Kızlar birkaç gündür buraya girmemiştim bir sürü kişi güzel haberler vermiş endişeli haberler vermiş hepsini okudum bazı kişiler semptomlarından bahsetmiş tek tek alıntılayıp cevap veremedim ama genel olarak ben de yaşadıklarımı yazmak istiyorum.
En son 5+1'de 19 Mayıs'ta Biz keseyi gördük bu cumartesi yani 31 Mayıs'ta da kalp atışı için karar verdiğimiz doktora gideceğiz o gün doğum paketini de satın alacağız her şey yolunda gider inşallah. Bugün uygulamaya göre 6+3'teyim.
Hala regli sancısı gibi ara ara sancılarım oluyor.
İlk zamanlar iştahım bayağı fazlaydı ama bu birkaç gün iştahım azalmaya başladı benim de.
Gün içinde biraz midem bulanıyormuş gibi hissediyorum ama hiç istifra etmedim.
Benim şu an en büyük sorunum rahat rahat büyük tuvaletimi yapamıyorum yani var gibi hissediyorum ama yok gibi aynı zamanda. Ve karnım bayağı şiş yani. Birkaç gün daha yapamazsam suyun içinde bekletilmiş kuru kayısı falan yiyeceğim.
Aynı zamanda göğüslerim hala çok acıyor uçları da acıyor.
Bir de normalde ben aynı anda iki üç işi birden yapabilen biriyim ama şu an tek iş bile bana zor geliyor çok yorgun hissediyorum ve saat 8-9 gibi uyuma isteğim oluyor çoğu günlerde o saatlerde uyuyorum. Masa başı bir işte çalışıyorum beyaz yakalıyım gün içinde de aşırı halsizlik ve uyku bastırıyor.
Sanırım çoğumuzda bu durumlar mevcut bir an önce hamileliğin balayı diye adlandırılan o enerjik döneme geçmek için sabırsızlanıyorum.