- 5 Ekim 2020
- 14.951
- 41.229
- 598
- 36
Anakucakları da port bebelerde çok kısa süre kullanılıyor. Kış hamileliği bir de ne kadar çıkabileceğiz zaten.
Çıkmak lazım ya günde en azında 30-40 dk hava aldırmak lazım. Lohusa kafasına da iyi geliyor. Portbebeye çok gerek olmasa da oto koltuğu alınacak. Bebek arabasına takılabilirse iyi oluyor. Ben oğlumda ilk dönem çok kullandım. Tabi o yazdı ama bu sefer de oğlum var onu okula getir götür yapıcam mecbur kullanılacak yani. En kötü ikinci el falan bulmak lazım.

ama öyle olmuyor korkma. Ben ilk çocukta aşırı kusuyordum. 5 ay kustum. Zayıfladım felan. Sonra 10 kilo kendi kendine geldi. Iştahimda normal insan gibiydi. Bebek 2900 doğdu. Yani +10 kilo kaçınılmaz yemesen bile geliyor korkma
 ama öyle olmuyor korkma. Ben ilk çocukta aşırı kusuyordum. 5 ay kustum. Zayıfladım felan. Sonra 10 kilo kendi kendine geldi. Iştahimda normal insan gibiydi. Bebek 2900 doğdu. Yani +10 kilo kaçınılmaz yemesen bile geliyor korkma  

Fetal Dna temiz çıktı.
 Fetal Dna temiz çıktı.

hanımcım geliyor
 hanımcım geliyor

istersen bir dr gidip idrar baktır ama bazen bebek veya plesenta da aşağıda olabiliyor oda böyle lekeler yapabiliyormuş kadın doğum dr da bir öneri söyler sanırım
 istersen bir dr gidip idrar baktır ama bazen bebek veya plesenta da aşağıda olabiliyor oda böyle lekeler yapabiliyormuş kadın doğum dr da bir öneri söyler sanırım