• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Bende kızımı 5 aylık oluncaya kadar tek tük çıkarttım, o da ailelere gitmek için ama şimdi ablası da var çıkmak zorunda kalabiliriz gibi kararsız kaldım biraz battaniye tarzi bir tulum daha mantıklı gibi
Aynen pelus tulum diye aratinca cikiyor o tarz seyler

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum, şimdi bizim bebekler kış doğacak ya dış giyim almamız gerekiyor mu tulum felan oluyor ya, siz alacak mısınız? Ben kararsız kaldım
Ben kızımda 40 günlükken uçak yolculuğu falan yapmıştım kış bebeğidi ama gezerdik biz çok polarlı peluş bir tulumu vardı çokça kullandım. Oğluma da o tarz bişey almayı düşünüyorum. Sizin durumunuza kalmış evde kalmam gezerim derseniz kesinlikle alın ☺️

Merhaba arkadaşlar detaylı ultrason için İstanbul'da nereye gittiniz? Özelse eğer memnun kaldınız mı ve fiyatı ne kadardı?
Şimdiden teşekkürler 🤗

Aventlerin gece olani var ultra olani var bide sapsiz olanlari var canim hangisi daha iyi sence
Bide biberon kac ml olani alacaksin
Emzik bunu aldım yeni doğanda bunu öneriyorlar daha çok. Biberon da cam 120 ml yeterli olur diye düşünüyorum ilk aylarda. Sonraki aylar duruma göre büyüğüne geçerim onu sonra alırım diye düşünüyorum 🤔

Eklentiler

• IMG_2652.webp
    IMG_2652.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar şeker yüklemesi nasıl oluyor kaç kere kan veriliyor Salı günü gideceğim stres oldum

Sağlık ocağında da yapılıyor mu peki
Yapılıyor canım ama sağlık ocaklarının aldıkları kanı günlük olarak hastaneye belli bir saatte göndermeleri gerekiyormuş, saat 10 mu 10 buçuk mu dedi hatırlayamıyorum. Hemşire bana erkenden burda olki yetişsin dedi 🤣 gitmeden bir görüş onlarla öyle git istersen garanti olur.

Yapılıyor canım ama sağlık ocaklarının aldıkları kanı günlük olarak hastaneye belli bir saatte göndermeleri gerekiyormuş, saat 10 mu 10 buçuk mu dedi hatırlayamıyorum. Hemşire bana erkenden burda olki yetişsin dedi 🤣 gitmeden bir görüş onlarla öyle git istersen garanti olur.
Tamam canım teşekkür ediyorum 🌸

Kizlar ebebekte aventlerde mamajoolarda lansinohlarda indirim var haberiniz olsun
Emzik olarak neyi, biberon olarak hangi markayi alacaksiniz yazin bana da fikir olsun kararsizim hala 🫠
Dün indirimden emzik olarak chicco 0-2 ay şeffaf olanı aldım biberonda kaşık şeklindekilerden aldım e bebek cidden iyi fiyatlardaydı depend falanda aldım

Dün indirimden emzik olarak chicco 0-2 ay şeffaf olanı aldım biberonda kaşık şeklindekilerden aldım e bebek cidden iyi fiyatlardaydı depend falanda aldım
Ben oglumda depend almistim ama hastanede zaten kendileri taktilar eve cikinca da ped takmaya basladim hic kullanmadim
0-2 ay cok az bir süre geldi bana ya
2 Aydan sonra degistirmek gerekecek

Back
X