- 17 Nisan 2019
- 2.621
- 2.684
- 133
Aslında doğum tarihi açısından ocak olsa güzel olurda bekler mi acaba kestiremiyorum bide sonlarda artık insan yoruluyor doğsun istiyorMuhtemelen evet canımm kalmazsınn Aralık sonu oluur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında doğum tarihi açısından ocak olsa güzel olurda bekler mi acaba kestiremiyorum bide sonlarda artık insan yoruluyor doğsun istiyorMuhtemelen evet canımm kalmazsınn Aralık sonu oluur
En azından bizim en ağır zamanlarımız kışa denk gelecek yaa :) Şimdi bile sıcaklardan bunalıyorum. Sezaryen olursa 38+5 te alıyorlarmış galiba canım öyle duydumAslında doğum tarihi açısından ocak olsa güzel olurda bekler mi acaba kestiremiyorum bide sonlarda artık insan yoruluyor doğsun istiyor![]()
Değişiyor aslında duruma göre ilkinde normal için bekliyordum preklamsi oldum birden sezeryanla doğurmak durumunda kaldım 38+5 di sanırım bazen bebek küçükse bekletiyorlar sezeryan olsa bile 39 40 civarını. Bazen böyle mart ayına ışınlanmak istiyorum doğurmuş ve iyileşmiş olmak içinEn azından bizim en ağır zamanlarımız kışa denk gelecek yaa :) Şimdi bile sıcaklardan bunalıyorum. Sezaryen olursa 38+5 te alıyorlarmış galiba canım öyle duydum
Ay evet bende karnımın büyüdüğü zamanlara ışınlanmak istiyorum :) Hala arada sancılar giriyor tamamen sıfırlanmış değil normal mi acaba hala bu haftalardaaDeğişiyor aslında duruma göre ilkinde normal için bekliyordum preklamsi oldum birden sezeryanla doğurmak durumunda kaldım 38+5 di sanırım bazen bebek küçükse bekletiyorlar sezeryan olsa bile 39 40 civarını. Bazen böyle mart ayına ışınlanmak istiyorum doğurmuş ve iyileşmiş olmak için![]()
Evet normal rahim büyüyor magnezyum takviyesi veriyorlar iyi geliyor bilmiyorum kullanıyomusunAy evet bende karnımın büyüdüğü zamanlara ışınlanmak istiyorum :) Hala arada sancılar giriyor tamamen sıfırlanmış değil normal mi acaba hala bu haftalardaa
Yok canım magnezyum vermedi yaa. Feramet demir ilacı, D-Colefor D vitamini ve Decavit verdi doktorumm.Evet normal rahim büyüyor magnezyum takviyesi veriyorlar iyi geliyor bilmiyorum kullanıyomusun
Multivitamin bende müthiş iştah açtı kullanmıyorum şuan için.D vit unutmazsam içiyorumVitanim desteklerini ben çok dengesiz kullanıyorum ya Demir d vit Multivitamin verdi doktorum ikinci çocuk diye herhalde çok aksatiyorum folikasit neredeyse kullanmadım hiç destek almadan gebelik geçiren var mı acaba
Benide ekleyebilirsin erkek annesi oluyorumBen takip etmişim konuşmayı güncellemişim canımsağlıkla gelsin
![]()
tıklayınca cıkıyor isimler:) busenaz yazıyorİlk sayfadaki ankette bir kişi Üçüz/Çoğul'u işaretlemiş kim o yaa![]()
Bende aksatıyorum unutuyorumVitanim desteklerini ben çok dengesiz kullanıyorum ya Demir d vit Multivitamin verdi doktorum ikinci çocuk diye herhalde çok aksatiyorum folikasit neredeyse kullanmadım hiç destek almadan gebelik geçiren var mı acaba
Ağrılara baya iyi geliyor belki bir sonrakinde verecektir bazende unutuyorlarYok canım magnezyum vermedi yaa. Feramet demir ilacı, D-Colefor D vitamini ve Decavit verdi doktorumm.
benım de oyle cıkardım masaya koydum unutmıyım dıye mısafırlıkte kalkmayan goz goze gelmeyen kocam gıbı.. yok bakısamıyoruzz.. folık asıt haftada 3 e dustu d vıt mıdem bulanıyor cok kotu kokuyor . kan hapını barı alayım dedım nasıpse olcak :)))Vitanim desteklerini ben çok dengesiz kullanıyorum ya Demir d vit Multivitamin verdi doktorum ikinci çocuk diye herhalde çok aksatiyorum folikasit neredeyse kullanmadım hiç destek almadan gebelik geçiren var mı acaba
bana da vermedı hatta b12 ımd e baya dusuk gerek yok dedı. deger olarak da magnezyumum sınırda. alıp ıcemem de dr vermedıkce. korkarım aşırılıktan daAğrılara baya iyi geliyor belki bir sonrakinde verecektir bazende unutuyorlar
Yok b12 vermiyorlar(sanırım mutivitaminde var) doğuma yakın genelde ona iğne ile takviye yapıyorlarbana da vermedı hatta b12 ımd e baya dusuk gerek yok dedı. deger olarak da magnezyumum sınırda. alıp ıcemem de dr vermedıkce. korkarım aşırılıktan da
Benziyor canım gerçekten ama erkek olsa 13. haftada söylemez miydi doktor? Erkekler erken gösteriyor sanki kendini.
Az kaldı az, sabretYa ben aslında kiloluda değilim haftayadan umutluyum![]()
Az kaldı az, sabretYa ben aslında kiloluda değilim haftayadan umutluyum![]()
Bende ventolin inhaler var,bir doktora sordum bana sıkışacağın zaman kullanmak zorundasın yapacak bir şey yok sen nefes alacaksın ki bebek de nefes alabilsin gibi şeyler dedi ama çok profesyonelce gelmedi. Hafif doz alerji ilacı kullanılabilir bence doktora danışEvet malesefbende kullanmiyorum ama doktoruma gidicem artik mecbur cubku cok kotuyum bebege de zarar gelmesinden korkuyorum ne nefes alabiliyorum ne bisey bi de habire hapsirip burnumu silmekten helak oldum kasiklarima ve belime de baski yapiyor hapsirmak