• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Aa super degerler o halde 😍😍😍🙏🏻 tebrikler 🎊
Ins hepimiz bebislerimize saglikla kavusuruz asiri mutlu ama evhamli bir surecten geciyoruz😇
Dün sağlık ocağında verdiğim değer de 1.695 çıkmış çok şükür 💚

Şimdi tek düşündüğüm bir şey sağlıklı bir kese görüyor olmak ❤️

Bebiş bekleyen tüm annelerimizin bu süreci umarım çok kolay geçer bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar inşallah 💐

Bugün 4+4 olduk çok şükür,benimle tarihleri yakın ya da aynı olan var mı? Kese için ne zaman gidiceksiniz?
Benim 4+2 canım. Dün 390 gibi bir değer çıkmıştı beta. Bir daha kan testi vermeyeceğim haftaya cuma ya da perşembe randevu alıp gitmeyi düşünüyorum

Merhabalar benim son adet 9 nisan gebelik testi yatım pozitif dr gittim kese göründü 22 mayısta kalp atışı için gideceğim 2.gebeliğim 7 yıl sonra inş sağlıkla gelsin bebişler :)
Benim de son adet tarihim 9 nisan, ben de 21-22 veya 23ünde gitmeyi düşünüyorum inşallah kalp atışı duyulur 🥰

Benimde sonucum cıkmıs pzt 659 du perş sabah kan vermiştim 1956 olmuş haftaya perş gidicrm ultroson içinde biraz daha gecsın istedim bakalım ☺️

Kızlar muayeneye gittiniz mi? Ben salı günü için randevu aldım şimdiden aşırı heyecanlıyım🐥

Back
X