• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
senınkı donebılır. benım kardesımın 36. haftanın sonunda patır kutur döndü boyle dısardan ızledık hımalaya dagı gıbı tumsek oldu 2 haftaya da normal dogdu :D
İlki sezeryan canım, oda makat geliş dönmeye yemin etmiş benim bebişler 🤣 inat ailesi diyorum ben bazen, ablasına çekmiş falan diyince kızımın aşırı hoşuna gidiyor 🤣

Yok asit gibi degil de midem dönüyor gibi hissediyorum eksime oluyor ilk gunlerdeki gibi ayni
Agzimin tadi yok
Yerken sorun yok 5 dk sonra mahvoluyorum
Dun 8 tane mentos yedim 1 gunde 🙁 nane biraz iyi geliyor diye ama zararli biliyorum
gavıskon gıbı suruplar d mentollu dıye heralde onerılıyor . o gecıcı ferahlatıyor hıc de bıseye yaramadı. azcık kaldı ha gayret :S.. bidaha 8 lı kombolu korunma sıstremımle.. ahh odem mıde bulantısı agrı sızı yasamak ıstemıyorum.. 3 aydır her gune 1 saat dusuyor uyku bıle .. beeezzzduum bezzdumm

oglum 11 ocak dogumlu cok guzel denk geldı :)) en sevdiğim şey keçi burcu :D süsüşcez evde tok tok :D
Ben oğlak, oğlumda oğlak olacak 🤣 benim 13 ocak doğum günüm, kızımın 14 eylül, eşimin 13 temmuz. Doğur 13ünde işte diyor 🤣 olmaz aynı gün ikisini aradan çıkartamazsın dedim 🤣

oglaklar her ısı kendılerı yapıyor bence. ebeveyne bagımlılıkları yok sevgı pıtırcıgı gibi mıc mıc degıller. bagımsız koca bı adam gıbı davranıyor babasından daha becerıklı sukur :D saldım oyle yemek pişirmeyı de ogrenınce cok bı yuku kalmıcak bu evladımın .D 4 yas oldu hayata atılabılır .D

gavıskon gıbı suruplar d mentollu dıye heralde onerılıyor . o gecıcı ferahlatıyor hıc de bıseye yaramadı. azcık kaldı ha gayret :S.. bidaha 8 lı kombolu korunma sıstremımle.. ahh odem mıde bulantısı agrı sızı yasamak ıstemıyorum.. 3 aydır her gune 1 saat dusuyor uyku bıle .. beeezzzduum bezzdumm
Ogluma hamile kalmaya calisirken 2.5 yil gecmisti
o surecte kimle samimi arkadas olduysam hepsi hamile kaldi
Sonra hamile kaldim bayadir gorusmedigim bi arkadasla gorusmeye basladik esini esimle tanistirdim
O da 2 ay sonra hamileydi
4 ay once evlenen bi arkadas isten ayrildi bana kahve icmeye falan geliyordu 1aydir
Dun reglim gecikti dedi test yap dedim
Yakinda eczane yok sana kahveye geleyim birlikte gidelim mi eczaneye dedi nobetci eczane aradik bulduk testi yapti ve o da hamile 😅
Surda 1 ay kaldi hamile gormek istemiyorum artik🤓🤣

Sonra hamile kaldim bayadir gorusmedigim bi arkadasla gorusmeye basladik esini esimle tanistirdim
4 ay once evlenen bi arkadas isten ayrildi bana kahve icmeye falan geliyordu 1aydir
Yakinda eczane yok sana kahveye geleyim birlikte gidelim mi eczaneye dedi nobetci eczane aradik bulduk testi yapti ve o da hamile 😅
dukkana bereket getırenı duymustum ayagını mı suruyor derler ya :D senınkı de o hesap :DD:D:D:D senle bu dogumdan sonra konusmayalım :D

oglaklar her ısı kendılerı yapıyor bence. ebeveyne bagımlılıkları yok sevgı pıtırcıgı gibi mıc mıc degıller. bagımsız koca bı adam gıbı davranıyor babasından daha becerıklı sukur :D saldım oyle yemek pişirmeyı de ogrenınce cok bı yuku kalmıcak bu evladımın .D 4 yas oldu hayata atılabılır .D
Bi video gordum cocuk 3 yasinda
Annesi diyor gelecekteki karisi kim bunun gelsin alsin yeter 🤣
Oglak ogrenmeye cok acik disiplinli falan bence de ama cok inat ya 😅
Onunla anlasmak icin sen bilirsin demek gerekiyor
Bende aslan burcuyum sen bilirsin cumlesini cok az kullanmisimdir hayatim boyunca 😅

Kesinlikle. 3 gündür hastanedeyim eşimden bişey isterken bile detay veriyorum, oda sağolsun dün niye istemedin vs laflarıyla çık güzel ilgileniyor 🥴 kendim çıkabilsem sana gerek kalmayacak dedim en son 🤭
Seviyoruz ama gösteremiyoruz bide öyle bişey vsr, kesinlikle mıç mıç olamıyorum 🙃
Ahahaha Sende bi bereket var adminim 🤣

Kesinlikle. 3 gündür hastanedeyim eşimden bişey isterken bile detay veriyorum, oda sağolsun dün niye istemedin vs laflarıyla çık güzel ilgileniyor 🥴 kendim çıkabilsem sana gerek kalmayacak dedim en son 🤭
Seviyoruz ama gösteremiyoruz bide öyle bişey vsr, kesinlikle mıç mıç olamıyorum 🙃

Ahahaha Sende bi bereket var adminim 🤣
Nerdeyse 3 yil o kadar ugrastim ki cocuk icin
Kürler ballar igneler derken sifa birikmis bunyemde
Gorustuklerime de etki ediyorsa demek 🤣

38+2 den itibaren seçebilirsin demiş oldular 7 Ocak isteyeceğim 38+3 oluyorum ama bebiş 39-40 la uyumlu oluyor özel hastane canım
Özeldekiler banada 5 - 10 ocak arası alırız demişti, benimkide önden gittiği için dediğin gibi 39 falan oluyordu. Bakalım devlet ne diyecek bana 🙃

Back
X