• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Hahah bunlar niye böyle ya bende çocuk doğurdum hemen bir çocuk doğurdu ve benim ilk onun 4 numarası. Üstelik sezeryan ve çalışanda biri nasıl bir hırssa😅 şimdi hamileyim ya şey diyor ben çocukları çok seviyorum yaa yine olsa sevsem ajsjjd
Hahahahah yuh anacım takım kurar bu sen dogurdukca 🤣🤣 benimki de asla istemiyorum yeter diyordu şimdi fikri değişmeye başlamış ahahahssh

Ay allahtan görümcelerim iyi gibi. Gibi diyorum çünkü bunların hepsi aynı yolun yolcusu ajsjd
Ben bi dis gebelik gecirmistim bunu da gorumcem duydu ve bana dedi ki aaa cocuk mu deniyordunuz neden soylemiyonuz🥴🥴
Bende dedim boyle seyler haber mi veriliyor🥴
Panikledi kendi cocugunun pabucu dama atilacak diye korktu mu ne
Bi daha cocuk asla dusunmuyorum diyen kadin eve kilolarca keciboynuzu aldi ve 2 ay sonra hamileydi🤣🤣

Madem illa alacak ya seni de gotursun sen begen ya da sorsun neye ihtiyacin var nasil bir sey istersin ona gore alsin ya da en kotu begendigin seyin parasini versin sen al niye koca koca insanlar bunlari akil edemiyor anlamiyorum sanki o yollardan biz gectik
Bende onu söylüyorum yapacaksa öyle yapsın yoksa istemiyorum benim heyecanımı elimden aliyormus gibi geliyor. Aslında öyle de kendi heycanini yaşıyor zevkine göre alıyor. Kendi dogurduguna yapsaydı benim dogurduguma heveslenmesin . Benimde annem geldi gelirken bir şey alayım mı dedi hayır anne burda beraber alırız benim begendiklerim olur dedim tamam dedi birazdan gidip eksiklerini benim begendiklerim olarak alacağız. Bunu anlamak çok zor degil. Ama dedim benden izinsiz bir daha bir şey alırsan bebeğe onu kullanmak haberin olsun dedim. Şimdilik durdu bakalım.

Allahtan gorumcemle eltim yok sagolsun kaynanam tek kisilik dev kadro hatta arada kayinpeder de dahil oluyor 🤣🤣
Elti bende de yok ama görümcem var hamile halimle tartıştık artık konuşmama kararı almıştım evime kadar geldi özür diledi şimdilik iyiyiz bakalim. Kayinpederim hiç bir şeye karışmaz ben ne dersem kızım haklı o ne istiyorsa öyle olsun der sağolsun.

Ben bi dis gebelik gecirmistim bunu da gorumcem duydu ve bana dedi ki aaa cocuk mu deniyordunuz neden soylemiyonuz🥴🥴
Bende dedim boyle seyler haber mi veriliyor🥴
Panikledi kendi cocugunun pabucu dama atilacak diye korktu mu ne
Bi daha cocuk asla dusunmuyorum diyen kadin eve kilolarca keciboynuzu aldi ve 2 ay sonra hamileydi🤣🤣
Ahaha şimdi de 3 lemez inş 🤣🤣 Korkulur bunlardan🙈

Atarım atarım canım tabii. Philips ile yan yana görsellerini eklerim hatta karşılaştırmalı gibii.

Evet onu bende duydum yaa. Yoksa babayı eczaneye falan gönderiyorlarmış gelmeyince bida telaşe nöbetçiye falan denk gelirsek bide. SMA mı öneriyorlardı. Siz hiç baktınız mı mama işine.

Ah canım sağolasın gerçekten şanslıyım ya severim kayınvalıdemi. İkimiz de eşimle tek çocuğuz o yüzden çocuğum şanslı olacak allaha şükür ilk torun ilk göz ağrısı o olacak. Kimseden maddi birşey istemiyoruz aslına bakarsan insan olsunlar maneviyatları destekleri önemli. Kayınvalidem aşçı zaten bir fabrikada çalışıyor. Bebişime bilfiil 40 gün boyunca kendi annemle bakacağız. Kayınvalidem ne kadar destekleyebilirse işte. Gelince de bize yemek yapsa yeter meselaa. Bakalım her şeyi ileride göreceğiz. Allah güzel ağız tadıyla günler nasip etsin inşallaah
Karşılaştırma süper olur vallahi ☺️

Mama markası hiç bakmadım ama araştırılacak ne çok şey var . Tatlı telaşlar çok şükür 🙏🏻

Düğünümde beyaz uzun dantelli balık elbise giymişti bak başlangıç böyle aksjdj
Ev dizerken evime aldığım koltukların eşyanın aynısını kendi evine de aldı snsndn hamile kaldım yavrumu kaybettim peşime hamile kaldı ve ben hariç herkese söyledi hamile olduğunu dhdbdn

Selam güzel anneler nasılsınız? Kızlar ben görev gereği doğuda yaşıyorum burda özel hastane iki tane ama özel demeye bin şahit ister kapısı hep tıka basa foku ilk günden beri özele gidiyordum ama ger gidişimde doktor suyu iyi kalp atıyor deyi on saniye sürmüyordu muayenem kalabalık diye sanırım neyse devlete randevu da bulamıyordum hayta geçen gün arkadaşım rahim ağzı uzunluğun kaç deyince bilmiyorum dedim nasıl olur doktorun ölçmesi söylemesi gerekir dedi benim her muayenede bakıyor dedi neyse bende evham yaptım hatta buruşsa yazdım sanırım neyse heyet raporu için geçen cuma devlete gittim ilk kez o kadar ilgilendiler ki şok oldum ben söylemeden bebeğimin herşeyine baktı rahim agzını ölçtü baya muayene etti hatta cinyiseti tekrar sordum göremiyorum deyip uğraştı baya sonra ne dediler dedi bende 13 haftada kıza benziyor demişti dedim tam göremedim ama kız gibi dedi baya ilgilendi bende karar verdim bundan sonra devlete gidecem daha ilgili geldi bana çok hoşuma gitti hatta doktorda hamişti 🥰 bu da bebişimin o günkü fotosu foto veremiyoruz istersen ekrandan çekin dedi eşimde çekti maşallah baya büyümüştü ❤️ Birde aranızda kamu personeli olup heyet raporu alan yada alacak olan varmı ben almaya çalışıyorum sebebi çalıştığım okul evime bir saat uzaklıkta bir köyde ve yolları berbat virajlı birde daha önce düşüklerim olmuştu buna istinaden bu sene çalışmayı düşünmüyorum doğuma kadar eğer heyet raporum olurda doktor vereceğiz dedi de bakalım doğumdan sonra da raporlarla seneyi kapatırım büyük ihtimalle

Eklentiler

• 6963e758-2eba-46c8-b999-24d69bf561b8.webp
    6963e758-2eba-46c8-b999-24d69bf561b8.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 30
Benim kaynanamda sürekli almak istiyor ama ben istemedim ne bilim ilk çocuğum herseyini ben alayım istiyorum . Bir gün TLF açtı bana kızım Bebek mağazasının onundeyim bir kaç parça bir şey Alacam dedi bende yok anne gönlün olsun diye birtane battaniye al yeterli şimdilik dedim sonra 10 gün sonra bir geldi eli kolu dolu bir sürü şey almış kat tane battaniye önlük çorap ağız mendili hastane çıkışı alt açma seti filan ama istemedim kızdım ben sonuçta benim ilk çocuğum benim beğendiklerini olması lazım diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama böyle yani 😂😂😂
Ben de senin gibi düşünüyorum. Geniş ailem var teyzelerim halalarım falan kendi ailem dahil herkese dedim bir şey almayın diye nedense kendi beğendiğim şeyleri almak istiyorum. Annem de sen beğen ben alayım diyor. Düşünülmekte güzel aslında ama ne bileyim kendim almak daha iyi hissettiriyor bana da 🤭

Benim geldiler annemle babam annem yapıyor yemekleri sağolsun hep en sevdiklerimden yiyorum vallahi. Benim 2 haftaya kadar hiç iştahım yoktu yeni yeni iştahım geldi 21+3 deyim 3.5 kilo artisim olmuş. Cuma günü detayliya gidiyoruz bir şey çıkmaz inşallah . Şuan bir tek onu düşünüyorum. 🤲♥️🥰
Bizim aynı günmüş detaylımız 🥹

Kızlar bide emzik konuşmuşsunuz bibs tatlı duruyor ama emdikçe büyüyor bebeklerin midesi bulanıyor avent almışım ben tutuyordu ama içinim boş olduğunu anlayınca çığlık atıp ağzından çıkarıyordu🤣 Sonra bir baktım beni emzik yapmış🥲🥲🥲
Haha ne güldüm en son yorumuna😂 ben aslında emzik kullanmak istemiyorum ama her ihtimale karşı bir tane alacağım henüz kafamda net bir marka yok onu soracaktım tecrübeli annelere

Back
X