- 22 Mart 2022
- 217
- 257
- 53
Rica ederim umarım işe yararHava temizleyici çok mantikliymis oncesinde de burnum tikaniyordu burun bantlari kullaniyordum ama hava temizleyici cok daha uzun sureli bir cozummus tesekkurler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim umarım işe yararHava temizleyici çok mantikliymis oncesinde de burnum tikaniyordu burun bantlari kullaniyordum ama hava temizleyici cok daha uzun sureli bir cozummus tesekkurler![]()
Okula yakın bir yere tasinalim dedik mesafe trafik yormasin diyeKizlar sebep ozel degilse neden tasiniyorsunuz hamilelik gibi bi donemde
Allah yardimciniz olsun ekstra zor![]()
Babe ve Bioderma kullanıyorum ama tüm vücuduma sürüyorum çok kuruyor cildim bı içime sinmeyen kullandigim topuk kremi var bol paraben içeriyor baskasida işe yaramıyor mecbur , güneş kremi avenu kullanıyorum parfümsüz kremler kullanılır bebek kremleri Bepanthol filan ama cidden saç boyayan da var yani belki biz abartiyoruzKizlar bide hangi nemlendiriciyi kullaniyorsunuz?
Hersey surulmuyor diyorlar bu donemde cilde
Ben ogluma hamileyken cok dikkat etmistim oje bile surmemistim yuzume maske bile yapmamistim ama etrafimdaki hamileler oje falan normal hayatlarina devam ediyorlardi sacini boyatan bile vardi
Ama oglumda cildim falan guzellesmisti gerek de duymuyordum
Su an cildim baya kuru ve kollarim bile kasiniyor kuruluktan![]()
Evet ya fazla hassas oluyoruzBabe ve Bioderma kullanıyorum ama tüm vücuduma sürüyorum çok kuruyor cildim bı içime sinmeyen kullandigim topuk kremi var bol paraben içeriyor baskasida işe yaramıyor mecbur , güneş kremi avenu kullanıyorum parfümsüz kremler kullanılır bebek kremleri Bepanthol filan ama cidden saç boyayan da var yani belki biz abartiyoruz![]()
Kizlar karsima soyle bi reels cikti deneyecek olan var mi![]()
Daha fazla terlemiyorum her zamanki kadar terliyorum ama terim aşırı kokuyo benim deKızlar hepinize günaydın iyi bir hafta olsun
Size bir sorum var; hamilelik döneminde daha fazla terleyip kokusunun arttığını düşüneniniz var mı?
Ben siveno sportif kullanıyorum ama bana mısın demiyor gibi geliyor. Yine rexonaya geçicem galiba.
Kendime naparsam yapayım hep kokuyormuşum gibi geliyor. İçimden de alev çıkıyor orası ayrı.
Merak ettim bu durumu yaşayanınız var mı ?
Kizlar karsima soyle bi reels cikti deneyecek olan var mi![]()
Benim de öyle gerçekteenDaha fazla terlemiyorum her zamanki kadar terliyorum ama terim aşırı kokuyo benim desiveno kullanıyorum o mu pek etki etmiyor bilemedim ben de yıllardır hep rexona kullanırdım
Dun sabah ben cok hissettim tekmeleri ama o an yeni uyanmis tavana bakiyordumBen ilk hamile kalınca kız bebek koydum sonra erkek olduğunu öğrenince kaldırdım daha koymadım detaylı ultrasondan sonra koyucam ahaahaj ilk tekmeyi hissettiğinde kime bakarsan ona benziyormuş örneklerini çok gördüm
Benzerse paylasmak borcun olduBen 12.haftadan itibaren koydum bi foto bakalım![]()
Ilk hamile oldugumu ogrendigim zaman asiri bi terleme ve koku hissediyordum resmen tenim kokuyordu sonra gectiKızlar hepinize günaydın iyi bir hafta olsun
Size bir sorum var; hamilelik döneminde daha fazla terleyip kokusunun arttığını düşüneniniz var mı?
Ben siveno sportif kullanıyorum ama bana mısın demiyor gibi geliyor. Yine rexonaya geçicem galiba.
Kendime naparsam yapayım hep kokuyormuşum gibi geliyor. İçimden de alev çıkıyor orası ayrı.
Haha neyse şükür sevmediğin biri yok en azındanDun sabah ben cok hissettim tekmeleri ama o an yeni uyanmis tavana bakiyordum![]()
Link var mi canimKizlaaar eriyorum resmen ne kadar güzel şeyler bunlar içim kıpır kıpır ya . Oğluşum fikrine bile bu heyecanlar sayesinde çok daha fazla alıştım şuna bakın.Yine trendyol sağ olsun hem de çok uygun fiyata kumaşı da çok beğendim tavsiye ederim
Ben varımKızlar hepinize günaydın iyi bir hafta olsun
Evet uygun fiyat kaliteli hemen sizinle paylaştımLink var mi canim
Boyle seyleri paslasalim yaa fikir olmus olur hem![]()
Kendini hiç suçlu hissetme canım o kadar normal ki aslında insanın kız yada erkek bebek istemesi. Benim bi oğlum var şimdi kız bebeğe hamileyim. İkiside tüp bebekle oldu. Oğlumda o kadar çok kız istemiştim ki. Ama içimden. Kimseye dememiştim mesela. Çünkü bu kadar tedaviden, iğneden, ilaçtan maddi manevi zorlu yollardan geçtikten sonra Rabbim bi bebek nasip ettikten sonra cinsiyeti şu olsun bu olsun diye söylenmek hataymış suçmuş şımarıklıkmış gibi geldi. Tabi ki öyle değildi ama işte o psikoloji bambaşkaydı. Erkek olduğunu öğrendiğimde üzülmüştüm yalan değil ama şimdi o üzüldüğüm günlere üzülüyorumher sarıldığında, öptüğünde her annecim seni çok seviyorum deyişinde eridiğim zamanları oldu, oluyor. Şimdi bu hamileliğimde gönlümden geçen yine kızdı. Ama bu sefer bide kız olsunda şu tüp bebek sayfasını kapatalım artık bi kız bi erkek yeter diyeydi
yoksa kız erkek farketmediğini anladım ben oğlumda. Merak etme sende anlayacaksın ve bugünlerini gülümseyerek hatırlayacaksın
![]()
Ben hamileyken doktor ilk kiza benziyor demistiCanım ne kadar güzel yazmışsın. Ben hissettiklerimi dışa vuran bir insanım kapalı bir kişiliğim yok ve bu hislerimi paylaştığım 3 kişiden 1 i benzer şeyler hissettiğini ama içinde yaşadığını söyledi. Yeni sürece alıştım bile çok şükür. Cinsiyet bebeğin kendisini ilgilendiren bişey kızda erkekte bende aynı ilgi, şefkat ve sevgiyi görecek neticede. Allahım hayırlı evlatlar versin hepimize :)