- 26 Nisan 2023
- 411
- 305
- 33
- 29
- Konu Sahibi Matmazel -
- #14.421
Ahahha bencede çok tehlikeli oldu o sloganSlogan "benimle takil hamile kal" falan mi olacakcok tehlikeli
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahha bencede çok tehlikeli oldu o sloganSlogan "benimle takil hamile kal" falan mi olacakcok tehlikeli
![]()
Otokoltuğu ya hani ne bileyim 2. El almak içimden gelmedi yoksa vardı gördüm ne bileyim ya kafam bulandı zaten doktordan çıktım şu 10 günü atlatsan yeter dedi yani 34 geçsin tamam bitti modum düştü yineBende aynı şeyi düşündüm açıkçası. Oto koltuğunu aldıktan sonra bebek arabasını aldığım için hiç düşünmemiştim onu açıkçası. Ben 2. El aldığım için hiç hatırlamıyorum canım, ama britax Römerdı sanırım, 0 - 36 ay arası kullanımı. Bebek arabasıda elele markası, travel istemiyordum ama eşim beğenince yine 2. El denk gelince aldım açıkçası
Hadi hepimiz aynı gün doğuralımÖzeldekiler banada 5 - 10 ocak arası alırız demişti, benimkide önden gittiği için dediğin gibi 39 falan oluyordu. Bakalım devlet ne diyecek bana![]()
O da mantıklı canım. NE güzel bak sana çektirmemiş annessii :) Benim ilk hamileliğim ama sıkıldım erken kalkmaktan bide kaburgalarım acıyorHahah benim de 7 Ocak ta 37 doluyor o 1-2 gün tatilden kara geçeyim diye ben de sonunakadar gitmek istiyorum
Benim İlk gebeliğim çok zor geçmişti. Tuvalete gidemiyordum. 32de ayrılırım direkt hiç çalışmam diyordum. Şimdi maşallah diyim geliyorum yani hala işe. Gaza geldim ben 37yi tamamlarım diyeama karnım çok büyüdü herkes evine git diye bağırıyoR.
![]()
O sırada mideden hiç sıkıntı yaşamayıp an itibariyle 12 kg alan meeKizlar artik birseyler yedikten sonra midem cok bulanmaya basladi benim ya![]()
Canım benim doktorum bir şikayetin olmadığı sürece NST yapmıycam dedi. Ama düzenli kasılmaların olur ağrın sancın olur o zaman yaparız. Hatta gelmene de gerek yok illa, şehrindeki devlet hastanesne de gidebilirsin ordaki ebeler bize gönderiyorlar durumuna göre gel gelme şu zaaman gel derim sana dedi. NST çünkü gün gün değişebilen bişey. Ben sana bugün NST yaparım 0 sancı çıkar ertesi gün 80-100 sancılar görülür. Günlük değişiyor dedii.Kızlar bu arada son kontrolüm 24 Kasım mış benim. 31 hafta idim.
Doktor 2 hafta sonra gel demişti gitmedim. 1 hata sarkıttım. Bu hafta gideceğim. Çarşamba günü tam 34 oluyorum. Nst ye alır mı?
Kızlar Oğlağı çok mu çekiştirmişsiniz neee. Oysa Kova erkeğiyle uğraşamam ben o çapkınlıklarıyla hovardalıklarıyla diyerekten hedefim en son 20 Ocağa kadar doğurmaktıııoglum 11 ocak dogumlu cok guzel denk geldı :)) en sevdiğim şey keçi burcusüsüşcez evde tok tok
![]()
Yaaa ne güzeell artık belli oldu o zaman diyebiliriiz :)6-13 Ocak arası gün seçebilirsin bi dahaki kontrole kadar denildiii
Ben ilk 3 ay mahvoldum kilo da verdim ona ragmen su an 13 kg almisimO da mantıklı canım. NE güzel bak sana çektirmemiş annessii :) Benim ilk hamileliğim ama sıkıldım erken kalkmaktan bide kaburgalarım acıyor
O sırada mideden hiç sıkıntı yaşamayıp an itibariyle 12 kg alan mee
Canım benim doktorum bir şikayetin olmadığı sürece NST yapmıycam dedi. Ama düzenli kasılmaların olur ağrın sancın olur o zaman yaparız. Hatta gelmene de gerek yok illa, şehrindeki devlet hastanesne de gidebilirsin ordaki ebeler bize gönderiyorlar durumuna göre gel gelme şu zaaman gel derim sana dedi. NST çünkü gün gün değişebilen bişey. Ben sana bugün NST yaparım 0 sancı çıkar ertesi gün 80-100 sancılar görülür. Günlük değişiyor dedii.
Kızlar Oğlağı çok mu çekiştirmişsiniz neee. Oysa Kova erkeğiyle uğraşamam ben o çapkınlıklarıyla hovardalıklarıyla diyerekten hedefim en son 20 Ocağa kadar doğurmaktıııBen ne yapayım şimdi tarafımı seçmeliyim sanırım Oğlak VS Kova erkeği
Yaaa ne güzeell artık belli oldu o zaman diyebiliriiz :)
Ahahah o zaman yalnız değilimmBen ilk 3 ay mahvoldum kilo da verdim ona ragmen su an 13 kg almisim
Oglak mi kova mi dersen oglak derim![]()
En azından belli bi tarihi beklemek daha kolay ya bi rahatlama geldi meselaO da mantıklı canım. NE güzel bak sana çektirmemiş annessii :) Benim ilk hamileliğim ama sıkıldım erken kalkmaktan bide kaburgalarım acıyor
O sırada mideden hiç sıkıntı yaşamayıp an itibariyle 12 kg alan mee
Canım benim doktorum bir şikayetin olmadığı sürece NST yapmıycam dedi. Ama düzenli kasılmaların olur ağrın sancın olur o zaman yaparız. Hatta gelmene de gerek yok illa, şehrindeki devlet hastanesne de gidebilirsin ordaki ebeler bize gönderiyorlar durumuna göre gel gelme şu zaaman gel derim sana dedi. NST çünkü gün gün değişebilen bişey. Ben sana bugün NST yaparım 0 sancı çıkar ertesi gün 80-100 sancılar görülür. Günlük değişiyor dedii.
Kızlar Oğlağı çok mu çekiştirmişsiniz neee. Oysa Kova erkeğiyle uğraşamam ben o çapkınlıklarıyla hovardalıklarıyla diyerekten hedefim en son 20 Ocağa kadar doğurmaktıııBen ne yapayım şimdi tarafımı seçmeliyim sanırım Oğlak VS Kova erkeği
Yaaa ne güzeell artık belli oldu o zaman diyebiliriiz :)
Kesinlikleee. Bir de sayılı gün çabuk geçerEn azından belli bi tarihi beklemek daha kolay ya bi rahatlama geldi mesela![]()
Niye öyle şey söyledi acaba ya?bişey falan mı gördü acabaOtokoltuğu ya hani ne bileyim 2. El almak içimden gelmedi yoksa vardı gördüm ne bileyim ya kafam bulandı zaten doktordan çıktım şu 10 günü atlatsan yeter dedi yani 34 geçsin tamam bitti modum düştü yine
Doğuralım kız nolcakHadi hepimiz aynı gün doğuralım![]()
Ay bende istiyorumda, önce bi hastaneden çıkmam lazım sonrada randevu zamanımın gelmesi lazımEn azından belli bi tarihi beklemek daha kolay ya bi rahatlama geldi mesela![]()
Senle benim gunlerimiz ayniKesinlikleee. Bir de sayılı gün çabuk geçerBilinmezlikten iyidiir.
Genelde alıyorlar 32 sonrasında. Devlete 33'te gittim, aldılar beni. Özele rapor almak için 32'de gitmiştim, o zaman da aldılar.Kızlar bu arada son kontrolüm 24 Kasım mış benim. 31 hafta idim.
Doktor 2 hafta sonra gel demişti gitmedim. 1 hata sarkıttım. Bu hafta gideceğim. Çarşamba günü tam 34 oluyorum. Nst ye alır mı?
Kimin admin olacağı baştan belliymiş desenizeOgluma hamile kalmaya calisirken 2.5 yil gecmisti
o surecte kimle samimi arkadas olduysam hepsi hamile kaldi
Sonra hamile kaldim bayadir gorusmedigim bi arkadasla gorusmeye basladik esini esimle tanistirdim
O da 2 ay sonra hamileydi
4 ay once evlenen bi arkadas isten ayrildi bana kahve icmeye falan geliyordu 1aydir
Dun reglim gecikti dedi test yap dedim
Yakinda eczane yok sana kahveye geleyim birlikte gidelim mi eczaneye dedi nobetci eczane aradik bulduk testi yapti ve o da hamile
Surda 1 ay kaldi hamile gormek istemiyorum artik![]()
Ayy amiiin sağlıkla gelsin o günler inşallahhhAy halimize çok duygulanıyorumbenim beta bu 2 günde şu kadar arttı keseyi gördük kalp atışına gittik derken doğum tarihi konuşur olduk hamilelik duygusallığı geldi bana galiba kız kardeşim gibi oldunuz hepinize sarılasım var sağlıkla doğurup emiyor emmiyor ek gıdaya geçtik ne pişiricez dişi çıkıyor nabıcaz diye de konuşur muyuz o günler de gelir mi ki
![]()
Simdi duygusal geliyor dusununce ama emiyor emmiyor ek gidaya gectik yemiyorAy halimize çok duygulanıyorumbenim beta bu 2 günde şu kadar arttı keseyi gördük kalp atışına gittik derken doğum tarihi konuşur olduk hamilelik duygusallığı geldi bana galiba kız kardeşim gibi oldunuz hepinize sarılasım var sağlıkla doğurup emiyor emmiyor ek gıdaya geçtik ne pişiricez dişi çıkıyor nabıcaz diye de konuşur muyuz o günler de gelir mi ki
![]()
2.yi doğuranlar özellikle buradan bi yere ayrılmasınSimdi duygusal geliyor dusununce ama emiyor emmiyor ek gidaya gectik yemiyor
Disi cikiyor agliyor uyumuyor falan diye dusununce bi urperme geldi
Benim ikinci gebelik oldugundan sanirim cinnet gecirme zamanlari oluyor genelde o zamanlar
Ama uzaktan bakinca falan pembis gozukuyor
Mesela buraya gelip disi cikiyor bu gece hic uyumadim yazinca ve biri ay sorma ben 3 gundur uyumuyorum diyince iyi bari benim gibi olan varmis diye sacma bi ferahlama geliyor insana![]()
Ya kaburga ağrısı kalça ağrısı gece uyuyamamak falan her şeye okeyim ben artık. Onları duymuyorum. Yaş 37 iltihaplı romatizmam var.O da mantıklı canım. NE güzel bak sana çektirmemiş annessii :) Benim ilk hamileliğim ama sıkıldım erken kalkmaktan bide kaburgalarım acıyor![]()
Ay öyle miydi kııız. SAT'a göre bugün tam 33+0Senle benim gunlerimiz ayni
Acaba doktor sana ne diyecek
Ben 14 ocagi gecmem gibi hissediyorum![]()
Ah canım herkesin şu hamilelikte var bi sınavı. Allah var çocuğumdan yana hiçbir sıkıntı çekmedim çok güzel bir hamilelik yaşatıyor bana ama bende aksesuar meme var göğüslerimin altında onlar hamilelik dolayısıyla ödem yapmış. Memelerim ve göbeğim arasında da kaldığı için gün içinde sürekli geçmeyen bir ağrıya maruz kalıyorum bazen de çok artıyor ağrısı. Sürekli elimle bir ovalama durumundayım. Hamilelik sonrası ödem geçince sıkıntı kalmaz dedi doktorum kalırsa da basit bir kesiyle alıveririz dedi ama umarım ki devam etmez. Çünkü katlanıyorsam gebeliğim için katlanıyorum. Doğumdan sonra max 1 hafta veriyorum geçmezlerse gidip aldırıvercem tahammül edemem artıkYa kaburga ağrısı kalça ağrısı gece uyuyamamak falan her şeye okeyim ben artık. Onları duymuyorum. Yaş 37 iltihaplı romatizmam var.
Cidden yürüyebiliyorsanız şükredin. Çünkü ben bayağı yataktan kalkamıyordum ilkinde. Romatizmadan kitlenmiştim.
En önemlisi de bebişin sağlıklı olması tabi bunlar geçici![]()
Ay öyle miydi kııız. SAT'a göre bugün tam 33+0Bakalım 29 Ocakta gidicem kontrolee sen ne zaman gideceksin çok heyecanlı kocaman olmuş olacaklar kısmetse :)
Ah canım herkesin şu hamilelikte var bi sınavı. Allah var çocuğumdan yana hiçbir sıkıntı çekmedim çok güzel bir hamilelik yaşatıyor bana ama bende aksesuar meme var göğüslerimin altında onlar hamilelik dolayısıyla ödem yapmış. Memelerim ve göbeğim arasında da kaldığı için gün içinde sürekli geçmeyen bir ağrıya maruz kalıyorum bazen de çok artıyor ağrısı. Sürekli elimle bir ovalama durumundayım. Hamilelik sonrası ödem geçince sıkıntı kalmaz dedi doktorum kalırsa da basit bir kesiyle alıveririz dedi ama umarım ki devam etmez. Çünkü katlanıyorsam gebeliğim için katlanıyorum. Doğumdan sonra max 1 hafta veriyorum geçmezlerse gidip aldırıvercem tahammül edemem artık