• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Ben perşembe günü giricem merakla bekliyorum iyi bi doktora aldım bende umarım yanılmam 😂 sen kaça gidiyorsun ve istanbulda mısın? Ben medipol 9250 tl çok iyi bi doktor dediler bakalım görelim neler olacak 😂

Benim karnım öne top gibi kızlar ve popom büyümedi kız bebek bekliyorum bana da herkes erkek diyordu hatta yengem de top gibiydi ona da herkes erkek demişti kızı oldu bence tamamen hurafe bunlar ben artık hiçbirine inanmıyorum çünkü tüm üzerimde denenmiş hurafeler erkek çıktı ama doktorum 2 defa baktı kız dedi perşembe gün detaylıda da sorucam zaten bi defa daha teyit ederim 😂
Yapma yaaaa şimdi tamamen emin oldum hurafe olduğuna ahahah

Ben mersindeyim özel kliniği var doktorun oradaya gidicem 3 bin vericem de buna pahalı diyordum 9 bin miiii aman yarabbi🫨🫨

Burda okumadim ama happy mom uygulamasında bir haftada 2-3 kere denk geldim kız bebek demişler bacak arası bosmus detaylida erkek olduğu anlaşılmış.Herkes de olacak bişey değil ama cinsiyet değişen çok var daha geçen okudum 35. Haftada erkek Bebek dedikleri kız bebek olmuş mesela

Anladım canım hani kız deyip sonra erkek demeleri bi çeşit mantık olabilir ama erkek dedikten sonra kız çıkması enterasan.

Evet zaman zaman oluyordu benim. Dr magnezyum markamı değişti ve günde 2 ye çıkardı çok iyi geldi artık olmuyor
Ben hiç magnezyum kullanmıyordum yani vermemişti bana. Yarın randevum var soracağım her şeyi. Okuyunca biraz korktum sancı diyen var rahim ağzı uzunluğu kısalığı olmuş bu kasılmaların sonucunda, engelsiyon diyen var... biraz endişelendim açıkçası

Selam arkadaşlar ben cinsiyet konusundaki yazışmalarınızı şaşkınlıkla okuyorum ya şimdi doktor erkek dedi kıza döndü diyorsunuz ya iyide bebek iki bacağı açık göstermemiş mi hiç yani. Mesela benim tereddütüm sıfır çünkü kocaman ortada belliydi. Acaba cihazlarla yada bebeğin hareketsizliği ile alakalı bir durum mu bu. Hani bacakları felan kapalı mı 9 ay bu bebikoların hep
Valla utanç verici ama annem bana hamileyken doktora hiç gitmemiş meraktan doğumdan 1 hafta önce gitmiş erkek demişler 🙈 sonra tabi herkese yayılmış erkek diye doğunca ben sürpriz 😂😂 neyseki o an başka doğan yokmuş da hastanede karışmadım 😂😂

Yapma yaaaa şimdi tamamen emin oldum hurafe olduğuna ahahah

Ben mersindeyim özel kliniği var doktorun oradaya gidicem 3 bin vericem de buna pahalı diyordum 9 bin miiii aman yarabbi🫨🫨
İstanbulda böyle maalesef seninki iyiymiş valla içimize sinsin hepimizin 🤲🏼 en uygun 5600 buldum o da erkek diye canım istemedi pek 🥲

Kızlar selam ara ara hafif kasık ağrısı ya da karın sertleşmesi yaşayan var mı
Bende de oluyor sertleşme normal diye okudum forumlarda falan ama sıkıntılıysa doktora sorarım perşembe detaylıya giricem

Selam kızlar ne güzel grup hareketlenmiş ben çok aktif olamıyorum. Tatildi çocukların evde olması derken şimdi de okul telaşı başladı. Geçen cuma annemlerin yazlığındaydık bahçede kahvaltı yaparken bahçede beslediğimiz yavru kedilerden biri parmağımı ufacık ısırdı çok endişelenmedim ama bugün sağlık ocağındaki ebeye bir danışayım dedim. O da doktora yönlendirdi. Doktor çok geç kalmışsın acile gidip hemen kuduz aşısı olmalısın dedi ama benim içim rahat değil aşı olmak hiç istemiyorum. 3 gün geçti bu süreçte olumsuz bir belirti de olmadı. Olsa bu zamana kadar olmaz mıydı sizce

Selam kızlar ne güzel grup hareketlenmiş ben çok aktif olamıyorum. Tatildi çocukların evde olması derken şimdi de okul telaşı başladı. Geçen cuma annemlerin yazlığındaydık bahçede kahvaltı yaparken bahçede beslediğimiz yavru kedilerden biri parmağımı ufacık ısırdı çok endişelenmedim ama bugün sağlık ocağındaki ebeye bir danışayım dedim. O da doktora yönlendirdi. Doktor çok geç kalmışsın acile gidip hemen kuduz aşısı olmalısın dedi ama benim içim rahat değil aşı olmak hiç istemiyorum. 3 gün geçti bu süreçte olumsuz bir belirti de olmadı. Olsa bu zamana kadar olmaz mıydı sizce
Bu kedinin aşıları var mıydı eğer varsa sorun olmaz ama yoksa tedbir amaçlı olarak yapıyorlar, geçen sene benim de koluma kedi atladı derimin içine geçtiği için 1 doz tetanoz 4 doz kuduz aşısı oldum o yüzden kararı siz verin, etkisini olası durumda kaç günde gösterir bilmiyorum ya da kuduz aşısının bir zararı olur mu hamile iken bunu da bilemedim, en doğru bilgiyi doktorunuz verebilir ama sizin durumunuzda olsaydım muhtemelen eşim de ben de riske atmak istemezdik o aşıları olurdum diye düşünüyorum, geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı olmaz ❤️‍🩹

Bende de oluyor sertleşme normal diye okudum forumlarda falan ama sıkıntılıysa doktora sorarım perşembe detaylıya giricem
Sıkıntılı diyenler var kasılma olduğu için sorun yaşayan olmuş ben de yarın doktoruma soracağım inşallah her şey yolundadır size de haber veririm

Ben hiç magnezyum kullanmıyordum yani vermemişti bana. Yarın randevum var soracağım her şeyi. Okuyunca biraz korktum sancı diyen var rahim ağzı uzunluğu kısalığı olmuş bu kasılmaların sonucunda, engelsiyon diyen var... biraz endişelendim açıkçası
Yalancı kasılma diyorlar esasen ama dinlenince geçiyorsa magnezyumla geçiyorsa bir sorun yoktur 🙏🏻 yarın banada yazar mısın canım merak ettim

Yalancı kasılma diyorlar esasen ama dinlenince geçiyorsa magnezyumla geçiyorsa bir sorun yoktur 🙏🏻 yarın banada yazar mısın canım merak ettim
Tabi yazarım buraya mutlaka. Sabahtan beri regl ağrısı gibi gidip gelen hafif ağrılarım var iyice stres oldum

Back
X