Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    86
Arkadasimin başına gelmişti oğlumla aynı zamanda hamileydik takip edildi kontrollü ilerledi doğuma kadar ama çok şükür bir sıkıntı çıkmadı 3 yaşında şimdi prenses 🥰
Bende sabahtan beri araştırıyorum zamanında kanamam olmuştu kan yutmuş olabilir falan da yazıyor genelde dediğiniz gibi bir sıkıntı çıkmıyormuş inşallah bizimkide sıkıntısız ilerler

Benimde sizin gibi sol tarafıma yatınca ağrı oluyor ve dokunduğumda sertlik var. Sanırım oğlum orda. Sırt üstü yada sağ tarafıma yatınca iyi hissediyorum. Kızımda hiç böyle olmamıştı.
Eveeeet doktor hep sol tarafa bakıyor ultrasonla bende sağa yatıyorum genelde oysa ki kız solda olur derler 😂

Çok şükür sıkıntı yokmuş hissedememem normalmiş çünkü biraz sakin bi kızım varmış elhamdülillah 🩷😊 %100 emin olamamakla beraber büyük ihtimal kız, sen kızın olacak diye düşün dedi 😊
Maşallah canım çok şükür 🙏🧡🧡 sağlıkla gelsinler benim oğluşada çok sakin efendi oğlun olacak demişti hayırlı evlat olsunlar

Maşallah canım çok şükür 🙏🧡🧡 sağlıkla gelsinler benim oğluşada çok sakin efendi oğlun olacak demişti hayırlı evlat olsunlar
Oğluma hamileyken aşırı hareketliydi hem erken hissetmiştim hem de çok sıktı hareketleri. Doğduktan sonrada aynısı oldu 4 yaşına girdi ve bir yere yürüyerek gittiğini görmedim hep koşar halde 😂 sağlıklı olsunlar hayırlısıyla kucaklarımıza alalım da orası önemli değil 😊

kızlar 16.haftamdayım kasık ağrılarısı yaşıyorum özellikle sağ tarafta. yarın doktora gidicem ama çok tedirgin oldum aynı sıkıntıyı yaşayan varmı ?

Kızlar midesi bulanmayan ve kusmayan ama kız bebek bekleyen var mı?
Benim 6. Hafta da yemek yedikten sonra çok hafif bulandı 3-4 gün sürdü sonra çok şükür ne bulantı ne bir şey kız bebek bekliyorum 19. Haftadayiz maşallah 🧿💓

kızlar 16.haftamdayım kasık ağrılarısı yaşıyorum özellikle sağ tarafta. yarın doktora gidicem ama çok tedirgin oldum aynı sıkıntıyı yaşayan varmı ?
Benim ara ara giriyor kasık ağrıları bazen sağda bazen solda değişiyor benim de yarın randevum var normaldir her şey umarım

Back
X