- 14 Eylül 2024
- 658
- 523
- 23
- 29
- Konu Sahibi Matmazel -
-
- #14.221
Sonra ugrasmak istemiyorumŞimdilik kaşık biberon aldım, bir de şırınga alacağım bebek başta ememezse diye. Biberonu ileride düşünürüm.
Mama icin degil sadece zaten deOğlumda 6 ay sonra süt kesilince Lansinoh almıştım. Hiç bi sorun olmadı. Seviyordu baya. Bu sefer almadım. İlk zamanlar için süt akışı varsa emzirme öncelikli ya, onu etkilememek adına emzik biberon almayacağım. Kaşık biberon edinirim gerekirse. Onu kullanmak daha iyi en başta eğer biberon lazım olcaksa
Bizde yatış da problem geçen ay 4 gün yattım 30 bin küsür para ödedik ödüm kopuyor yatmak zorunda kalacağım diyeHeh bende aynı sebepten dolayı geldim dün ve yatış yapıldı
Hepsiburada da avent indirime giriyor sürekli kontrol etmeni öneririm 310 a aldım biberonu oradanSonra ugrasmak istemiyorum
Indirimde bulursam alicam hazirda dursun diye dusunuyorum bende
Lansinoh dusunuyorum acikcasi ya :/Hepsiburada da avent indirime giriyor sürekli kontrol etmeni öneririm 310 a aldım biberonu oradan
Pıhtılaşmanıza bakar belki doktor kan sulandırıcı basladm ben çarpıntı şikayetimi söyleyince belki size de ihtiyaç duyulurGeçmiş olsun, çok zorluyor olmalı.
Bu arada bebeklerin başı aşağı indiği için herhalde bacaklarımız kapanmıyor artık. Vücut dengesi de bozuldu kilolardan, kapanmaması belki daha iyidir
Aralık anneleri Kasım da tesbih boncuğu gibi dağıldı bu ara bizde de herkes şikayetlenmeye başladı bakalım nolucazKızlar zamanım daralıyor gibi hissediyorum son birkaç gündür sertleşmeler ağrılar rahatsızlık hissi hafif regl ağısı gibi hisler çok sık oluyor ayakta durma sürem çok kısaldı karnım taş gibi oluyor baskı oluyor. İnşallah erken gelmez bebiş korkuyorum
En azından 37yi görsekAralık anneleri Kasım da tesbih boncuğu gibi dağıldı bu ara bizde de herkes şikayetlenmeye başladı bakalım nolucaz
Hiç NST çekildiniz mi, sancınız çıkmış mıydı?Kızlar zamanım daralıyor gibi hissediyorum son birkaç gündür sertleşmeler ağrılar rahatsızlık hissi hafif regl ağısı gibi hisler çok sık oluyor ayakta durma sürem çok kısaldı karnım taş gibi oluyor baskı oluyor. İnşallah erken gelmez bebiş korkuyorum
Ayy evet ya 37+0 olduğum gün tüm tuşlara basmayı düşünüyorum.En azından 37yi görsek
Bir dahaki kontrolüme on beş gün var, pazartesi aile hekimine sorayım en iyisi çarpıntıyı. İnşallah kan sulandırıcıya ihtiyaç duyulmaz. Kan sulandırıcı bana yasak beyin kanaması riskim olduğu için. Ama bir yandan da sezaryenden sonra kan sulandırıcı kullanmak zorundayız sanırım.Pıhtılaşmanıza bakar belki doktor kan sulandırıcı basladm ben çarpıntı şikayetimi söyleyince belki size de ihtiyaç duyulur
37 ye Son 2 hafta sonra korkmicamEn azından 37yi görsek
Evet bana doğumdan sonra 15 gün kadar kan sulandırıcı kullanacağım söylendi normal doğuma çok sıcak bakmıyor kardiyologBir dahaki kontrolüme on beş gün var, pazartesi aile hekimine sorayım en iyisi çarpıntıyı. İnşallah kan sulandırıcıya ihtiyaç duyulmaz. Kan sulandırıcı bana yasak beyin kanaması riskim olduğu için. Ama bir yandan da sezaryenden sonra kan sulandırıcı kullanmak zorundayız sanırım.
Afedersin sağdan sola dönerken şeyimden çıtır çıtır ses geliyor sanki kemiklerim kırılıyor gibi geçen eşim de duydu doğuruyorsun sandım diyorBacaklarını kapatamayanlardan biri de benim geceleri hele o kadar zorlanıyorum ki dönerken başından dolayı sanırım böyleyiz. Ben ayaklarımı da yukarı alamıyorum yataktan çok zorlanıyorum bacak kalkmıyorda.
Tam benn, kilo aldim ondan midir diye dusunuyordum tek degilmisimAranızda otururken bacaklarını kapatamayan bacılarım var mı.. bana sürekli güncelleme geliyor eşim de bilerek yapıyorum sanmış kapatsana diyor geçen misafirlikteyiz kapanmıyor ki dedim ya Cidden birleşmiyor neden oluyor bu
Bence hiç bulaşma o işe. Hem başlarda meme reddi yapabilir hem sonradan kolaylığından emmeyi bırakabilir. Emzirmek biberon taşımaktan daha kolay benceMama icin degil sadece zaten de
Memeyi sagip disarda orda burda icirmek icin istiyorum acikcasi
Sağlıkla doğurup sağlıkla kucağımıza alalım da, artık doktorlar nasıl doğum önerirse o.Evet bana doğumdan sonra 15 gün kadar kan sulandırıcı kullanacağım söylendi normal doğuma çok sıcak bakmıyor kardiyolog
Kilodan olduğunu sanmıyorum ya 48 le hamile kaldım 59 kiloyum bacaklarımı kapatamayacak durumda değilim ama yok kapanmıyorTam benn, kilo aldim ondan midir diye dusunuyordum tek degilmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?