• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Bizde istemiyoruz ama kapıya taktıkları bi tane tüle para yazan hastaneler var kızlarım sakın bu tuzağa düşmeyin sigortalarınız geçersiz sayılmasın sonra 🤣
Aradım, telefonda bilgi veremiyoruz maalesef dedi 🤣 neyse gidersem sorarım, hala kararsızım özel mi devlet mi konusunda 🤣
Teşekkür ederim, bunu aklımda tutucam 🤣

Eki Görüntüle 3686570 merhaba teyzelerim grubumuzun ilk bebesi olarak ben bugün 11 günlük oldum 🥰🧿
Kizlar bebişle uğraşıyorum 10 günlük sıkıntılı surecimde bitti çok şükür. Sarılık oldu bir günde Yenidoğan yogunbakimda yattı bebiş şuan iyi ama küçük olduğu için memeyi tam kavrayamiyor onun icin uğraşıyoruz şimdi doktor 72 saat verdi alışması için. Günlerimiz böyle geçiyor miss kokulumla. Darısıda sağlıkla sizin basiniza inşallah 🤲 🥰 💓
Oy maşallah canım iyi olmanıza çok sevindim. Sağlıkla güle güle büyüt bebişini. Darısı başımıza.

Herkese selamm hamişlerim🫠 kontrolüm vardı benim bebiş bir haftada 350 gram alıp 3500 gr olmuş daha 35+3teyim. Açıkçası biraz gerilmeye başladım bu durumdan 3 hafta önde gidiyor her şeyi. Nst falan iyidi çok şükür. Doktor altta yatan bir şeker durumu olduğu için artık haftada 2 görücem seni dedi iri olması kaynaklı. Çevrenizde hiç böyle kilo olarak önden giden var mıydı doğumu nasıl oldu sağlıklı mıydı acaba
Bu arada şekerlerim hep normal çıkıyor insülin falan da kullanmıyorum yani bu hafta sadece iki kere açlık şekerim 100 çkktı onun dışında tüm değerler çok iyidi
Maşallah canım, benim şeker olmasına rağmen bebek uyumlu gidiyor. İnsülinde kullanıyorum gerçi onunda etkisi vardır muhtemelen. İçini ferah tut, herşey sağlıkla olsun bitsin inşallah 😍

Eki Görüntüle 3686570 merhaba teyzelerim grubumuzun ilk bebesi olarak ben bugün 11 günlük oldum 🥰🧿
Kizlar bebişle uğraşıyorum 10 günlük sıkıntılı surecimde bitti çok şükür. Sarılık oldu bir günde Yenidoğan yogunbakimda yattı bebiş şuan iyi ama küçük olduğu için memeyi tam kavrayamiyor onun icin uğraşıyoruz şimdi doktor 72 saat verdi alışması için. Günlerimiz böyle geçiyor miss kokulumla. Darısıda sağlıkla sizin basiniza inşallah 🤲 🥰 💓
Oyy geldi minnak hanım 🥰😍 sen nasılsın canım, kendini nasıl hissediyorsun? Sıkıntılı süreci atlatmışsınız baksana, çok çabuk geçiyordur günler şimdi sana 😍

Herkese selamm hamişlerim🫠 kontrolüm vardı benim bebiş bir haftada 350 gram alıp 3500 gr olmuş daha 35+3teyim. Açıkçası biraz gerilmeye başladım bu durumdan 3 hafta önde gidiyor her şeyi. Nst falan iyidi çok şükür. Doktor altta yatan bir şeker durumu olduğu için artık haftada 2 görücem seni dedi iri olması kaynaklı. Çevrenizde hiç böyle kilo olarak önden giden var mıydı doğumu nasıl oldu sağlıklı mıydı acaba
Bu arada şekerlerim hep normal çıkıyor insülin falan da kullanmıyorum yani bu hafta sadece iki kere açlık şekerim 100 çkktı onun dışında tüm değerler çok iyidi
Canım maşallah normal mi doğuracaksın? 3500’ü geçeyim istemiyor benimde doktorum normal zor oluyor diye.

Kendiyle birlikte arkadaşıda yakan koca yürekli T tiplikelebek 🤣🤣
Bende boşasam mı acaba diye düşündüm dün. Ben hastaneden çıkıcam adam tutmuş ' kendi isteğiyle red verdi yazarsan, imzalarsan eve gelme' dedi. İyi bende anamın evine giderim, çocukla birbirinizi yersiniz dedim.
Ne istediğini bilmiyorsun muhabbetine girdi sustu sonrada. Karşılık verdikçe deliriyor bunlar 😁
Katıl kız aramıza hazır çocukları da yapmışız daha ne yapacaz kocayı dönsünler ana evine😂

Ben ilkinde o kadar çatladım ki, çatlamayan yerim kalmadı resmen. Diz arkası bile çatladı düşün, bunda maşallah çatlak yaşamadım resmen. Ama bunda bol su içerken ilk gebeliğimde su tüketemiyordum onunda etkisi olabilir 🤷‍♂
Ben kendime nazar ettim ondan çatlayası geldi her yerimin😂 gece çatlamqdı ne güzel diyip sabaha böyle uyandım bi daha çocuk yaparsam önce çenemi tutmayı öğrenmem lazım demek ki😂

Canım maşallah normal mi doğuracaksın? 3500’ü geçeyim istemiyor benimde doktorum normal zor oluyor diye.
Canım ilk doğumum olacak herhangi bir isteğim yok yani başından beri nasıl sağlıklı olacaksa doktor ne karar verirse diye düşünüyordum hep bakalım nolacak artık haftada 2 gideceğim zaten duruma göre netleşir

Benim de 32de 2600dü 34te 3050 olmuştu bu iki haftadali artış aslında çok kötü değildi ama bu sefer 1 haftada 350 aldı 😂 maşallah diyelim bebişlere tabi
Aynen maşallah barekallah ❤️❤️ yeme düzenini değiştirmişmiydin yani azaltmaya vs gittin mi . Gerçi pek yemekle ilgilide olmayabilirmiş genetik demişlerdi eşim de kilolu doğmuş

Canım maşallah öncellikle 🧿❤️ ilk bebişini kaçıncı haftada nasıl doğurmuştun acaba? Şimdiki bebişin 37. Haftada mı 3850 olmuş
40 + 3 tu ilk bebegim normal doğdu inşallah bu bebegimde normal olur. Aynen 37 + 3de 3850 demisti ama yanilma payi da vardir illaki die düşünüyorum 🙈🙈 yarin 38 +3 öğlen kontrolumuz var 40 da 41 de durmustur belki son haftalar kilo alimlari yavaşlıyor diyorlar ya sağlıklı olsunda benide cok yirtmasin 🤭🙏🏻

Aa günümüz tamamen aynı seninle sat 13 Nisan sanırım😂 maşallah bebişe belki genetik olarak iridir 2900 dedi bana geçen 35+1 de gittiğimde önden gidiyor ama suyu falan iyi dedi fazlalaşma yok şekerin kontrol altında dedi suyuyla ilgili bişey söyledi mi? 36.haftada 3600 le doğum yapan arkadaşım var gayet sağlıklı doğum yaptı ama normal değildi sezaryen oşdı

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 35+6 da boy 49 cm kilo 3125 kg geldi tahmini doğuma 5 Ocak dedi ama ben bağırsak ameliyatı olmuştum riskli dikişim çok olduğu için doktorum da il dışına çıkacakmış o zamana beklemeden al desem olur mu stres oldum

Aynen maşallah barekallah ❤️❤️ yeme düzenini değiştirmişmiydin yani azaltmaya vs gittin mi . Gerçi pek yemekle ilgilide olmayabilirmiş genetik demişlerdi eşim de kilolu doğmuş
Ben de eşim de iri doğmuşuz ama ikimiz de şu an ince ve uzunuz 😂 yani çok ufak tefek bir çocuk olmayacağı baştan belliydi. Yrme düzenimi değiştirmedim şeker durumu olduğu için düzgün besleniyorum az yemek öğün arasını uzatmak şekeri yükseltiyor o yüzden bir değişiklik yapmadım

Aa günümüz tamamen aynı seninle sat 13 Nisan sanırım😂 maşallah bebişe belki genetik olarak iridir 2900 dedi bana geçen 35+1 de gittiğimde önden gidiyor ama suyu falan iyi dedi fazlalaşma yok şekerin kontrol altında dedi suyuyla ilgili bişey söyledi mi? 36.haftada 3600 le doğum yapan arkadaşım var gayet sağlıklı doğum yaptı ama normal değildi sezaryen oşdı
Suyu normal canım şekerim de dediğim gibi başından beri zaten öyle çok yüksek olmadı şeker yüklemede açlık 95ti diye bana bu tanıyı koydu doktor. Şimdi de haftada bir iki kere açlık 100 çıkıyor onun dışında hepsi normal

Arayıp soradabilirsin tabi ki , sadece ilk 28 gün yenidoğan yoğunbakım süreci bütün hastanelerde ücretsizdir ve yaptırmadığın hiç bi şeyi bilgin olmadan fatura edemezler , oda süsleme vs adı altında 15-20 bin ₺ yakın fatura çıkarıp sigortanın karşılamasını engelliyolar falan bunlara çok dikkat et . Bu arada bahsettiğim Acıbadem için değil nerdeyse bütün özel hastanelerde böyle küçük oyunlar dönüyor
Sagol kuzum bilgilendirme icin 💝 yine kontrole gittiginde dogum ucretini sormak aklina gelirse cok mutlu olurum haberlesiriz 🙏

Merhaba kızlar benim de bugün doktor kontrolüm vardı 34+0 oldum.
Bebek 2 hafta öndeydi. Şeker diyeti yapıyorum şu an haftasıyla uyumlu. Boyu uzun gözüküyormuş. 7 cm dedi uyluk kemiğine ne demek bilmiyorum artık. Kilosu da 2400 dedi.
10 gün sonra tekrar çağırdı. İlk doğumum sezaryendi. Vajinal istiyordum ama çok minnoş şekilde iki saat sezaryen övdü bana tertemiz olacak bitecek 37 yaşındasın kan sulandırıcı içiyorsun evde küçük çocuğun var planlı organize olsun sizin için çokmdaha iyi vs vs. Eski dikişlerin atma riski bilmem neler.
39da sezaryen yapalım dedi.
39a kadar kendi gelecek gibi olursa baktım açılman güzel bebek geliyor kriterler uygun devam ederim vajinale. Ama sıkıntılıysa uğraşmam seni de kendimi de riske atmam dedi.
İkna oldum ben de.🥲

Kızlar ben çatlaklar için niveanın sıkılaştırıcı vücut losyonu var ya onu kullanıyorum. Daha hiç çatlağım olmadı ama 2. gebeliklerde olmayadabiliyormuş belki ondandır. Fiyatı uygun onu da deneyebilirsiniz.

Back
X