Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Kesinlikle, ben 37 hatta 38 olcam (su an ydısındayım) Inanın yaşımın hiç lafı edilmedi bile. Hatta ben dedim bir kac kez de, doktor hiç üstünde bile durmadı. Hatta en rahat hamileliğimi yaşıyorum diyebilirim, drların rahatlıgından dolayı diye düsünüyorum. 20+4 de detaylı usg oldu bir ay sonra sadece seker tahlili için gidicem. Usg de her sey yolunda 8-10 hafta sonra bakıcaz bi dahakine dedi. Ben ne 8-10 mu dıyınce, eger bir sıkayetın olursa seker için geldiğinde muayene ederiz dedı. Kanıma bakıldı ekstra demir ilacına ıhtıyacın yok dedı, sadece magnezyum ve vitamin kullanıyorum. Bizim yaşımız ilk bebek için cok normal bir yaş artık🤗
Kesinlikle, ben 37 hatta 38 olcam (su an ydısındayım) Inanın yaşımın hiç lafı edilmedi bile. Hatta ben dedim bir kac kez de, doktor hiç üstünde bile durmadı. Hatta en rahat hamileliğimi yaşıyorum diyebilirim, drların rahatlıgından dolayı diye düsünüyorum. 20+4 de detaylı usg oldu bir ay sonra sadece seker tahlili için gidicem. Usg de her sey yolunda 8-10 hafta sonra bakıcaz bi dahakine dedi. Ben ne 8-10 mu dıyınce, eger bir sıkayetın olursa seker için geldiğinde muayene ederiz dedı. Kanıma bakıldı ekstra demir ilacına ıhtıyacın yok dedı, sadece magnezyum ve vitamin kullanıyorum. Bizim yaşımız ilk bebek için cok normal bir yaş artık🤗
Aynn benim de ilk bebeğim

Kızlar merhaba, Dün işten döndükten sonra yemek, temizlik falan derken biraz kendimi sanırım fazla yordum ve sırt ağrısı ve baş ağrısı yaşadım yemek yedim ve hemen yattim gece uyandığımda bas ağrım devam ediyordu tansiyonumu olceyim dedim 13e 5 çıktı. Çok yükselmiş. Normalde benim tansiyonum hep 9a 5lerde olurdu. Şimdi düştü ama baş ağrım hafif de olsa devam ediyor. Sizce yorgunluktan kaynaklı böyle tansiyon yükselmesi normal mi anlamadim. Biraz korktum açıkçası.
Tansiyon normale döndükten sonra da bir süre baş ağrısı devam eder. Ama neden yükseldi acaba tuzu mu kaçırdın

Kızlar selam, beşik aldınız mı ya da ne almayı düşünüyorsunuz? İlk bebiş ve oda olmayacak. Park yatak mı ahşap beşik mi sizce?
Yatak odam küçük benim o yüzden eleleden minik anne yanı aldım odaları için de almila sofy model ahşap beşik aldım. Anne yanı uygundu fiyatı çok şu sepet gibi miniklerden

Ben hep 8+16 duydum. Hatta bi haber sitesinde 3+21 diye okudum. Doğum sonrası bebekleriyle daha fazla vakit geçirsinler diye fln yazıyordu baya ama ona inanasım gelmedi, 37'ye kadar zoraki çalışmak da mantıksız.
Umarım böyle olmaz ya iş yerinde doğuracağız yoksa 😂 ben kaçıncı haftadan sonra ağırlaşacağım acaba bilmiyorum da kurbanlık koyun gibi oturdum günleri sayıyorum 😂😂

Kızlar merhaba gün gece çok şiddetli kasık ağrım oldu doktoruma gittim kan, idrar tahlili yaptılar bebeğimi kontrol etti, nst girdim garanti olsun dedi çok şükür bi sorun yokmuş🙏🏻ağlamaktan yüzüm gözüm şişti korkudan🫣ağrım gazdan dolayı olmuş fena biseymis gaz sancısı🙄buscopan yaptılar şimdilik daha iyim çok şükür
Çok geçmiş olsunnn🙏 gaz sancısı fena bir şey. Panik gazdan daha zararlı ☺️ lütfen sakin ol bu son olmayacak doğuma kadar aksiyonlarımız bol olabilir sakin olmamız şartt 🙏

Bunu hiç düşünmemiştim, gerçi doktorumda yeni kutusunu yazdi devam etmemi söyledi, hapımı yaklaşık 1.5- 2 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım çok şükür kabız vs.mide sorunu şişlik gibi ama neyden kaynaklandı onuda bilemiyorum. Dün edirneye gitmiştik orda ilkkez edirne ciğeri yedim soganla acaba ondan mı diyede düşündüm yediklerime dikkat etmemi söyledi hafif yağlı olmayan şeyler
Tavuk suyu corba Patates yogurttan devam
Ciğer yasaklı listemizde ilk sırada bu arada

Çok geçmiş olsunnn🙏 gaz sancısı fena bir şey. Panik gazdan daha zararlı ☺️ lütfen sakin ol bu son olmayacak doğuma kadar aksiyonlarımız bol olabilir sakin olmamız şartt 🙏
Teşekkür ederim canım sakin kalmaya çalışıyorum lakin bazen panik olmamak elde değil🫣iyi gidiyordu böyle aksiyonlara hazır değilim 🤭🤣

Bunu hiç düşünmemiştim, gerçi doktorumda yeni kutusunu yazdi devam etmemi söyledi, hapımı yaklaşık 1.5- 2 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım çok şükür kabız vs.mide sorunu şişlik gibi ama neyden kaynaklandı onuda bilemiyorum. Dün edirneye gitmiştik orda ilkkez edirne ciğeri yedim soganla acaba ondan mı diyede düşündüm yediklerime dikkat etmemi söyledi hafif yağlı olmayan şeyler
Tavuk suyu corba Patates yogurttan devam
Canım kullandığın demir ilacı çok hafif bi demir ilacı. Bende ilk kullandığım ilacı gaz ve kabız yaptığı için değişip side fer verdi diğerine göre çok daha iyi geldi. Ama yediklerin çok önemliii , asıl onlar etkiliyor bence. Şimdi isim vermeyeyim hamişlerin canı çekmesin bi çorba var gaz yapıyor içtim , hay dedim nerden içtim . Dediğin gibi sancı ve gaz çok benzediği için çok korkmuştum biraz yürümek iyi geldi şükür bir şey çıkmadı ama o zamandan beri yemek yerken dokunur mu diye düşünüyorum sürekli .

Kizlar soguk alginligina ne iyi gelir acep ya.gicik vardi simdi oksuruk ve burun akintisina döndü😔 oksuruk kismi epey yordu beni.ihlamur bal yaptim ama pek bi etkisi yok.pastil alabiliyormuyuz acaba ya..
Bana doktor öksürük için hamilelerin kullanabildiği Grintuss şurup vermişti çok iyi gelmişti . Ama almadan bi doktoruna sorabiliyorsan sor tabi .

Yatak odam küçük benim o yüzden eleleden minik anne yanı aldım odaları için de almila sofy model ahşap beşik aldım. Anne yanı uygundu fiyatı çok şu sepet gibi miniklerden
Bende anne yani olarak park yatak aldım elele madre model diğer park yataklara gote fiyatı daha uygun görüntü olarak ta kibar
Gerçi bütün park yatakların görevi aynı

Bende anne yani olarak park yatak aldım elele madre model diğer park yataklara gote fiyatı daha uygun görüntü olarak ta kibar
Gerçi bütün park yatakların görevi aynı
Beşik ahşap aldım ben almiladan üst geçidin oradan. Anne yanı 2 tane sığdıramayacağım yatak odasına diye şunlardan aldım ☺️
Screenshot_20251029-233517_Chrome.webp

Kaç kilosun şu an . Bende H&M de beğendim ama internet üzerinden sipariş vereceğim için bilemedim hangi beden versem diye
165 boyum 53.8 kiloyum . Ya ben kalca mi falanda olcerek verdim ama small yok yani buyuk geldi dusuyor belimden cok kotu gorundu uzerime oturmadi yani

Onu düzeltiyor diş hekimi. Çok sinir bozucu bir an önce git istersen gün içinde.

Ben de bir elbise ve pantolon aldım kendi bedenimden büyük. Pantolon ayarlanabilir olmasına rağmen bol :( ama kendi bedenimi deneyince de olmuyor.
Kendi bedeninde maternity kismindan aliyorsun degil mi ? Hala oyleyse belki arada kalmistir bedenin

arkadaşlar merhaba 19. Haftamdayım. Ev taşıma sürecine girdim bayağı bir yoruldum çok ağır iş yapmasam da ayakta durmak uykusuzluk eğil kalk yapmak beni bayağı yordu. Regl ağrısı gibi ağrı hissedip doktora gittim. Bebek iyi ama progestona başlayalım dedi 1 hafta önce bebek 5 gün öndeyken bugün bir gün öndeydi sadece. Dinlenirsem düzelir mi. Yaşayan var mı benzer durumalr. Yorulunca ağrı hissediyor musunuz? Bir düşük geçmişim olduğu için çok çok koekuyorum
Benimde gecen ay bi tasinmam oldu ve cok asiri yoruldum ara ara oyle agrilwr hissettim . Gecen gunde yine stresli oldugum bir zamanda hissettim ertesi gun ultrasona gittim doktor gayet normal oldugunu rahimin buyudugunu ve yukari dogru ciktigini bu yuzden gerilme oldugunu , cok yoruldugunda bunu hissetme sebebin kaslara binen yukten kaynaklandigini soyledi sola yat su icmeye basla dedi zaten oyle yaptigimda 1 saat sola yatip su ictigimde gecmisti.

Bu arada bu onden gitme meselesine hic takilmamanizi oneririm yani bu haftalarda onden gitmeler oldukca yaygin nerdeyse cogu gebenin bu sekilde benimde 6 gun onden gidiyor mesela ilk gebelegimde de boyleydi ozamanlar cok arastirmistim hatta bebegim erken mi dogacak ozaman falan diye ama
İlerleyen haftalarda ozellikle 30 lardan sonra boyle
Olmuyor cogunlukla kendi zamanini buluyor yani bunun olumsuz bir etkisi yok.

Back
X