- 30 Mayıs 2022
- 2.073
- 2.472
- 83
Bulantı tiksinme hiç bişey yaşamadım bebeğim kızKızlar midesi bulanmayan ve kusmayan ama kız bebek bekleyen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulantı tiksinme hiç bişey yaşamadım bebeğim kızKızlar midesi bulanmayan ve kusmayan ama kız bebek bekleyen var mı?
Oy maşallah bizde böyle görürüz yüzünü inşallah yasaOğluşum kocaman olmuş teyzeleri![]()
Bende sabahtan beri araştırıyorum zamanında kanamam olmuştu kan yutmuş olabilir falan da yazıyor genelde dediğiniz gibi bir sıkıntı çıkmıyormuş inşallah bizimkide sıkıntısız ilerlerArkadasimin başına gelmişti oğlumla aynı zamanda hamileydik takip edildi kontrollü ilerledi doğuma kadar ama çok şükür bir sıkıntı çıkmadı 3 yaşında şimdi prenses![]()
Demek ki uydurma şu teoriBulantı tiksinme hiç bişey yaşamadım bebeğim kız
14 haftalık benim de memleketteyim. Eşim birlikte öğrenelim diyor yanına da 2 hafta sonra gidicemkaç haftalık oldu sizin ne zaman belli olacakkk
Kesinlikle ve hep tatlı yedim eksi hiç istemedi canımDemek ki uydurma şu teori![]()
Hindistan cevizi yağı göbeğim için de aklımdaydı hemen başlayım canım sıkıldı10. Haftadan başlamak lazım sürmeye ne bulursan şimdi sür sen hindistan cevizi yağı olur zeytinyağı olur
Bence bu genetik ya siz yine onlem alın ama çatlayacak olan her koşulda çatlıyorHindistan cevizi yağı göbeğim için de aklımdaydı hemen başlayım canım sıkıldı
Ben galiba fazla bi hareket bekliyorum büyüdğkçe hissedeceğiz inş canım18 deyim canım. Böyle aşırı hissetmiyorum minik bir dokunuş oluyor gidiyor
Eveeeet doktor hep sol tarafa bakıyor ultrasonla bende sağa yatıyorum genelde oysa ki kız solda olur derlerBenimde sizin gibi sol tarafıma yatınca ağrı oluyor ve dokunduğumda sertlik var. Sanırım oğlum orda. Sırt üstü yada sağ tarafıma yatınca iyi hissediyorum. Kızımda hiç böyle olmamıştı.
Maşallah canım çok şükürÇok şükür sıkıntı yokmuş hissedememem normalmiş çünkü biraz sakin bi kızım varmış elhamdülillah%100 emin olamamakla beraber büyük ihtimal kız, sen kızın olacak diye düşün dedi
![]()
Oğluma hamileyken aşırı hareketliydi hem erken hissetmiştim hem de çok sıktı hareketleri. Doğduktan sonrada aynısı oldu 4 yaşına girdi ve bir yere yürüyerek gittiğini görmedim hep koşar haldeMaşallah canım çok şükürsağlıkla gelsinler benim oğluşada çok sakin efendi oğlun olacak demişti hayırlı evlat olsunlar
Isten cok yorgun geldigimde veya serviste cok sarsilmissam bende de oluyor dinlenince geciyorkızlar 16.haftamdayım kasık ağrılarısı yaşıyorum özellikle sağ tarafta. yarın doktora gidicem ama çok tedirgin oldum aynı sıkıntıyı yaşayan varmı ?
tek taraflı mı oluyor sizinde?Isten cok yorgun geldigimde veya serviste cok sarsilmissam bende de oluyor dinlenince geciyor
Yok canim iki taraftda oldugu oluyo.bir de uyurken yuz ustu yatmissam kasik agrisiyla uyaniyorum. yatakta donerken de agriyabiliyortek taraflı mı oluyor sizinde?
Kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetiOğluşum kocaman olmuş teyzeleri![]()
Benim 6. Hafta da yemek yedikten sonra çok hafif bulandı 3-4 gün sürdü sonra çok şükür ne bulantı ne bir şey kız bebek bekliyorum 19. Haftadayiz maşallahKızlar midesi bulanmayan ve kusmayan ama kız bebek bekleyen var mı?
Benim ara ara giriyor kasık ağrıları bazen sağda bazen solda değişiyor benim de yarın randevum var normaldir her şey umarımkızlar 16.haftamdayım kasık ağrılarısı yaşıyorum özellikle sağ tarafta. yarın doktora gidicem ama çok tedirgin oldum aynı sıkıntıyı yaşayan varmı ?
ayy iyi bari yalnız değilmişim bugün evdeydim aslında çok bişeyde yapmadım ama ağrı olunca korktumYok canim iki taraftda oldugu oluyo.bir de uyurken yuz ustu yatmissam kasik agrisiyla uyaniyorum. yatakta donerken de agriyabiliyor