• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Günaydın kızlar ben de gece kabuslar gördüm saçma sapan pek uyuyamadım sonrasında 🥺 Umarım güzel bir gün olur hepimiz için 🌸

Günaydın kızlar 🫶🏻
Kız anneleri ben hala isim bulamadım😒 erkenden seçmek istiyordum çünkü isme özel şeyler alıcam.

Eşimle birlikte karar vericez isme ama benim beğendiklerime hep bir benzetme yapıyor.

Ben Simay ismini seviyorum eşim diyorki SMILE ingilizce geliyor kulağa olmaz dedi😑
Ben Alina diyorum o erkek ismini andırıyor diyo.
Ben Aysima diyorum Ay la başlayan isimler komik diyo AaaaySima diye komiklik yapıyor.
Kötü olan tarafı da hepsinde haklı geliyor bana hahahaha

Sizin listenizde hangi isimler var? Belki ordan seçerim🤗
Of aynı model koca bende de var. Alina ismini çok beğeniyordum balina diye dalga geçerler diyor ve buna benzer bir sürü benzetme sonucunda hala elimizde isim yok 😄

Kızlar bu akşam bi aile dostumuz geldi 3 yaşında cocuklari yanımda oturdu video izlerken birden karnıma hızlı bir şekilde vurdu tam çocuğun olduğu sol bölgeye. Şu an ağrı yok ama o an çok ağrıdı içime de bi kurt düştü bir şey olur mu sizce
Geçmiş olsun 💐 daha iyi misin? Bi sıkıntı olmamistir inşallah

Günaydın kızlar grup coşmuş yetişemedim. Ben taşındım tabii ev yerleştirme falan her zaman aktif olamıyorum. İki kedim vardı yazlığa babama bıraktım. Benim eşimin ailesinden tek sıkıntım kedilerimi göndermem gerektiğini sürekli söylemeleri. Başka da şikayetim yok bir evin bir oğlu zaten. Bu arada bende İzmir’deyim bir de ne aldıklarımız konuşulmuş ben daha hiçbir şey almadım bebeğime bu ara ilk kızım ortaokula başlayacak onu da okula yazdırmaya çalışıyorum ev adresimiz istediğimiz okulu tutmadı falan adres bulduk bu sefer okul saçma sapan mazaretler buluyor almamak için. Bayağı hareketli tempolu bir hayatım var şuan herşey otursun da bebeğe bir şeyler alalım diyoruz. Taşınmak zaten bayağı belimi büktü. Annem dün dedi 5. ayı doldur ben sana para vereyim ne beğeniyorsan herşeyini kendin al çünkü yapımı biliyor biraz kılım herşeyi beğenmiyorum. Mama konuşulmuş bir de ben ilk kızımda hastaneye hipp koymuştum en iyisi oydu o zaman bir de golden goat içti keçi sütü. Bir ara sma ve aptamilde denedim ama bayağı büyümüştü artık. Emzik biberon philips avent alacağım yine. Akışlarını ve başlıkların aylara göre değişmesini falan seviyorum. Yine cam ve plastik ikisinde de alıcam. Park yatak değil de sepet beşik düşünüyorum başlangıç için şimdilik konuşulanlar bunlar sanırım bende kendi fikir ve tecrübelerimi söylemiş olayım.
Günaydın canım umarım herşey kolayca hallolup düzene girer 💘 peki beşik için neden sepet kullanımı daha mı güzel beni aydınlatır misin 🥰

Günaydın kızlar grup coşmuş yetişemedim. Ben taşındım tabii ev yerleştirme falan her zaman aktif olamıyorum. İki kedim vardı yazlığa babama bıraktım. Benim eşimin ailesinden tek sıkıntım kedilerimi göndermem gerektiğini sürekli söylemeleri. Başka da şikayetim yok bir evin bir oğlu zaten. Bu arada bende İzmir’deyim bir de ne aldıklarımız konuşulmuş ben daha hiçbir şey almadım bebeğime bu ara ilk kızım ortaokula başlayacak onu da okula yazdırmaya çalışıyorum ev adresimiz istediğimiz okulu tutmadı falan adres bulduk bu sefer okul saçma sapan mazaretler buluyor almamak için. Bayağı hareketli tempolu bir hayatım var şuan herşey otursun da bebeğe bir şeyler alalım diyoruz. Taşınmak zaten bayağı belimi büktü. Annem dün dedi 5. ayı doldur ben sana para vereyim ne beğeniyorsan herşeyini kendin al çünkü yapımı biliyor biraz kılım herşeyi beğenmiyorum. Mama konuşulmuş bir de ben ilk kızımda hastaneye hipp koymuştum en iyisi oydu o zaman bir de golden goat içti keçi sütü. Bir ara sma ve aptamilde denedim ama bayağı büyümüştü artık. Emzik biberon philips avent alacağım yine. Akışlarını ve başlıkların aylara göre değişmesini falan seviyorum. Yine cam ve plastik ikisinde de alıcam. Park yatak değil de sepet beşik düşünüyorum başlangıç için şimdilik konuşulanlar bunlar sanırım bende kendi fikir ve tecrübelerimi söylemiş olayım.
Yeni evin hayırlı olsun canım. Bebişle birlik şans getirsin size 🥰 henüz ben de bir şey almadım bundan sonra yavaş yavaş alırız. tecrübelerini de aktardığın için teşekkürler dikkate alcağım mutlaka 😍

Çok geçmiş olsun canım bebeğinin hareketlerini hissediyor musun? Geçen bir yerde okumuştum darbelere karşı çok şiddetli olmadığı sürece bir şey olmaz diye. Bir sonraki kontrolüne çok var mı için rahat etsin tabi yine de
6 sında detaylı var henüz başka randevum yok . Dün hissetmedim hareketi 3 gündür düzenli hissediyordum Dün bu olaydan sonra hissetmeyince size yazdım

6 sında detaylı var henüz başka randevum yok . Dün hissetmedim hareketi 3 gündür düzenli hissediyordum Dün bu olaydan sonra hissetmeyince size yazdım
Denk gelmiş olabilir. Ben de ilk hissettiğimde her gün düzenli hissediyordum dün böyle hissedemedim biraz kafama taktım ama sabah hissettim yine. Olumsuz düşünme bu haftalarda sürekli hissetmeyebiliriz. Ağrımda yok diyorsun şu anda eğer çok için rahat etmezse gör bebişini için rahat etsin

Kızlar hepinize günaydın ve merhabaa :) aranıza yeni katıldım , buraların acemisiyim 17+5 gebeyim ve tetanoz aşısı konusunda benimde tereddütlerim var ne yapsam bilemiyorum ,kendim de kadın doğum hemşiresiyim bu arada .Okuduklarım ayrı söylüyor duyduklarım ayrı söylüyor . Kesinlikle aşı karşıtı bi insan değilim ama 19-23 haftalarda çok fazla bebek kayıpları olduğunu ve aşıdan kaynaklı olabileceğini okuyorum son zamanlarda,tabi ki bilimsel bi açıklama yok ama insan ister istemez tedirgin oluyor . Sizler yaptırdınız mı ya da ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili ? Özellikle önceleri sadece tetanoz yapılırken son zamanlarda hep 3lü karma aşı yapılıyormuş neden mesela ? Çookk kararsızım

Canım bende dün tetanoz aşısı oldum eskiden beri sadece tetanoz ve difteri olurken artık Sağlık Bakanlığı protokolle Boğmacayı da katmış. Hemşire bunun benim insiyatifimde olduğunu söyledi ve ben boğmacayı istemedim. Gelenekselleşmiş tetanoz ve difteriyi oldum sadece. Aklına kötü bişey getirme ve duyma bence.

Denk gelmiş olabilir. Ben de ilk hissettiğimde her gün düzenli hissediyordum dün böyle hissedemedim biraz kafama taktım ama sabah hissettim yine. Olumsuz düşünme bu haftalarda sürekli hissetmeyebiliriz. Ağrımda yok diyorsun şu anda eğer çok için rahat etmezse gör bebişini için rahat etsin
Doğru söylüyorsun evham işte bizimki de . Kötü hissedersem giderim dedim çok teşekkür ederim 🤗

Günaydın kızlar 🫶🏻
Kız anneleri ben hala isim bulamadım😒 erkenden seçmek istiyordum çünkü isme özel şeyler alıcam.

Eşimle birlikte karar vericez isme ama benim beğendiklerime hep bir benzetme yapıyor.

Ben Simay ismini seviyorum eşim diyorki SMILE ingilizce geliyor kulağa olmaz dedi😑
Ben Alina diyorum o erkek ismini andırıyor diyo.
Ben Aysima diyorum Ay la başlayan isimler komik diyo AaaaySima diye komiklik yapıyor.
Kötü olan tarafı da hepsinde haklı geliyor bana hahahaha

Sizin listenizde hangi isimler var? Belki ordan seçerim🤗

Kızım olsaydı adı Bilge olucaktı :)

Doğru söylüyorsun evham işte bizimki de . Kötü hissedersem giderim dedim çok teşekkür ederim 🤗
Haklısın gerçekten bu dönemde kolumuzu bile kaldırsak kendimizi dinliyoruz çok normal hiç bozma moralini eminim hissedeceksin o zaman daha rahat eder için bizi de haberdar et 🥰

Canım bende dün tetanoz aşısı oldum eskiden beri sadece tetanoz ve difteri olurken artık Sağlık Bakanlığı protokolle Boğmacayı da katmış. Hemşire bunun benim insiyatifimde olduğunu söyledi ve ben boğmacayı istemedim. Gelenekselleşmiş tetanoz ve difteriyi oldum sadece. Aklına kötü bişey getirme ve duyma bence.
Hamilelik süresince gerçekten kör sağır ve dilsiz olmak gerekiyor galiba , yoksa çok zor hele ilk gebelik ve evhamlı bir anneyseniz .. Çok geçmiş olsun size de :)

Back
X