Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Ben de hiç kilo almamışım henüz ama ilginç bir şekilde karnım baya belli oluyor 14+2deyim ☺️ cuma randevum var 3 haftadır görmüyorum miniği merak ve endişe içindeyim 🫠

Kızlar kaç kilo aldınız 15. Haftadayım 4 kilo çok mu o 4 kiloyu ilk iki ay aldım yatmaktan uyumaktan 😂

ayy tebrikler neşeyle sağlıkla gelsin 💞👒🤍🌸

sağlıkla gelsiin inşallah🫶🏻🩵🫐

hayırlı olsun sağlıkla gelsin💞💕🌸

aegamze aegamze canım bu arada benim erkek cinsiyeti paylaşınca seni etiketlemeyi unuttum tahmini doğum da 14 ocak olarak güncelleyebilirsen sevinirim 🩵🫶🏻
Ben takip etmişim konuşmayı güncellemişim canım 🩵☺️ sağlıkla gelsin ☺️

Kızlar kaç kilo aldınız 15. Haftadayım 4 kilo çok mu o 4 kiloyu ilk iki ay aldım yatmaktan uyumaktan 😂
13+4 deyim 3 kilo almışım doktorum 2 ayda 2 kilo alma hakkın var dedi ona göre beslenmene dikkat et diye ekledi 89 la hamile kaldım ikizlere hamileyim aşırı kilo alımı baya sıkıntı olabilir bana 😔

85ile gebe kaldım.hiç bulantım kusmam olmadı.iştahımda ne kapandı ne açıldı.standart devam ediyor. 12+4teyim ve 1 kilo almışım. Böyle devam edebilirsem ne mutlu bana.Ama eminim bir yerde yuvarlana yuvarlana 100 e doğru gidicek kilo🤣

Back
X