Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Sağlıkçı kimse varmı acaba grupta nöbetten kaçınca haftada çıktınız benim kasım sonunda 24 bitiyor anca o zaman gündüze geçebilirsiniz dediler gerçi şuan raporluyum inşallah o tarihe kadar uzatır doktorum raporu

Kızlar merhaba gün gece çok şiddetli kasık ağrım oldu doktoruma gittim kan, idrar tahlili yaptılar bebeğimi kontrol etti, nst girdim garanti olsun dedi çok şükür bi sorun yokmuş🙏🏻ağlamaktan yüzüm gözüm şişti korkudan🫣ağrım gazdan dolayı olmuş fena biseymis gaz sancısı🙄buscopan yaptılar şimdilik daha iyim çok şükür

Kızlar merhaba gün gece çok şiddetli kasık ağrım oldu doktoruma gittim kan, idrar tahlili yaptılar bebeğimi kontrol etti, nst girdim garanti olsun dedi çok şükür bi sorun yokmuş🙏🏻ağlamaktan yüzüm gözüm şişti korkudan🫣ağrım gazdan dolayı olmuş fena biseymis gaz sancısı🙄buscopan yaptılar şimdilik daha iyim çok şükür
Demir hapın ne canım

Ben feramat kullanırken çok kötü olmuştum mide yanması şişlik gaz kabızlık sonra değiştirince rahatladım ondan kaynaklı mı acaba diye düşündüm
Bunu hiç düşünmemiştim, gerçi doktorumda yeni kutusunu yazdi devam etmemi söyledi, hapımı yaklaşık 1.5- 2 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım çok şükür kabız vs.mide sorunu şişlik gibi ama neyden kaynaklandı onuda bilemiyorum. Dün edirneye gitmiştik orda ilkkez edirne ciğeri yedim soganla acaba ondan mı diyede düşündüm yediklerime dikkat etmemi söyledi hafif yağlı olmayan şeyler
Tavuk suyu corba Patates yogurttan devam

Kizlar soguk alginligina ne iyi gelir acep ya.gicik vardi simdi oksuruk ve burun akintisina döndü😔 oksuruk kismi epey yordu beni.ihlamur bal yaptim ama pek bi etkisi yok.pastil alabiliyormuyuz acaba ya..

Merhaba ağır bi şeyler yemiş miydin?
Yok yememistim kurufasulye pilav yemistim öğlen. Akşam eve gelince hatta bir şey yemedim açtım yani eşimi bekledim gelsin diye.

Sakin ol canım. Kendini çok yorduğun için anlık olmuş olabilir. Takip et bakalım ne olacak. Bana anlıktır gibi geldi.
Evet aralıksız ayakta durdum işten geldikten sonra da ben de oyle düşündüm eve gideyim bir daha bakicam tansiyonuma.

Ben de 37 yaşındayım kalbinizi ferah tutun. Niye bize böyle çok farklı bir şeymiş gibi davranıyorlar ben de anlamıyorum. Hiç aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum. Gayet sağlıklı doğacak biszim bebişlerimiz
Kesinlikle, ben 37 hatta 38 olcam (su an ydısındayım) Inanın yaşımın hiç lafı edilmedi bile. Hatta ben dedim bir kac kez de, doktor hiç üstünde bile durmadı. Hatta en rahat hamileliğimi yaşıyorum diyebilirim, drların rahatlıgından dolayı diye düsünüyorum. 20+4 de detaylı usg oldu bir ay sonra sadece seker tahlili için gidicem. Usg de her sey yolunda 8-10 hafta sonra bakıcaz bi dahakine dedi. Ben ne 8-10 mu dıyınce, eger bir sıkayetın olursa seker için geldiğinde muayene ederiz dedı. Kanıma bakıldı ekstra demir ilacına ıhtıyacın yok dedı, sadece magnezyum ve vitamin kullanıyorum. Bizim yaşımız ilk bebek için cok normal bir yaş artık🤗

Benim de geçenlerde normalde hep 9 10 larda olan tansiyonum 13 çıkmıştı. Hemşire direkt yordun mu kendini gelmeden demişti, ben de o gün çok yürümüştüm bir de hava sıcaktı. 1 saat sonra tekrar ölçtüğümüzde normal değerlere dönmüştü. İmkanınız varsa aralıklarla ve gün gün tekrar ölçün ama sürekli böyleyse tabi bi doktorunuzla görüşün mutlaka.
Ah şimdi içim rahatladı. Benimde aklıma direk o geldi yordum muhtemelen dedim. Çünkü böyle hamile kaldıktan sonra aşırı yormamistim hiç kendimi. Acısı ağır oldu. Baya sersemledim. Tansiyonumu da takip edicem yine ara ara

Kizlar multivitamine devam eden var mi benim midemi ağrıtıyor vitaminleri alamıyorum artik bi yandan da vicdan yapiyorum ilk 16 hafta düzenli aldim ama artik alamıyorum uff ilac içmek midemi yoruyor

Ah şimdi içim rahatladı. Benimde aklıma direk o geldi yordum muhtemelen dedim. Çünkü böyle hamile kaldıktan sonra aşırı yormamistim hiç kendimi. Acısı ağır oldu. Baya sersemledim. Tansiyonumu da takip edicem yine ara ara
Kesinlikle cok yormayın kendinizi hemen vücudun ayarları değişiyor🤗

Back
X