Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ay bence de ikram etmemek cok ayip bi de ben alirken kendimin de sevecegi tarzda seyler seciyorum yemeye hevesleniyorum almisken hep beraber yeriz diye ahahaha ozellikle gittigim insanin temizligine guvenmiyorsam illa kendim ya yaparim ya alirim bisey gotururum ( kedili evlere mesela ) ve sadece onu yerim caktirmadan bize getirildiginde de atiyorum tatli geldi kendim tatli yapmis olsam bile yenmeyecekse de yanina koyarim isteyen yesin isteyen yemesin

Kızlarr bugün hiç giremedim güya izinliydim sabahtan beri arkadaşlarımı görüp kahve içtim ordan arkadaşımın çocuğuna doğum günü hediyesi almaya gittim ordan da hastane için kapı süsü balon vb şeyler aldım eve geldim bir de yemek yaptım ama ölüyorum. Şu pelvik ağrı ve ayaktayken karnımın sertleşmesi bu aralar çok arttı. Erken doğumu tetiklemiyim azıcık dinleneyim diyorum yok duramıyorum benim bebiş de tombiş iyice ağır geliyor valla nolcak böyle

Lohusalık konuşulmuşşş. Ben kendi lohusalığımdan korkuyorum çünkü normalde de öyle çok masa kurmalı misafir ağırlamayo sevmem(akrabaları) çünkü oturduğum şehirde eşimin akrabaları var ve hamileliğim boyunca bir iyiliklerini görmedim (kv kp hariç) o sebeple çocuk doğunca gelirlerse nasıl olurum ne derim bilemedim bence eşim de korkuyordur

Canım çanta güzelmiş güle güle kullan küçük mü biraz acaba fotoğraftan anlayamadım. Benim aile şehir dışında olduğu için bana biraz daha büyükçe bir şey lazım sanki beni toparlasın git gel yaparken Lovely35

Eşleri nereye şutluyoruz acaba? Şu dönemi atlatsam lohusa dönemi var
Valla o zaman saglam kavga etmistim esimle
Kaynanami cagirmistim evi cok yakin
Al su oglunu basimdan
O mu dogurdu ben mi belli degil demistim
Bi aksam ben cocugu emziriyorum annem hizmet ediyor gorumce kv oturuyor kvnin cayi bitti esim kalkti cay koymaya
Kaynanam da ah vah oglumm evde bi bardak kaldirmazdi dedi
Bende kaldirtsaydin o da senin hatan demistim
Esim arada triplere giriyordu ben kilibik miyim falan diye
Dusun ailesi nasil tiplerdi
Gorusmuyorum artik
Esime simdiden diyorum lohusaligi benim yerime yine sen yasarsan totona picaa saplarim diye

Kuzum şehirler arası yapacaksan belki yetmez ama bana küçük gelmedi bunun bir büyük boyu da var çift fermuarlısı ona bakabilirsin. Bu dışarıya çıkarken tam yeter.

Bende her yerde yiyemem
Mesela her yerde pogaca yiyemem
Borek de hazir yufka degilse yiyemem vs
Bi keresinde bi misafirlikte pogaca kurabiye kisir kek falan vardi
Pogaca kurabiye falan yemedim ama kekle kisir cok fazla elle mudahele edilmiyor diye onlari yemistim
Sonra diger arkadas kisiri nasil yaptin diye tarif sordu ev sahibine
O da dedi ince bulguru iyice elimle salcaya yediriyorum
O an bi bayginlik gelmisti icim gecmisti eve gelince ertesi gune kadar mide agrisiyla yatmistim

dogum sonrası full korse tayt gıyen var mı ? ıse yaradı mı boyle odemı atmaya sıkılasmaya falan bı etkısı oldu mu
? bel kısmını demıyorumsadece full bacaklar da sıkı sıkı olcak
Dikis olduğu icin oyle bisey giymeye korktum ben bel korsesi kullandim sadece

Normal dogumda her wc sonrasi dikis yerini dezenfekte edip kurutma makinesiyle kurutmamizi istiyorlar bide dar bisey giyince wc indirip bacaklari acmak zor oluyor

Benim hastaneeden eve geldigim ilk gun kp kv 2 ablamlar enistem onlarin cocuklari vs vardi kp cay koyunda icelim dedi ama mutfaga kimse girmedi hadi herkes cayini kendi evinde icsin dedim hepsi haketmjsti detaya girmiyorum

Son haftalarda bazılarına müthiş bir enerji geliyormuş
Enerji gelsin gelmesin ben 37den sonra iyice hareketleniyim diyorum, bi faydası olur illaki

Son haftalarda bazılarına müthiş bir enerji geliyormuş
Enerji gelsin gelmesin ben 37den sonra iyice hareketleniyim diyorum, bi faydası olur illaki
Ben başından sonuna hareketliyim bakalım neler olucak göbeğim de daha aşağıda gibi hissediyorum hayırlısı...

Bugün perinatoloji bölümünde muayene oldum. Bende özellikle su içmek arttırır mı dedim ilgisi yok suyu üreten de tüketen de bebeğin kendisi dedi çok şükür bebeğin böbreklerinde bir sıkıntı çıkmadı tekrar normal seviyeye dönebilir ama kesinlikle enfeksiyondan uzak olmam lazım dedi. Sınırın altında değilmiş çok şükür. Az bi azalma varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…