- 25 Nisan 2013
- 11.745
- 9.559
- 448
- Konu Sahibi Matmazel -
-
- #14.241
Benim de aynı canım kafa da 2 hafta önden gidiyor. Babası gibi koca kafalı olmasa bari bu kız çocuğu dedim geçen hafta doktora. Bugünde eşim tutturdu yazlığa gidelim diye şimdi yoldayız 50 tane tümsekten atladı elimle şeyimi tutuyorum resmen. Dedim bu son yolculuk bir daha asla yol yapmam. Yolda doğurtacak beni varana kadar ya.Afedersin sağdan sola dönerken şeyimden çıtır çıtır ses geliyor sanki kemiklerim kırılıyor gibi geçen eşim de duydu doğuruyorsun sandım diyorbenim bide bebeğin kafası çok büyük ne bacağım kapanıyor ne yatabiliyorum çatı ağrısı hat safhada sanki elimle çocuğun kafasını tutabilecekmişim gibi
Ay bizimde babası gibi koca kafa allahtan erkek çocuğu kayınvalidem eşime hamileyken doktor çocuk engelli olabilir kafası çok büyük demişBenim de aynı canım kafa da 2 hafta önden gidiyor. Babası gibi koca kafalı olmasa bari bu kız çocuğu dedim geçen hafta doktora. Bugünde eşim tutturdu yazlığa gidelim diye şimdi yoldayız 50 tane tümsekten atladı elimle şeyimi tutuyorum resmen. Dedim bu son yolculuk bir daha asla yol yapmam. Yolda doğurtacak beni varana kadar ya.
Özelde mi yattın naptınBizde yatış da problem geçen ay 4 gün yattım 30 bin küsür para ödedik ödüm kopuyor yatmak zorunda kalacağım diye
Özelde yattım ya bizim burada devlet hastanesi korku filmi sahnesinden çıkmış gibi özel sağlık sigortam var iş yerimden doğru ama senesi dolmadan hamile kaldığım için kadın doğum muayene yatış tahlil vs karşılamıyor maalesef bende bu kadar çok yutacağını tahmin etmemiştim şimdi yatış derlerse valla pis mis gider devlette yatarım bu yatıslara 4 doğum parası bayıldık resmenÖzelde mi yattın naptınbenim hem özel sağlık sigortam var eşimden dolayı, şuanda da devlette yatış yapıldı. Özelde mi kalsam dedim ama oraya gidip durumu anlatmaktansa devlete gelirim dedim
36yı atlatalım en azından ya. Çokta dillendirmek istemiyorumda amaAralık anneleri Kasım da tesbih boncuğu gibi dağıldı bu ara bizde de herkes şikayetlenmeye başladı bakalım nolucaz
Ay bazen eşimde bana diyor şuraya gidelim buraya gidelim. Diyorum yok kafayı yemedim ben cidden arabada tümsekten atlayınca acı giriyor yaBenim de aynı canım kafa da 2 hafta önden gidiyor. Babası gibi koca kafalı olmasa bari bu kız çocuğu dedim geçen hafta doktora. Bugünde eşim tutturdu yazlığa gidelim diye şimdi yoldayız 50 tane tümsekten atladı elimle şeyimi tutuyorum resmen. Dedim bu son yolculuk bir daha asla yol yapmam. Yolda doğurtacak beni varana kadar ya.
Benim karşılıyor ama doğum ve muayene birleşik olduğu için doğumu devlette planlıyorum sırf bu yüzden. İnsanın cidden çok zoruna gidiyor ya, 30 bin lirayı sen bebişe harcardın en kötüsüÖzelde yattım ya bizim burada devlet hastanesi korku filmi sahnesinden çıkmış gibi özel sağlık sigortam var iş yerimden doğru ama senesi dolmadan hamile kaldığım için kadın doğum muayene yatış tahlil vs karşılamıyor maalesef bende bu kadar çok yutacağını tahmin etmemiştim şimdi yatış derlerse valla pis mis gider devlette yatarım bu yatıslara 4 doğum parası bayıldık resmen
Oglum 15 20dkda bi meme emen bi bebektiBence hiç bulaşma o işe. Hem başlarda meme reddi yapabilir hem sonradan kolaylığından emmeyi bırakabilir. Emzirmek biberon taşımaktan daha kolay bence
içim yandı cidden yattım da ne yapıldı sanki nst kan tahlili idrar tahlili serum yatış bu kadar gören sanacak hastaneyi üzerime yaptımBenim karşılıyor ama doğum ve muayene birleşik olduğu için doğumu devlette planlıyorum sırf bu yüzden. İnsanın cidden çok zoruna gidiyor ya, 30 bin lirayı sen bebişe harcardın en kötüsü
Benim de aynı canım kafa da 2 hafta önden gidiyor. Babası gibi koca kafalı olmasa bari bu kız çocuğu dedim geçen hafta doktora. Bugünde eşim tutturdu yazlığa gidelim diye şimdi yoldayız 50 tane tümsekten atladı elimle şeyimi tutuyorum resmen. Dedim bu son yolculuk bir daha asla yol yapmam. Yolda doğurtacak beni varana kadar ya.
Çarşamba nstye girmiştim iki kere hiç çıkmadı ama önümüzdeki hafta kesin çıkar gibi hissediyorumHiç NST çekildiniz mi, sancınız çıkmış mıydı?
Gerçekten anlıyorum. Bende çok zor tutturdum. Bi de doğar doğmaz yanımda değildi 1 hafta yoğunbakımda beslendi zaten. Sonra birini aldı birini almadı, göğüs ucu silikon kullandım 5 ay. Bi şansım vardı emzik aldı 1 ay sonra vermiştim zaten çalkantılıyken vermek istememiştim. Sadece hamilelikler bile bir olmuyor bebekler bambaşka bi karakterde doğacak sonuçta. Belki de hiç gerek kalmayacak bu paniğine güleceksin belki. O yüzden kendini şartlama hiçbi şey için. O an neyi gerektiriyorsa onu yaparsın. Biberon yerine başta kaşık biberon kullanırsan başlarda daha iyi olur ama diyosan ki uğraşamam bunda da sorun yok keyfin nasıl istiyosa öyle olsun. Sadece dediğim gibi ilk lohusalığında olanların tekrarlama olasılığı %50den fazla değil eğer meme ucunda falan bi deformasyon yoksa. Korkuların yüzünden kendini sıkarsan güzel gidecek bi süreci baltalayabilirsin dikkat etOglum 15 20dkda bi meme emen bi bebekti
Kustugu icin de cabuk acikiyordu
Goguslerim yara olmustu krem suruyordum ama krem dogru durust beklemiyordu bile gogsumde
Cok zorlandim
Ne emzik emiyordu ne birsey
Cok yiprandim
Beni ancak yipranan anlar oyle diyim
Lohusa depresyonuna girmistim bide zaten
Cok kotuydum surekli agliyordu vs
O yuzden bunda emzik biberon herseyi denicem mecburum buna
Ay ne güzel ben hala kapatamadım 37 olmak üzereyim üstelikÇok şükür hastane çantamı kapattım bende kızlar bugün ama süslerim falan yok daha açarım yine. En azından ortalıktan kalktı hurçlar. Yerleştirdim herşeyimi. Kafam daha rahat artık.
Kanala girmeye başlayınca öyle oluyor ben epeydir o durumdayımAranızda otururken bacaklarını kapatamayan bacılarım var mı.. bana sürekli güncelleme geliyor eşim de bilerek yapıyorum sanmış kapatsana diyor geçen misafirlikteyiz kapanmıyor ki dedim ya Cidden birleşmiyor neden oluyor bu
Kanala girse doktor söylerdi ama değil mi? Geçen çarşamba komtrolümde bir şey demedi doktor.Kanala girmeye başlayınca öyle oluyor ben epeydir o durumdayım
Bazı dr lar bu kanala girme konusunu çok önemsemiyor. 32.haftadan beri benim ki kanalda bu doğum vakti demek değil diyor mesela. Doğum başladığında da kanala girebilirlermişKanala girse doktor söylerdi ama değil mi? Geçen çarşamba komtrolümde bir şey demedi doktor.
Çok geçmiş olsun öncelikleBende yatıştayım kızlar. Şeker yüksek, takip yapmak için yatış verdi doktor. Sağlıkla atlatalım şu dönemleri başka bişey istemiyorum yaDün gittiğim dahiliye şeker normal demişti, bugün perinatoloji yüksek buldu, kontrol altına alana kadar buradasın dedi. Çok zorlanıyorum artık, piskolijik olarakta yoruldum artık
Yazmışsınız burada. Çok geçmiş olsun yaa hayırlısıyla atlatırsınız inşallah bu süreci inşallah sayılı gün kaldıTeşekkür ederim kızlarsabah açlık şekeri yüksek çıkıyordu. İnsülin kullanmama rağmen, yediğime görede tokluk bazen 140 bazen 170 çıktığı oldu şu 1 haftadır. Buna yuksek deyip yatış verdiler işte. Dün geceden beri şeker takibi yapılıyor, gece ölçüm yaptılar, şimdi kahvaltı öncesi. Zaten kahvaltıda bişey vermiyorlar, bu şekilde zaten düşük çıkar ki
Anladım, teşekkür ederim.Bazı dr lar bu kanala girme konusunu çok önemsemiyor. 32.haftadan beri benim ki kanalda bu doğum vakti demek değil diyor mesela. Doğum başladığında da kanala girebilirlermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?