- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #13.381
Aman maşallahYanmamda var ama niyeyse kotu yapmadi iki gundur yiyorum ama yanma yok:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman maşallahYanmamda var ama niyeyse kotu yapmadi iki gundur yiyorum ama yanma yok:)
Kaç haftalık sın canımBen de gevrek yiyebiliyorum ama bağırsak hassasiyeti var. Gevrek yiyince bu defa da dokunuyor ne yiyecegimi şaşırdim artk salçalı, soğanlı yada domatesli yemekleri zaten ağzıma suremiyorum
Demir hapın ne canımKızlar merhaba gün gece çok şiddetli kasık ağrım oldu doktoruma gittim kan, idrar tahlili yaptılar bebeğimi kontrol etti, nst girdim garanti olsun dedi çok şükür bi sorun yokmuşağlamaktan yüzüm gözüm şişti korkudan
ağrım gazdan dolayı olmuş fena biseymis gaz sancısı
buscopan yaptılar şimdilik daha iyim çok şükür
Sidefer kullanıyorum içinde C vitamini ve B12 takviyeside varDemir hapın ne canım
Ben feramat kullanırken çok kötü olmuştum mide yanması şişlik gaz kabızlık sonra değiştirince rahatladım ondan kaynaklı mı acaba diye düşündümSidefer kullanıyorum içinde C vitamini ve B12 takviyeside var
Bunu hiç düşünmemiştim, gerçi doktorumda yeni kutusunu yazdi devam etmemi söyledi, hapımı yaklaşık 1.5- 2 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım çok şükür kabız vs.mide sorunu şişlik gibi ama neyden kaynaklandı onuda bilemiyorum. Dün edirneye gitmiştik orda ilkkez edirne ciğeri yedim soganla acaba ondan mı diyede düşündüm yediklerime dikkat etmemi söyledi hafif yağlı olmayan şeylerBen feramat kullanırken çok kötü olmuştum mide yanması şişlik gaz kabızlık sonra değiştirince rahatladım ondan kaynaklı mı acaba diye düşündüm
Evet ama bir iki haftalık bir rapordu. Dönemin kapanmasına az bi zaman kalmıstı. Seminerlere katılmıstımPeki doğum sonrası izin bittiğinizde rapor mu aldınız
Yok yememistim kurufasulye pilav yemistim öğlen. Akşam eve gelince hatta bir şey yemedim açtım yani eşimi bekledim gelsin diye.Merhaba ağır bi şeyler yemiş miydin?
Evet aralıksız ayakta durdum işten geldikten sonra da ben de oyle düşündüm eve gideyim bir daha bakicam tansiyonuma.Sakin ol canım. Kendini çok yorduğun için anlık olmuş olabilir. Takip et bakalım ne olacak. Bana anlıktır gibi geldi.
Kesinlikle, ben 37 hatta 38 olcam (su an ydısındayım) Inanın yaşımın hiç lafı edilmedi bile. Hatta ben dedim bir kac kez de, doktor hiç üstünde bile durmadı. Hatta en rahat hamileliğimi yaşıyorum diyebilirim, drların rahatlıgından dolayı diye düsünüyorum. 20+4 de detaylı usg oldu bir ay sonra sadece seker tahlili için gidicem. Usg de her sey yolunda 8-10 hafta sonra bakıcaz bi dahakine dedi. Ben ne 8-10 mu dıyınce, eger bir sıkayetın olursa seker için geldiğinde muayene ederiz dedı. Kanıma bakıldı ekstra demir ilacına ıhtıyacın yok dedı, sadece magnezyum ve vitamin kullanıyorum. Bizim yaşımız ilk bebek için cok normal bir yaş artıkBen de 37 yaşındayım kalbinizi ferah tutun. Niye bize böyle çok farklı bir şeymiş gibi davranıyorlar ben de anlamıyorum. Hiç aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum. Gayet sağlıklı doğacak biszim bebişlerimiz
Ah şimdi içim rahatladı. Benimde aklıma direk o geldi yordum muhtemelen dedim. Çünkü böyle hamile kaldıktan sonra aşırı yormamistim hiç kendimi. Acısı ağır oldu. Baya sersemledim. Tansiyonumu da takip edicem yine ara araBenim de geçenlerde normalde hep 9 10 larda olan tansiyonum 13 çıkmıştı. Hemşire direkt yordun mu kendini gelmeden demişti, ben de o gün çok yürümüştüm bir de hava sıcaktı. 1 saat sonra tekrar ölçtüğümüzde normal değerlere dönmüştü. İmkanınız varsa aralıklarla ve gün gün tekrar ölçün ama sürekli böyleyse tabi bi doktorunuzla görüşün mutlaka.
Kesinlikle cok yormayın kendinizi hemen vücudun ayarları değişiyorAh şimdi içim rahatladı. Benimde aklıma direk o geldi yordum muhtemelen dedim. Çünkü böyle hamile kaldıktan sonra aşırı yormamistim hiç kendimi. Acısı ağır oldu. Baya sersemledim. Tansiyonumu da takip edicem yine ara ara
Vikis sürebilirsiniz boğazınıza geçmiş olsunKizlar soguk alginligina ne iyi gelir acep ya.gicik vardi simdi oksuruk ve burun akintisina döndüoksuruk kismi epey yordu beni.ihlamur bal yaptim ama pek bi etkisi yok.pastil alabiliyormuyuz acaba ya..
Ben girdim bugün kendi doktorum baktı bir sıkıntı görseydim yönlendircektim dedi ama çok şükür bir sıkıntı görmediKizlar Detaylı ultrasona giren oldu mu