Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Eşinin yanında olmamasıda ayrı üzücü olmuş Ya destek oluyordu en azından sana. Her hastanede kadın doğumcunun olmamasıda ayrı sinir bozucu bi sor bakalım doktora. Dahiliyeye göre normal bi çok şey ama değişiyor işte. Çok kötü hissedersen bi doktora görün ama, aklın kalmasın. Ama hareketlerinide hissettim diyorsun bence oda iyi bişey

Benim ciğer geliştirici sonrası yüksek olduğu dönemde doktorum gün içi şeker ölçümlerimi istemişti düşmediği takdirde acile gelmemi istemişti aralarda ek doz insülin yaptım o şekilde düşmüştü doktorunla görüş istersen belki kontrol etmek ister

Konuştum dahiliyo doktoru dozunu artır dedi. Çarşamba görüşücektik yarın sabah yüksekse erken gel dedi. Sabah yüksekliği için ayrı bile insülin varmış sanırım. Tabi destek oluyor en azından doktorların yanında onların ağzından ciddiyeti duyunca davranışları da ona göre oluyor valla. Alışverişi geciktirirken şimdi çantayı yap arabada kalsın diyip birden yaptık alışverişi bi de eşimin babası şeker hastasıymış. Biz tanışmadan önce vefat etmiş. Çok kere diplere düşmüşken ölümden kurtardım dedi travması var bence şeker muhabbetine

Yine o yakın hastanedeki kadın doğum doktoruna da takipliyim tanıyor beni zaten dün şeker muhabbeti için iletişime geçtiler acilden. Aniden fırlatsaydı şekerimi serum verceklerdi de o kadar hızlı yükselmedi. Var harekette çok seyrek. Dokununca tepki veriyor ama o yüzden streslenmemeye çalışıyorum. Benim halimde etkiliyor onu

Konuştum dozu ×2 yaptı. Yarın sabah hala yüksekse gel dedi ama zaten yarın sabah kadın doğumda devlette kontrolüm var. Doktor çok tatlı da bi muayenesi 4000 lira sigortam yok tekrar tekrar gitmek zor olcak şu sıra devlette de doktor bulmam lazım

Stres yaptıkça insülin de dirençleniyor maalesef sakin kalmaya çalış en azından şu an ki yüksekliğinin bi sebebi var sonuçta geçici bi süreç iğne etkisi geçtiğinde o da düzelicek

Sagol canim valla bu yasa kadar tek bi dolgum bile yoktu hayret ettim her gun de sut urunu fazla fazla tuketiyorum daha ne yapayimm dis etlerimde oldum olasi problem vardi da dislerimde yoktu
Bir şekil geldim ama artık 1.5-2 saat oturmak zor koltuğumla 2-3 kere oynadım. Hiç bir şey olmasa bel ağrıyor.
Neyse ki cok uzak degilmis arada mola verip yurusen iyi gelir belki donuste ama bence son haftalari olabildigince evde gecirmek en mantiklisi ve rahati her an her sey olabilir carsidayken aniden suyum falan gelir diye korkuyorum ...
Saka gibi ya uykularimiz da zaten hafifledi ondan fark etmissindir ben dalsam bile hep tetikte yattigimi fark ettim mesela esim bana dogru kolunu atinca falan hemen itekliyorum heralde karnima falan gelir diye korkuma dikkatli uyuyorum farkinda olmadan

Son dediğiniz bizde tam tersi sık sık wc için falan uyanıyorum ama onun dışında top patlasa uyanmaz vaziyetteyim eşim de diken üstünde sağdan sola dönsem noldu tubalete kalkıyorum noldu nereye gidiyorsun su içecek olsam bişey mi var diye uyanıyor açıyorum adama

Bazı dr lar bu kanala girme konusunu çok önemsemiyor. 32.haftadan beri benim ki kanalda bu doğum vakti demek değil diyor mesela. Doğum başladığında da kanala girebilirlermiş
2. Gebelikler ve diğerleri genelde gec girermis kanala nefes alisveriniz rahatmi peki kanala girince iyle olur diyolar ya benim 2. Gebelik ama herseyi unutmusum en büyük sikintim nefes alamamak

Benim eşime o etki etmiyor maalesef ya. İnsüline karşı adam kullanmana gerek yok diyor. Tokluklar yüksek gelmeye başladı benimde şimdi. Ve sanırım senin dediğin gibi tokluk için insülin başlayacaklar ona yoruyorum artık.
Herşeyinin hazır olması senin içini dahada rahatlatır öyle düşün benimde eşimin annesi şeker hastası, oda insülin kullanıyor. Travma oluyor cidden onlarda anlayamadığım bi şekilde ‍♂
Bebekleri bizim her halimiz etkiliyor canım, alıyorlar bizden stresi üzüntüyü sevinci. O yüzden moralini yüksek tutmaya çalış önemli çünkü

Ben hiç ondan rahatsız olmuyorum çünkü eşime dayanmak bana destek oluyor ama zaten hafif bi uykum varken uyku arası bile hareket takibi yapıyorum dönerken

Açıkçası eşimden duyduğum kadarıyla hastalık süreci de, ölümü de çok travmatik olmuş adamcağızın. Gecenin 2sinde işten dönünce dükkanın üst katındaki evde yerde vefat etmiş şekilde bulmuş babasını biz tanışmadan 6 ay önce. Yani benim yürüyüşümü duyuyor bu adam alt kattan ecel işte duymamış babasının düştüğünü. Defalarca iğne vurup şekerinin yükselmesini sağlamış 30lara kadar düşmüşken. Kaç kere ambulans çağırmış. Böbrek nakli olmuş hastanede yanında kalmış. Cidden baya travmatik onun için. İnsülinden çok şekerin ani düştüğü tablodan korkuyo babasından sebep. Benimki öyle değil diyorum ama yer etmiş kafasına bi kere beni de korkutuyo

Benimde kafa oralarda dediğin gibi doktor bayağı alttan bakıyor çünkü. Bu saat oldu benimde şimdi şimdi biraz hareketli o da magnezyumu içince genelde biraz hareketleniyor ama dediğin gibi hoplama bendede yok suyum iyi olsada bu da büyüdükçe yerleri kalmıyor bence ondan. Hareketler iktirme dalgalanma gibi. Az daha sabredelim onlarda sabretsin hayırlısıyla tamamlayalım şu hamileliği.

Aynen canım o da hep evdeyim hava değişikliği olsun istiyor. Hiç dışarı çıkmıyorum çünkü ama yoruluyorum artık banyoya girip çıktığımda bile.

Gerçekten çok amin ya bu konuya. Artık erken doğacağını kabullendim de ne kadar geç erken doğarsa o kadar az yoğunbakımda kalır onun için olabildiğince geç olsun istiyorum. Progestan verdi mi sana peki? Nstde sancı çıkmıyo ama bebek çok baskı yapıyomuş progestan verdi kasılma olmasın diye. Gerçi anlıyorum artık ayakta durmak bazen zulüm oluyo ya da eğilmek

Çok üzücü gerçekten, Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah

Çok üzücü gerçekten, Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah
Amin inşallah ama işte 6 üniteye çıkardı insülin doktor. Sabah 3 ünite vurmuştum. 120ydi yemeden önce. Şimdi 155 çıktı. 6 ünite vurdum yemeden önce bu sefer. Özetle sanki daha iyi oldu gibi. Bakalım gece nolcak. Sabah açlığımda önemli ama normalde 100-110 çıkıyor tölere edilebilir bu demişti. Şimdi kortizon iğnenin etkisinden 150de uyanıyorum 2 gündür

Aa şuan aydınlık yaşadım bende. Geçen hafta alerjik reaksiyon gösterince kortizon vurulmuştum acaba benide o mu yükseltti.
Senin 3 üniteden 6ya çıkarmasıda bence çok iyi bu arada, ben ilk 8le başladım, sonra 10, 1 gün 12 vuruldum şuanda da 14 vuruluyorum. Ve dediğim gibi tokluk çıktı şimdide.
Ve geçen haftadan beri düşüremiyorum, bi terslik var diyorum.
Sabah vizite gelene bir sorayım bunu. Hastane yemeği dışında hiç bişey tüketmiyorum yükseliyor anlayamadım ‍♂

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…