Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    76
Koltukta oturup ayakları uzatın ya da yatakta oturarak ayakları uzatın en iyi o şekilde hissediliyor başlarda😍 dümdüz sırtüstü yatmak önerilmiyor bebeği besleyen damarlar o pozisyonda çalışamıyormuş
Daha küçük diye sort üstü yatma olayına pek dikkat etmiyordum been :emir_bebek:

Koltukta oturup ayakları uzatın ya da yatakta oturarak ayakları uzatın en iyi o şekilde hissediliyor başlarda😍 dümdüz sırtüstü yatmak önerilmiyor bebeği besleyen damarlar o pozisyonda çalışamıyormuş
bana dr yatakta ınsan done done yatıyor kım nasıl uyudugunu nasıl bılsın. zaten rahatsız oldugunda bebek senı uyandırıp dondurur kucukken de sırt ustu yatmak herangı bı zarar vermez demıstı :)) daha damara bası yapacak sıkıntıya sokacak boyutta degıl :)

Ay benimkine benzettim nub kısmını 😂
Seninkini atar mısın canım bende bakayım.
Evet nubu duz gibi geldi bana canim
Benim için farketmez ama eşim kız diye ölüyor.
Maşallah canım, teoriden felan anlamam ama baktığımda çok tatlı, sevimli bir kız olarak hissettim.
Ayy teşekkür ederim canım.
Nub yukarı doğru sanki erkek gibi 🩵
Belli olunca yazacağım canım. 2 hafta sonra bir daha göreceğiz belki o zaman söyler.

Sizde de mi astım var? Ben kullanmıyorum ama fenalardayım😞
Evet malesef :( bende kullanmiyorum ama doktoruma gidicem artik mecbur cubku cok kotuyum bebege de zarar gelmesinden korkuyorum ne nefes alabiliyorum ne bisey bi de habire hapsirip burnumu silmekten helak oldum kasiklarima ve belime de baski yapiyor hapsirmak

Seninkini atar mısın canım bende bakayım.

Benim için farketmez ama eşim kız diye ölüyor.

Ayy teşekkür ederim canım.

Belli olunca yazacağım canım. 2 hafta sonra bir daha göreceğiz belki o zaman söyler.
🤭

Eklentiler

• IMG_0904.webp
    IMG_0904.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 37
Ben buraya sabah yazdıktan sonra böyle bir pıt pıt hissettim ama iyice hissetmek için vakit var güçlenmeleri lazım🥰 sen hissediypr musun canım
Bugün hissettim sağda böyle sanki deri geriliyorda altında bi zonklama oluyor gibi sonra birden geçiyor ama inşallah harekettir ya korktum bi an çünkü 🤭🤭

Kızlaaar 101'e geliyormuş fiyatlar şaka gibi değil mi normalde çok daha yüksek cybex'in arabalarıı :KK1:

1753360059770.webp

bana dr yatakta ınsan done done yatıyor kım nasıl uyudugunu nasıl bılsın. zaten rahatsız oldugunda bebek senı uyandırıp dondurur kucukken de sırt ustu yatmak herangı bı zarar vermez demıstı :)) daha damara bası yapacak sıkıntıya sokacak boyutta degıl :)
Benim doktorumda tam tersini söyledi:) zaten beni rahatsız ediyor düz yattığımda karnım acıyor

Back
X