirsin beni tebrik etsinler işte
Biz eşimle geçen sene eşimin doğum yapan arkadaşının eşine tuğbadan çikolata almıştık bayağı da güzel bir şeydi özellikle seçmiştim şu basit kalır bu olsun falan diye bizim kadar özenen olduğunu da sanmıyorum çevrelerinde açıp ikram etmeyi geçtim teşekkür bile etmediler. Şok olmuştuk. Çünkü bizde gelen hediye açılır ikram edilcek bir şeyse ikram edilir vs ama herkes farklı.

Ay araları vu kadar uzun olan bi benim sanıyordum benim kızımda 8 yaşında. Nasıl karşılıyor kardeşini?
Yıllardır asla kardeş istemeyen oğlum şimdi doğmasını sabırsızlıkla bekliyor kızlar daha uyumludur sizin ki daha çok yardımcı olur. Arkadaşımın kızıylada 8 yaş var kardeşinin küçük annesi oldu resmen hiç kuçağından indirmiyor

9 yıl önce oğlumda ileri geri otomatik sallanan vardı 8 ay kadar gündüzleri hep onda yatırmıştım çok kullanışlıydı. Arkadaşımda manuel var oğlunu baştan beri yatırıyor çok seviyor ayrıca üç kademeli olduğu için çok dik gelmedi bana istediğin gibi ayarlıyorsun yatma şeklini. Bi arkadaşımda da otomatik var onunda kızı bütün gün onda yatıyor o da elektrikliden çok memnun ben de otomatik olandan almayı düşünüyorum inşallah sever anne için çok rahat oluyor

Benimki inanılmaz hevesli ama doğduktan sonra nasıl karşılar bilemiyorum. Kıskançlık vs olur mu yetebilir miyim düşüncesi, annelik delilik ya valla
Bi kardeşimle aramda 12 diğeriyle 19 yaş var kıskançlık falan olmuyor bu nerden çıktı şimdi diyosun sadece ortanca kardeşim anneabla derdi bana hep rezil ederdi herkese otobüste falan benim çocuğum sanarlardı

Kızlar sizinde gün içinde hiç bir şey yapmayasınız geliyor mu? Öğlen kızı okula geçiriyorum sonrasında sofra duruyor. Odasını toplamam gerekiyor yataklar havada. İçimde rahat etmiyor düzeni de seviyorum zorla kalkıyorum yapıyorum. Enerjim çok düşük. Ne yemek yapmak geliyor içimden ne bir şey.

Bizde esimin bi arkadasina ev oturmasina giderken avmye ugramistik geleneksel pazar kurulmustu cok guzel pismaniyeler vardi guzel bi kutu vardi cikolatali falan epey degisik, dedim alalim hem elimiz bos gitmemis oluruz
Sonuc; ikram edilmedi
Hala icimdedir yani
Bizde de ne getirilirse getirilsin ikram edilir
Gecen arkadaslar gecerken bize ugramak istemisler cigkofte almislar birkac abur cubur almislar meyvesuyu almislar
Lupposuna kadar actim meyve suyunu bardaklara doldurdum kizdilar bana ne getiriyon diye
Dedim sacmalamayin oturup yencek bunlar
Cigkofteyi de posetle getirip koymadim ha lavaslara tek tek nar eksisi limon marulla sardim guzelce kestim tabaklara dizdim falan
Kim ugrasir be

Ya görgüdür bu ne kadar hiç getirmeyin bize, biz onları size getirdik deseler de bende koyarım kuzum mutlaka.
Benimde eşimin bir arkadaşı ve eşi geldi geçen gün, haftaiçi olduğu halde ve işten çıkmış olduğum halde böreğini, tatlısını hızlı hızlı yaptım çayıımı demledim neyse. Kadın bir lokma bişeyimden yemedi dişim ağrıyor dedi sadece çay içti. Bende bayram şekerleri vardı bari çayının yanında bunlardan al ağzın tatlansın dedim aldı şapur şupur yedi. Sonra kafam ayıldı dişi ağrıyan nasıl yedi. O kadar zoruma gitti ki ama o kadar yani anlatamam. Ah insan olmak çok mu zor be

4 5 yil once esimin bi arkadasi yakinimiza tasinmisti esim de gidelim ayip olur dedi neyse gittik kadin hazir borek atmis firina ve pudign yapmisti
Caylari da kocasina doldurtmustu
Esimin cayi bitince kocasina kalk cay doldur dedi
Ben cayimi yudum yudum ictim 1 saatte bitirdim tekrar istememek icin
Sonra kiz ben bi mutfaga sigara icmeye gidiyorum dedi gitti geldi esine döndü sira sende git ic sigarani dedi ben esime bakiyorum ne yasiyoruz biz diye
Kiz esinin sevmedigi arkadaslarindan bahsediyor falan
Dedim herhalde bunlarin icinde bizde variz
Direkt kiza boyle dedim yok sizi sevdim yoksa odaya gider oturur gelmezdim
Sevmediklerimin yaninda surat asip otururum ve caydan sonra kahve de yapmam dedi
Ha iyi bari dedim
O son gorusmemizdi ciktigimiz gibi esime dedim arkadas kitligina da dussem bu kizla biraraya gelmem bi daha sdgjk

Ay şaka gibi, yok valla hazır yufkadan yapmıştım böreğimi, kendimde sevmem o hazırları çünkü. Yanına da 3 renkli muhallebili tatlı yapmıştım. Arpa şehriye salatası felan menümde zengindi yani. Sonra kendimi çok sorguladım bu kadın beni pis pasaklı bişey mi sandı diye tüm evi misafir gözüyle gezmiştim.
Sizinkilerde tam bombaymış çaydan sonra kahve yapmamak iyi fikirmiş aslında, sevmediklerime bende mi o tarifeyi uygulasam :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…