• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Günaydın kızlar benimde kızım olacak inşallah
İsim konusunda biz de çok kararsızız
İpek
Birce
Defne
Umay
Güneş
İnci de vardı ama herkes şimdi inci koyuyor
Selin
Şimdilik bu isimler var aklımda sizce nasıl?sizin de isim önerilerinizi merak ediyorum
Sağlıkla gelsin🙏🏻
Defne ve Umay isimlerini beğeniyorum ☺️

Evet bebek seçecek cidden lükse bak sen çek bütün acıları ama onun keyfinde her şey 🤣🤣🤣 evet ya bundan sonra ağırlaşırız iş yapamayız flaan bilerek naz yapalım bari 🤣🤣
Hahha gerçekten bir de şu var bütün zorlukları çek babaya benzesin 😂😂 en son gördüğümüzde doktor henüz küçük ama kime benzediğini merak ediyorsanız diye gösterdi ikimizde eşime benzettik. Hanii erkekler anneye çekerdi 😂😂

Ay keşke zaten tam olarak 19+4 te hissettim sonra hiç o kadar güçlü hissedemedim bende tatlı yeyip bebeği dinleyim belki hissederim 😂
Gerçekten her gün birbirini tutmuyor pozisyonlarıyla da alakalı olabilir ama işte insan hissetmek istiyor hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz demekki analığın fıtratında var 😂

Hahha gerçekten bir de şu var bütün zorlukları çek babaya benzesin 😂😂 en son gördüğümüzde doktor henüz küçük ama kime benzediğini merak ediyorsanız diye gösterdi ikimizde eşime benzettik. Hanii erkekler anneye çekerdi 😂😂
Hahahaah benim en son 18 haftada gittik 4 boyutlu gösterdi doktor çok şaşırdık eşim direkt çığlık attı sana benziyor bu diye 🤣🤣 annemlere falan gösterdim herkes sana benziyor dedi ben evirdim çevirdim asla benzetemedim ama onur duyarım canım oğlum bana benzesin zaten özellikle burun ve göz tamamen benden alırsa makbule geçer 🤣🤣🤣

Hahahaah benim en son 18 haftada gittik 4 boyutlu gösterdi doktor çok şaşırdık eşim direkt çığlık attı sana benziyor bu diye 🤣🤣 annemlere falan gösterdim herkes sana benziyor dedi ben evirdim çevirdim asla benzetemedim ama onur duyarım canım oğlum bana benzesin zaten özellikle burun ve göz tamamen benden alırsa makbule geçer 🤣🤣🤣
Ay ne güzel ya benzesin tabi annesii 😍 ben de değişir bana döner diye umut edeyim 😂😂 doktorda dedi henüz tam belli olmaz 28 den sonra daha netleşir diye bekleyeceğim 🥹

Yani daha doğuma en az 4 5 ayımız var. Allah nasip ederse annem babam gelecek. Onun haricinde de bakıcı istesem komşularım var. Ama yine de okula gitmek ister miyim gönlüm ister mi kestiremiyorum çünkü o anki psikolojim nasıl olur. Üç dört saatliğine okula gitmek tam tersi iyi mi hissettirir. Çok aradayım. Hiç tanımadığım birine bakıcı olarak emanet etmek istemezdim ama
Kendi adıma ilk çocuğumda hissettiklerime göre konuşursam 6. Aydan sonra falan evet gerçekten 3-4 saat işe gitmek ilaç gibi (güvenilir birine bırakmak koşulu ile) ama öncesi epey erken oluyor her anlamda. Ben bir şekilde kendim 2 yaşına getirdim 2 yaşını biraz geçerken bakıcıya bırakmak zorunda kaldım evin her yeri kamera mikrofon döşendi vs ona rağmen iç huzurumu sağlamakta zorlandım

Evet bende ilk basta dusundum bu isimleri hem uyumlu diye sonra kendi kendime seslendim falan nasil oluyor diye😄 seleen derken iyi de sereen derken selenle seren cok benzedigi icin karisiyor
Biri ismi ne diyince seren dedigimde selen mi seren mi diye soracak
Ya da iste R ile seren falan
Aciklamali isim istemedigime karar verdim sonra😀
Helen de dusunmustuk en basta hatta
Sahilde tatli bi kizcenin adiydi orda duymustum
E sonra helen selen seren hepsi birbirine benziyor topluca vazgectim😀
Lena ismini seviyorum aslinda ama milletle ugrasmak da istemiyorum hic aman yabanci aman yunan bla bla :confused:
Ay evet bende sinir oluyorum oyle detaylara mesela erkek olsa çağan koyarım falan diyordum seslenince caan der gibi oluyor 😄😄

Aman yarabbimm seyit onbaşı kadın versiyon 🤣🤣 helal olsun valla . Haklısın ama o zamanlar hava temiz besinler temiz en doğalından besleniyorlardı güçlülerdi şimdi ne yediğimiz belli değil o yüzden onlardan zayıfız 🤣
Ya bir de onlarin hamilelikten once de hayatlari aktif hareketliymis ondan vucut aliskin ama bizim vucutlar tembel ben ise de gitmiyorum mesela yaptigim max ev isleri oluyor o yuzden hamileyken de riske atip ekstra aksiyonlara girmemeye calisiyorum birkac ay oturayim totomun uzerinde sonra bebemle fildir fildir gezerim diyorum 😄😄

Off ama hamileliğimden beri ilk günden beri deli gibi su menü için yanıp tutuşuyorum 😍 balığın çıkmasını bekliyorumum dışarda yedim beğenmedim :( bu arada mantıyı aldık yarın yicem 🫣😂
Ya bendee bir iki kere somon falan yedim de kesmedi o beni bana tavuk yiyormusum hissi veriyor nedense 😄😄 hamsi falan yemek istiyorum cupra da severim ama buyuk balik pek onermiyorlarmis heralde

Manticilar iyi kazandi bugun🤣
Balik da haftaya cikiyor dayan😁
Disardakiler zaten buzluk ciftlik baligi oluyor simdi taze taze cikar
Havuc tarator yapariz uzerine zeytinyagi ceviz serperiz
Pancar haslayip rokali salata yapariz
Yanina da salgam suyu acariz
Su an aseriyorum😁🤣
Sizin yuzunuzden benim de canim manti cekti siradaki menum o olacak hatta el acmasi yapan yerlerden alacagim ahahshsh ama bugun menude daha once canimin cektigi bisey var o da kumpir 😜😜 kiz bunu caniniz cekerse yaparsiniz cok basit ben patatesleri haslayip yag ve kasarla borcamda eziyorum uzerine de istedigim malzemeler bitti gitti cok pratik oluyo deneyin bak

Geçmiş olsun canım, bende de batma oluyor ama sadece uykuda birden dönersem sol kasığıma sanki bıçak saplanıyor, son 1 haftada olmaya başladı.

Ağrı anlıksa bence endişelenme, inşallah sağlıkla büyüyordur içerde bebiton 🤗
Ya bazen benim de uyku aralarinda uyaniyorum mesela boyle bi agri sizi hissediyorum saga sola donuyorum donerken de devam ediyor agri ama sonra geciyor endiselendim doktora da sorucam gidince

Ya bir de onlarin hamilelikten once de hayatlari aktif hareketliymis ondan vucut aliskin ama bizim vucutlar tembel ben ise de gitmiyorum mesela yaptigim max ev isleri oluyor o yuzden hamileyken de riske atip ekstra aksiyonlara girmemeye calisiyorum birkac ay oturayim totomun uzerinde sonra bebemle fildir fildir gezerim diyorum 😄😄
Ayy dimi evet şimdiden diyorum çocuk dışarı alışsın uçağa, stada her yere adapte olsun sorun çıkarmasın gezelim hep 🤣🤣 ya ama birde ilk 3 ay sürekli düşük tansiyon kan şekeri falan istemsiz hareket edemiyorduk ayrıca ikinci hamilelik olunca evde mecbur bir çocuk daha var artık yatma lüksü de kalmıyor insanın

Ya bendee bir iki kere somon falan yedim de kesmedi o beni bana tavuk yiyormusum hissi veriyor nedense 😄😄 hamsi falan yemek istiyorum cupra da severim ama buyuk balik pek onermiyorlarmis heralde
Uff hamsiyle istavrit için yanıyorum ben 🤣 normalde de çok severim ama aklıma geldikçe ağzım akıyor 😅

Günaydın canım umarım herşey kolayca hallolup düzene girer 💘 peki beşik için neden sepet kullanımı daha mı güzel beni aydınlatır misin 🥰
Teşekkür ederim canım daha dün akşam anca oturttuk dolap içleri çok yordu. Bende titizim biraz kimseye elletmiyorun kendim katlıyorum yerleştiriyorum sonra aradığımda da bir şeyi bulması kolay oluyor. Sepet beşikler bana daha ergonomik geliyor daha az yer kaplıyor ben ilk kızımda odada yapmıştım yanıma beşikte koymuştum ama en çok sepet beşik kullandım. Daha kullanışlı ve işlevsel bence çok yerde kaplamıyor. Park yatakları görünüş olarakta sevemedim gitti. İlk kızımdada almamıştım. Biraz büyüyünce odasına yatağına geçti zaten.

Ayy tatlı ye hareketi artar dediler benimki et yiyince hareketleniyor 😂 oğlum yapma ekonomi malum diyorum hiçç 😂😂😂
Hahahahha feda olsun 😂😂 kız ben hamileliğim boyunca nefret ettim tatlıdan ondan mı ki tatlıya tepki vermiyor şöyle acılı turşu mu yesem ohhh😂😂😂

Back
X