• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Yani paylaşmayı düşündüm ama sanki bunu kendisi akıl etse daha tatmin edici olurdu gibi ben söyleyince hak vermesinin bi anlamı yok gibi önceden planlanan bi tatil olsa asla üzülmem rezervasyon vs var diye ama 2 gün önce planlayıp dün gitmeleri biraz içime oturdu gibi
Erkekler biraz bizden farklılar kendileri düşünsün dediğimiz şeyler onların detaycılığından uzak bizim gibi ince düşünemiyorlar kötü olduklarından değil 😀 yapı gereği yani o yüzden isteklerimizi doğrudan söylememiz gerekebiliyor bazen ben güzel bir dille her şeyin konuşulmasından yanayım evlilik uzun bir süreç biriken şeylerin yıpratmasının önüne böylece geçilebilir zaten suçlamadan sen demeden sadece böyle hissediyorum diyerek paylaşınca daha iyi anlayacaktır seni

hahaha 🤣😂 bak bu aynı ben. Ya ben alismisim hotwheels arabalarla dinazorlarla oynamaya , güreş tutmaya 😂😂 ben nasıl oturup kibar kibar evcilik bebek oynayım … hiç benlik değil 😅🤣😂 çok sıkıcı bence bi kere. 😎 ben Superman kaptan Amerika demir adam kadiniyim … Barbie ??? 🎀 olmazzzz yapamammmm 😂🤣🤣🤣🤣🤣
Beni de en mutlu eden şey lunaparktaki avm deki tüüm oyuncaklara binebilecek olmam :KK53: Evet oyuncaklara binebilmek için çocuk istedim :halay:

hahaha 🤣😂 bak bu aynı ben. Ya ben alismisim hotwheels arabalarla dinazorlarla oynamaya , güreş tutmaya 😂😂 ben nasıl oturup kibar kibar evcilik bebek oynayım … hiç benlik değil 😅🤣😂 çok sıkıcı bence bi kere. 😎 ben Superman kaptan Amerika demir adam kadiniyim … Barbie ??? 🎀 olmazzzz yapamammmm 😂🤣🤣🤣🤣🤣
kahkahaarca guldum :D aynı seylerı yasayan bırını gormek ^^ alısırız heralde 0 dan baslayınca :D yanı daha cınsıyet bellı degıl de yuksek ıhtımal kız gıbı duruyor bu teorilere falan ınanırsam :))

Bi haftadan fazla oldu ben de hâlâ atlatamadim cok mutsuzum 😢
Kivircikist Kivircikist P pppera Acınızı anlıyorum bir önceki hamileliğimde 9. Haftada kalp atışı alınamadı diye kürtaj olmuştum biyopsi temiz genetik testler temiz pıhtılaşma testi az riskli çok sorguladık bir çok doktor gezdik üstüne kürtaja bağlı kistler oluştu kontrol ilaç vs…. Nedeninin bir önemi yokmuş gerçekten de sağlıklı bir döllenme olmadığında vücut bir şekilde sinyal veriyor ve kabul etmiyor bu hem bebek hem bizim için faydalı bir şey aslında. 3 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim hala her kontrolde aynı o ana gidip geliyorum kalp atışı yok… ama çok şükür iyiyiz şimdi. insanız her şey bizim için biraz dinlendirin vücudunuzu stresten uzaklaşın ufak bir tatil yapın beslenmenize dikkat esin biraz spor biraz hobiler bunlarla birlikte mutlu haberi alacağınız o gün yine gelecek bu kez sağlıkla ve tüm olumsuzlukları unutturacak tatlılığıyla inşallah 🙏

kahkahaarca guldum :D aynı seylerı yasayan bırını gormek ^^ alısırız heralde 0 dan baslayınca :D yanı daha cınsıyet bellı degıl de yuksek ıhtımal kız gıbı duruyor bu teorilere falan ınanırsam :))
Benimki dün belli oldu 12+2 , ama %98 hanim hanimcik bir hanimefendi dedi yani %2 lik tutunduğum bir umut mevcut. 😅😅😂Ben kış çocuğunu bozarım güzel yetiştiremem yani benden olmaz 🤣🤣🤣🤣 bakalım Allah büyüktür diyelim ne yapayım 😅

Ay inanin bilmiyorum. Kızlardan gözüm çok korkuyor valla ne yalan söyleyim. Bende oglumu hiç sallamadım , koyduk yatağa kendisi uyudu hep. Bilmiyorum belki çevremdeki kız çocuk sahipleri gözümü korkuttuğu için , çok agliyorlar çok mızmızlar sallamak istiyorlar hep kucaktalar ne biliyim çok nazlılar…vs 😁😁😁Ama erkek öylemi, hiç bir extra efor harcamadan büyüyor yavrum resmen kurban olurum😍😍😍 kanka gibi takiliyoruz , o da çok dua etti kardeşi olsun diye , ben 3 yılda 3 dusuk yasadim , dünden beri aklıma takılı “ Ama anne ben erkek kardeş sipariş vermiştim siparişler karışmış bunu Allah’a geri gönderelim “ diye dolanıyor ortalıklarda 😅😅😅😅
Eşim bulutların üstünde o ayrı tabi. O en baskından beri kız istemişti oglumuzu bile. 😅
Yanlış anlamiyorsam senin bir oğlun var ve şu an bir kizin olacak? 😍 Ya ben olsam sevinçten ağlardım 😂 kız oldu diye degil, ikinci çocuğum ilkinden farkli diye, çünkü etrafimdaki herkes 2 çocuğum olsun 1 kiz 1 erkek olsun, ikisini yaşayim der.😍 neyse sonuçta kiz da buyutmek zor erkek de buyutmek zor bence, ama onlar hep bebek kalmicakkkkiiii 😅 anne-oğul olmak ayrı bir dünya, anne-kız olmak ayrı bir dunya. Nerden biliyorum derseniz kalabalik bir ailemiz var, 13 tane yeğenim var 🥰 bu arada saglikla gelsin bebişiniz hayirli olsun🌸

Son düzenleme:
Yanlış anlamiyorsam senin bir oğlun var ve şu an bir kizin olacak? 😍 Ya ben olsam sevinçten ağlardım 😂 kız oldu diye degil, ikinci çocuğum ilkinden farkli diye, çünkü etrafimdaki herkes 2 çocuğum olsun 1 kiz 1 erkek olsun, ikisini yaşayim der.😍 neyse sonuçta kiz da buyutmek zor erkek de buyutmek zor bence, ama onlar hep bebek kalmicakkkkiiii 😅 anne-oğul olmak ayrı bir dünya, anne-kız olmak ayrı bir dunya. Nerden biliyorum derseniz kalabalik bir ailemiz var, 13 tane yeğenim var 🥰 bu arada saglikla gelsin bebişiniz hayirli olsun🌸
Amin çok teşekkürler, tabi bizimki işin mizahı , Allah sag Salim kucağınıza almayı nasip etsin yavrularımızı hepimizin. 🩷 Ama inanin bilmiyorum yani ben 5 tane çocuğum olsa da hepsini cami gönülden hep erkek olsun istiyorum , bunun sebebi ilk çocuğum erkek ve bana o kadar güzel annelik deneyimleri yaşattı ki … sanirim bu yüzden. Ama dedikleriniz de doğru benim de çevrem hep 1 kız bi oglum olsun daha ne isterim diye dilekte bulunuyorlar bense hep ben sadece erkek istiyorum derdim şimdi anksiyete tavan 😂😂😂 Allah cümlemizin işini kolaylaştırsın bu annelik serüveninde 🫶🫶🫶 allahım çok amin

Merhaba ben 10. Haftayim...sat 18 nisan ..37 yaşındayım ...nasip olursa 3. Çocuğum olucak...hangi haftalarda hangi testler yapılıyor...Bebek hareketlerini ne zaman hissederiz... cinsiyet öğrenen oldu mu...kaçıncı haftada belli olur

Amin çok teşekkürler, tabi bizimki işin mizahı , Allah sag Salim kucağınıza almayı nasip etsin yavrularımızı hepimizin. 🩷 Ama inanin bilmiyorum yani ben 5 tane çocuğum olsa da hepsini cami gönülden hep erkek olsun istiyorum , bunun sebebi ilk çocuğum erkek ve bana o kadar güzel annelik deneyimleri yaşattı ki … sanirim bu yüzden. Ama dedikleriniz de doğru benim de çevrem hep 1 kız bi oglum olsun daha ne isterim diye dilekte bulunuyorlar bense hep ben sadece erkek istiyorum derdim şimdi anksiyete tavan 😂😂😂 Allah cümlemizin işini kolaylaştırsın bu annelik serüveninde 🫶🫶🫶 allahım çok amin
Aminnn 😇saglikla alalim kucagimiza inşallah❤️ 🙏🏻 benim ilk gebeligim, merakla bekliyorum cinsiyetini çünkü bir an önce alisveris yapmak istiyorum 😅 yavaş yavaş abartmadan. Bir de ismini düşünmek istiyorum🤩

Hanımlar size arada ateş basması oluyor mu birkaç saniyelik gelip gitme şeklinde
Evet. Hatta ter atıyorum soguk sıcak anlayamadım garip sekılde gecıyor sık olmuyor . Belki haftada 2 . gece de uykumdan uyandım dun. Ter ıcınde kalmısım ama tıtrıyorum üsüyorum falan. Buz gibi esiyor sanki heryer. Hormonal heralde geldi gectı. 🤷

Evet. Hatta ter atıyorum soguk sıcak anlayamadım garip sekılde gecıyor sık olmuyor . Belki haftada 2 . gece de uykumdan uyandım dun. Ter ıcınde kalmısım ama tıtrıyorum üsüyorum falan. Buz gibi esiyor sanki heryer. Hormonal heralde geldi gectı. 🤷
Aniden üşüme veya sıcak basması bendede var ama cok şükür ki kışın tam ortasinda doğum yapicaz insallah😂 ben hiç yaz insani değilim, üşümeyi severimm

Merhaba ben 10. Haftayim...sat 18 nisan ..37 yaşındayım ...nasip olursa 3. Çocuğum olucak...hangi haftalarda hangi testler yapılıyor...Bebek hareketlerini ne zaman hissederiz... cinsiyet öğrenen oldu mu...kaçıncı haftada belli olur
3. Çocuğun olacaksa hepimizden tecrübeli olmalisin bu konularda 😇 hayirli olsun saglikla gelsin 🙏🏻
sana yardimci olabilmek adına testlerle ilgili internetten buldugum bir görsel birakiyorum

Eklentiler

• IMG_0009.webp
    IMG_0009.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 50
Ayy ne güzel yaaaaa 💓minik ben hala inanamiyorum bebegkm olduğuna ya 😂sendede oluyor mu garipsiyor musun

Ya garipsemez olur muyum bugün elime cetveli aldım 4 santimi böyle tutuyorum karnıma doğru 4 santim bir şey var içimde hareket ediyor falan diyorum böyle kendi kendime gülmeye başladım sonra 😂😂😂

Benim 9.haftada hicbir sey belli degildi ya ( devlet hastanesi ) haftaya 12.haftamda gidicem insalllah ben de boyle gorebilirim cok merak ediyorum neye benziyor ne yapiyor icerde diye 🫣🫣

Ben çok şaşırdım hatta doktorum dedi ki bir hafta sonra tekrar gel bu aralar biraz sık görüşeceğiz bir hafta sonra daha da çok şaşıracaksın 🥲😻

Back
X