- 11 Nisan 2025
- 218
- 139
- 18
Cocuk kendi soyleyecek ahsjjd1 ay mıı, hacı doğunca öğreniriz boşver deseydin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuk kendi soyleyecek ahsjjd1 ay mıı, hacı doğunca öğreniriz boşver deseydin![]()
Ay bende saglikli olsun da er gec ogrenirim dedim artik ne yapayimBen de devlete gidiyorum tam 15+3te öğrendim biliyo musunuz ama bebiş 3 gün önden gidiyordu usgde 15+6ydı yani. Bi de erkek belki ondan da olabilirbelki sizin kızdır
Kız dur bende varım15+3 olmasina ragmen doktor cinsiyet soylemedi cidden devlet hastanesi teroru... Ogrenemeyen bi ben kaldim heralde. Daha bakmadan bidahaki ay soylerim cihazlarimiz eski oldugu icin dedi![]()
Teşekkür ederim o gün içinde hemen acile gittim böbrek ağrısı pek beklemeye gelmiyor sizin ağrınız yoktur umarım böbreklerinizdeAğrınız fark ettikten ne kadar sonra başladı ? çok geçmiş olsun
Cinsiyet erkek miArkadaşlar benim göbeğimde aşırı tüylenme oldu benim gibi sorun yaşayan var mı
Benim hep vardı ama bu kadar değildi lazer gidemediğim için jiletle alıyorum ertesi gün tekrar çıkıyor illallah ettimArkadaşlar benim göbeğimde aşırı tüylenme oldu benim gibi sorun yaşayan var mı
Denedim şimdi ama bir şey çıkmıyor anlamadım ben mi yapamadım
Kizlar burdan kendi isminizi falan denediniz mi hic![]()
Belli degil cnm 15 +1 haftam doktor söylemedi 10 gün sonra gel 4 lu tarama yapicam o zaman söylerim dedi devlet hastahanesinde ultrasyon görüntüsü vermedi fotoğraf çektimCinsiyet erkek mi
Benim sarı tüylerim vardı ama siyahlar çoğaldı lazer gitmiştim çok az tüy vardı ama şimdi alıyorum sonraki günler daha da çoğalıyor insallh doğumdan sonra geçer ayrıca tatlıyı seven ben tiksindim tuzlu ve acı yiyecekler istiyorum değişik duygular yasiyorumBenim hep vardı ama bu kadar değildi lazer gidemediğim için jiletle alıyorum ertesi gün tekrar çıkıyor illallah ettim
Denedim burcum kova cikti
Kizlar burdan kendi isminizi falan denediniz mi hic![]()
Benim tek şikayetim sirkeli idrar hissi başka bir sikayetim yok ağrı yanma vs yok şükür.Randevuma daha 10 gün var açıkçası acile falan gitmek istemiyorum ama bakalimTeşekkür ederim o gün içinde hemen acile gittim böbrek ağrısı pek beklemeye gelmiyor sizin ağrınız yoktur umarım böbreklerinizde
Çok tatlı isim ama herkes İlay koyuyor ya bu ara. Bi isim instagramda popülerleşince maşallah koymayan kalmıyorİsim olarak İlay düşünüyoruz nasıl sizce kizlar![]()
Evet benim de aynısı oldu sinir bozucu inşallah geçer yaaBenim sarı tüylerim vardı ama siyahlar çoğaldı lazer gitmiştim çok az tüy vardı ama şimdi alıyorum sonraki günler daha da çoğalıyor insallh doğumdan sonra geçer ayrıca tatlıyı seven ben tiksindim tuzlu ve acı yiyecekler istiyorum değişik duygular yasiyorum![]()
Bende çok fazla koyan yok diye biliyordum aslındaÇok tatlı isim ama herkes İlay koyuyor ya bu ara. Bi isim instagramda popülerleşince maşallah koymayan kalmıyor![]()
Üzülme birsey olmaz İnşaAllah.Kızlar hamilelik sürecinde ilaç kullanan var mı.Mental olarak çöktüm midem için ilaç kullanmak zorundayım ilaçların üzerinde hamilelikte doktora danışın yazısını gördükçe kahroluyorum çocuğa bir zararı olacak diye aklım çıkıyor.Doktor verdi tabi ama içim hep huzursuz ilacı almamayı denedim mahvoldum ne yapacağımı bilemiyorum ağlamayacağım diyorum kendimi tutuyorum çok çaresizim.Yazmak istedim belki benim durumumda olan vardır.Mantıklı düşünemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum![]()
Ben çok beğeniyorum arkadaşımın kızının ismi kız çok pozitif kolay bir bebek oldu isimlerin karakter üzerinde etkisi olduğuna inananlardanımİsim olarak İlay düşünüyoruz nasıl sizce kizlar![]()
Kızlar bizde doktordan gekdik şimdi benim bebitomunda cinsiyetine bakar mısınız?