Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Evet uygunmus epey
Altina da tul balon falan ekleyince gayet sirin olur
Benim begendigim cok guzel ama dedigin gibi sonrasinda atcaz koseye kalcak
Ben bir de pembe kapı tülü alacağım. Üstüne de bunu assınlar. Bir de balon koyarım çubuklara tamam işte daha ne olsun. Hatta belki balonu koymam bile çünkü şişirmeye vakti olmayabilir eşimin. O heyecanla pek kimsenin el atacağını düşünmüyorum. Zaten çok şatafatı da sevmiyorum sadeciyim.

Kızlar ciğer geliştirici vurulan var mıydı aranızda? Aynı anda şekeri olan? Açlık 150 tokluk 270e fırladı bu sabah ciğer geliştirici yapıyomuş galiba bunu
Evett lekelenmem olduğu için sanırım 29-30.haftalardaydım ciğer geliştirici yapıldı 2 gün şekerim 240 altına düşmedi doktorum iğne kaynaklı olduğunu söyledi

Kizlar mesela bende seker cikmadi hatta aclik 69 falan cikti ona ragmen son 1 ayim kalmisken artik tatli birsey yedigimde asiri mide bulantisi yasiyorum dusunun

Sağol canım aynı hissiyat bende de var mahfetti bizi bu bebişler.

Hazir lastikli tüller kapi susunden pahali baktim
Hastaneye cok gelen olmayacaksa zaten cok birseye gerek yok
Ben oglumda hicbirsey yapmamistim valla
Bunda da kapi susunu esim soyledi yine yapmayacaktim cunku
Kimseye haber vermicem versem de hastane epey uzak yani gelemeyeceklerdir
Bi annem babam esim oglum olacak
Zaten hastane ortaminda lokumlu serbetli dizayn bana gore degil

Lastikli değil canım kapı tülü arkadan kendin bağlıyorsun ama haklısın gelen giden olmayacaksa bence de gerek yok ben tüm misafirleri hastanede aradan çıkartmaya çalışıcam eve gelmesinler.

Ben de o moddayım geçen de yazdım ya buraya artık doğsun ben dışarıda bi şekil bakarım böyle kafayı yemek üzereyim diye

Kizlar gogus uclariniz sertlesti mi?
Benimki asiri siyahlasti ve dusta farkettim cok sert
Oglumdayken kararmamisti boyle
Sert olmasi korkutuyor yara olmasindan korkuyorum
Lansinoh alip kullanmaya baslamali miyim acaba simdiden

Evett lekelenmem olduğu için sanırım 29-30.haftalardaydım ciğer geliştirici yapıldı 2 gün şekerim 240 altına düşmedi doktorum iğne kaynaklı olduğunu söyledi
Anladım iyi bari. Midem yanıyor çok fena bi de onu da kan şekerimin alışık olmadığım yükselişlere çıkmasına bağladım. Bi de uyku bastırdı iğne sonrası. İşin kötüsü insüline de başladım bu sabah yani 3 saatte anca 120ye indi şekerim. Bu değeri 2. Saat dolmadan görüyordum. Doz kontrolü iyi mi diye deneme dozu başladık ama böyle doğru sonuç olmaz ki. Yazıcam dahiliye doktoruna bakalım ne diyicek

Kizlar mesela bende seker cikmadi hatta aclik 69 falan cikti ona ragmen son 1 ayim kalmisken artik tatli birsey yedigimde asiri mide bulantisi yasiyorum dusunun
Ağır geliyor cidden zaten şu dönem insülin direncinin peak noktası artık o yüzden normal. Bi de şeker olunca ×2 hatta 3 oluyor

Ben de o moddayım geçen de yazdım ya buraya artık doğsun ben dışarıda bi şekil bakarım böyle kafayı yemek üzereyim diye
Cidden olmayan sorun yok her şey üst üste geliyor. Vücudum hamileliği tölere edemiyor 2. Hamileliğim bu noktaya ulaşan daha yeni 27 olucam düşün yani. Başka bi hamilelik canıma kast gibi bişey benim için.

Valla 4 ünite basladıgım insülini şu an 14-16 larda vuruyorum hatta karbonhidrat yada tatlı yiyeceksem daha da yükseltiyorum bana mısın demiyor artık saldım çayıra mevlam kayıra modundayım ama ciğer geliştirici sonrası uyku aşırı sıcak basması halsizlik olmuştu bende de hatta yanaklarım falan kıpkırmızı gezdim 2 gün kortizon sonuçta her bünyeye uymuyor maalesef

Kizlar gogus uclariniz sertlesti mi?
Benimki asiri siyahlasti ve dusta farkettim cok sert
Oglumdayken kararmamisti boyle
Sert olmasi korkutuyor yara olmasindan korkuyorum
Lansinoh alip kullanmaya baslamali miyim acaba simdiden
Benim sert değil yumuşak ama halkalar irileşti ve koyulaştı bayağı kahverengi oldu. Lansinoh aldım ama hastane çantama attım bu hafta bir tane daha alıcam haftaya 34 oluyorum haftaya başlamayı düşünüyorum.

Cidden olmayan sorun yok her şey üst üste geliyor. Vücudum hamileliği tölere edemiyor 2. Hamileliğim bu noktaya ulaşan daha yeni 27 olucam düşün yani. Başka bi hamilelik canıma kast gibi bişey benim için.
Bana olanları saldım artık da sürekli bebeğe bişey olacak mı bunu yesem zarar verir miyim ufak bi kaçamak yapsam vicdan azabı bu düşünceler yüzünden hamileliğe tövbeliyim yani hiç kafa olarak rahat geçiremedim bu süreci millet tatillerde gezmelerde ben 2 dk hareket etmese panik ataklarda

Kizlar iştahı kesilen var mı yemek görmek istemiyorum sadece abur cubur sonra midem kötü oluyor dün gece uyuyamadım mide eksimesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…