- 10 Mart 2025
- 80
- 21
- 3
- 26
- Konu Sahibi Matmazel -
-
- #14.201
Bebek ultrasonda 37 haftalık görünüyordu sanırım ihtiyaç duymadılarAa geçmiş olsun canım ciğer geliştirici falan yapmadılar mı
Kritik zaman 36 ya kadar diyorlar zaten çok şükür gelmişsin geçen 36+3 de doğum yaptı arkadaşım gayet iyi bebiş de kendisi de sağlıkla kavuşun inşallahBebek ultrasonda 37 haftalık görünüyordu sanırım ihtiyaç duymadılar
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ama sancımın olmaması korkutuyor biraz :/ ya açılmam devam ediyorsa sa ben hissetmiyorsam gibiKritik zaman 36 ya kadar diyorlar zaten çok şükür gelmişsin geçen 36+3 de doğum yaptı arkadaşım gayet iyi bebiş de kendisi de sağlıkla kavuşun inşallah
Buradaki en tuhaf soruları soran kişi olarak doktora ya doğumum başlar da ben hissetmezsem yalancı sancı falan sanarsam nasıl ayırt edicem diye sormuştum o da doğumun başlayıp gerçeği olduğunda hissetmemen mümkün olmaz korkma demişti için rahat olsunAllah razı olsun çok teşekkür ederim ama sancımın olmaması korkutuyor biraz :/ ya açılmam devam ediyorsa sa ben hissetmiyorsam gibi
Hahaahah insanın gerçekten aklına geliyor bu tür şeyler ama yaBuradaki en tuhaf soruları soran kişi olarak doktora ya doğumum başlar da ben hissetmezsem yalancı sancı falan sanarsam nasıl ayırt edicem diye sormuştum o da doğumun başlayıp gerçeği olduğunda hissetmemen mümkün olmaz korkma demişti için rahat olsun
İsa'nın vücut peelingini yaparken göğüslerime de yaptım. Ama ben yaptığımda dediğim gibi 20lerin sonuydu. 1 aydan fazla olmuşturPeelingi neyle yaptin
Benim kurak toprak gibi
Normaldi aslinda ama bugun baktim yarilmis
Acilen krem almam lazim o gelene kadar da hindistan cevizi sureyim bari
Ben doğumdan sonra lazım olursa almayı planlıyorum bakalım.Biberon aldiniz mi ya :/
Lansinohun 160 ml olani almayi dusunuyorum da alan var mi
Ay kesinlikle öyle. Bilseydim böyle olacağını, daha erken hamile kalırdımGerçekten kan değerlerim mükemmel ama tansiyon şeker tavankafam Kazan gibi oldu yani keşke sadece sorunlar olsa baş etmesi de ayrı bi dert
Kapanınca insana bi rahatlama geliyor ciddenÇok şükür hastane çantamı kapattım bende kızlar bugün ama süslerim falan yok daha açarım yine. En azından ortalıktan kalktı hurçlar. Yerleştirdim herşeyimi. Kafam daha rahat artık.
Onun için insülin veriyorlar. Uzun salınım olduğu için geceden sabaha düzenliyorBen bazı geceler aşırı terliyorum yani su içinde uyanıyorum açıkçası görmemek için şekerimi ölçmüyorum o an ama muhtemelen gece çok yükseliyor onu nasıl toparlicam bilmiyorum hiş
Kullanıyorum baştan beri ama son 1 haftadır çok fayda etmemeye başladı sankiKapanınca insana bi rahatlama geliyor cidden
Onun için insülin veriyorlar. Uzun salınım olduğu için geceden sabaha düzenliyor
Benim de karardı ancak sertleşmediği için henüz başlamadım lanisoh'a.Kizlar gogus uclariniz sertlesti mi?
Benimki asiri siyahlasti ve dusta farkettim cok sert
Oglumdayken kararmamisti boyle
Sert olmasi korkutuyor yara olmasindan korkuyorum
Lansinoh alip kullanmaya baslamali miyim acaba simdiden
Şimdilik kaşık biberon aldım, bir de şırınga alacağım bebek başta ememezse diye. Biberonu ileride düşünürüm.Biberon aldiniz mi ya :/
Oğlumda 6 ay sonra süt kesilince Lansinoh almıştım. Hiç bi sorun olmadı. Seviyordu baya. Bu sefer almadım. İlk zamanlar için süt akışı varsa emzirme öncelikli ya, onu etkilememek adına emzik biberon almayacağım. Kaşık biberon edinirim gerekirse. Onu kullanmak daha iyi en başta eğer biberon lazım olcaksaBiberon aldiniz mi ya :/
Ben arkadas tavsiyesiyle bebedor aldim bi yenidogan icin yavas akisli olanini aldim o plastik gibi bi de 260 ml sanirim buyuk cam biberon aldim 6+ icinBiberon aldiniz mi ya :/
33+4, kapanmıyorAranızda otururken bacaklarını kapatamayan bacılarım var mı.. bana sürekli güncelleme geliyor eşim de bilerek yapıyorum sanmış kapatsana diyor geçen misafirlikteyiz kapanmıyor ki dedim ya Cidden birleşmiyor neden oluyor bu
Maalesef kalp hastasıyım bide 170-180 leri görüyorum ilaç kullanamadığım için hiç bir çözümü yokArkadaşlar, nabzı, çarpıntısı çok yükselen var mı aranızda? Bu akşam çarpıntım yüksek, 105 civarında, düşmedi de. Son ay kan hacmi arttığı için normal sanırım ama çok da yorucu.
Çocuğu karnımızda değil bacak aramızda büyütüyoruz galiba33+4, kapanmıyor
Geçmiş olsun, çok zorluyor olmalı.Maalesef kalp hastasıyım bide 170-180 leri görüyorum ilaç kullanamadığım için hiç bir çözümü yok
Heh bende aynı sebepten dolayı geldim dün ve yatış yapıldıKullanıyorum baştan beri ama son 1 haftadır çok fayda etmemeye başladı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?