• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Kirmizi et yemen iyi olur sifa olsun sana da bebisine de 🤗 bende aperatif seyler yiyorum sueekli yani tosttur yogurttur falan yemek cok nadiren yapasim geliyo o da bi cesit anca sonrada vicdan yapiyorum
Valla abartmadan fast food da yiyorum , çok canım isterse az miktarda da olsa gazoz kola vs içiyorum , bazen üç öğün tostla besleniyorum bazen bir hafta ful kızartma makarna, mantı, gibi gidiyor , napalım biz de insanız her an karbonhidrat , protein düzeniyle yemek yapmam imkansız zaten işten ölü gibi geliyorum . Biraz da sakınan göze çöp batar düşüncesindeyim dümdüz devam ediyorum 😂 bence vicdan yapılacak bi şey yok ben vitaminleri almayı bıraktığımda aşırı vicdan yapmıştım ya gelişemezse , ya sıkıntı olursa diye , çok şükür bi şey de olmadı , ne kadar dikkat edersek edelim her şey olacağına varıyor sonunda 😌🌸

Valla abartmadan fast food da yiyorum , çok canım isterse az miktarda da olsa gazoz kola vs içiyorum , bazen üç öğün tostla besleniyorum bazen bir hafta ful kızartma makarna, mantı, gibi gidiyor , napalım biz de insanız her an karbonhidrat , protein düzeniyle yemek yapmam imkansız zaten işten ölü gibi geliyorum . Biraz da sakınan göze çöp batar düşüncesindeyim dümdüz devam ediyorum 😂 bence vicdan yapılacak bi şey yok ben vitaminleri almayı bıraktığımda aşırı vicdan yapmıştım ya gelişemezse , ya sıkıntı olursa diye , çok şükür bi şey de olmadı , ne kadar dikkat edersek edelim her şey olacağına varıyor sonunda 😌🌸
Bende yiyorum canim ne cekerse tabi cok zararli seyleri azicik tadiyorum 😄 normalde de ben dengeli beslenmeye calisan biriyim zaten dikkat etmedigim an kilo aliyorum o yuzden gozume batti ogunlerim 🤣

Siz de grip oldunuz mu ya ben malesef bogaz agrisiyla uyandim bugun evden ciktigim da yok esim rahatsizlandi sagolsun eve de getirdi halbuki uzak duruyorduk bulasmasin diye ama ortak alanlardan falan gecti heralde

Merhaba arkadaşlar detaylı ultrason için İstanbul'da nereye gittiniz? Özelse eğer memnun kaldınız mı ve fiyatı ne kadardı?
Şimdiden teşekkürler 🤗
Detaylı ultrason medipol çamlıcaya gittim, 9250 tl, kadıköy bağdat caddesinde zeki şahinoğlu da çok övdüler 5 bin küsürdü

Kizlar ebebekte aventlerde mamajoolarda lansinohlarda indirim var haberiniz olsun
Emzik olarak neyi, biberon olarak hangi markayi alacaksiniz yazin bana da fikir olsun kararsizim hala 🫠
Bende emzik avent gece parlayan aldım, biberon da aynı avent alıcam ama biberon için 0 damla resmi olan biberon ucu var anne göğsünden daha az akıttığı için meme reddi olmuyormuş onu ayrıdan alıcam

Kızlar şeker yüklemesi nasıl oluyor kaç kere kan veriliyor Salı günü gideceğim stres oldum
Şeker yüklemesi dün sabah yaptırdım 75lik, sabah kan vermeden 8 saat aç susuz olarak gel dediler, toplam 3 kere kan verdim, ilk kanı sabah 7.53’te verdim o an şekerime de baktılar parmaktan, kanı verdikten sonra bana içeceği verdiler 15 dk içinde bitir dediler, içeceği 8.15 gibi bitirdim 12 dk falan sürdü içmesi, ikinci kanı içecek bittikten sonra 1 saat sonra alıyorlarmış, 9.15’te 2. Kanı verdim, daha sonra 3. Kanı 10.15te verdim, eğer çok susarsam yudum yudum su içebileceğimi söylediler içecek içince bir süre ayağa kalkmadan oturmamı söylediler, diğer kanları verince de dışarı çıkıp hava al miden bulanmasın diye söylediler ama bulantı olmadı, kusarsan söyle test iptal oluyor dediler, şeker çıkmadı neyseki sonuç olarak, içecek de böyle baklava yerken boğaz yanar bazen onun aşırı yoğun olması gibi sadece boğazı yakıyordu onun dışında kötü gelmedi

Bu arada bugün annem geldi temizliğe desteğe, çok ağır iş yapmadım ama haliyle bende bütün gün ayaktaydım ve belim ağrıdan kopuyor ayağa kalkıp doğrulamıyorum, erken doğum belirtisidir vs diyor saçma sapan şeyler okudum yine , içimde bi huzursuzluk oldu bu aralar şiddetli bel ağrısı yaşayanınız var mı benden başka ?🥹
Benim de günlerdir belim ağrıyor ayakta falan fazla duramıyorum normal herhalde, özellikle yemek yiyince iyice ağrım artıyo

Siz de grip oldunuz mu ya ben malesef bogaz agrisiyla uyandim bugun evden ciktigim da yok esim rahatsizlandi sagolsun eve de getirdi halbuki uzak duruyorduk bulasmasin diye ama ortak alanlardan falan gecti heralde
Ne kadar uğraşırsan uğraş bulaşacak oldu mu bulaşıyor maalesef, ben sürekli hastalarla beraberim maşallah diyeyim daha bulaşan bi şey yok ama her an her şey olabilir bende çok korkuyorum 🥹sıcak sütün içine ,1 çay kaşığı bal , 1 çay kaşığı ucuyla karabiber biraz boğazı yakıyor ama boğaz ağrısına birebir , çok geçmiş olsun 😘

Kızlar bugün 24 hafta olduk tam. 3-4 gündür bebeğin hareketlerini hem çok aşağıda hem de daha az hissediyorum endişelenmeli miyim?

Yatarken solumdan sağıma dönemiyorum öyle bi ağrı , nasıl geçecek bilmiyorum 😞
Masaj iyi geliyo ben öyle biraz rahatlıyorum bir de ayakta iken sandalye veya koltuğa doğru kolları uzatıp eğilince o esnada bi rahatlama geliyo, gece çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun 🥲 sonraki aylarımız nasıl olacak böyle bilemiyorum

Ne kadar uğraşırsan uğraş bulaşacak oldu mu bulaşıyor maalesef, ben sürekli hastalarla beraberim maşallah diyeyim daha bulaşan bi şey yok ama her an her şey olabilir bende çok korkuyorum 🥹sıcak sütün içine ,1 çay kaşığı bal , 1 çay kaşığı ucuyla karabiber biraz boğazı yakıyor ama boğaz ağrısına birebir , çok geçmiş olsun 😘
Tesekkur ediyorum balli sut icmistim ama karabiber atmayi da denicem 💝

Masaj iyi geliyo ben öyle biraz rahatlıyorum bir de ayakta iken sandalye veya koltuğa doğru kolları uzatıp eğilince o esnada bi rahatlama geliyo, gece çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun 🥲 sonraki aylarımız nasıl olacak böyle bilemiyorum
Soluma yatmaktan tek tarafım düzleşmiş gibi hissediyorum kendimi hiç rahatlatamıyorum nolcak bilmem gerçekten 😂

Karanlıkta parlıyor diye aldım sırf bunu , asla büyümeyecek bir anneyim 😂 aventin 2li biberonu var şu an 946₺ param bitti maaş yatsın ilk iş onu alcam😂
Bende bunu aldım canım benim ilk kızım gece düşürüyordu bulması zor oluyordu bende kolay bulayım diye bunu aldım. Biberonlarında cam ve plastik iki türlüsünü de aldım. Evde cam dışarda plastik rahat oluyor.

Bu arada bugün annem geldi temizliğe desteğe, çok ağır iş yapmadım ama haliyle bende bütün gün ayaktaydım ve belim ağrıdan kopuyor ayağa kalkıp doğrulamıyorum, erken doğum belirtisidir vs diyor saçma sapan şeyler okudum yine , içimde bi huzursuzluk oldu bu aralar şiddetli bel ağrısı yaşayanınız var mı benden başka ?🥹
Benim ağrıyor belim ben geceleri dönerken de çok zorlanıyorum ki kilomda yok öyle. Belim kopuyor ama eşim masaj yaptı az önce kızımı da duşa zor soktum.

Surekli midesi bulanan arkadaslar vardi gun icinde nasil besleniyorsunuz merak ettim benim cok sukur bulantim yok ama cok sacma sapan besleniyorum ne yiyecegimi de bilemiyorum tost falan kolayima geliyor surekli oyle seyelr yiyorum ama sagliksiz sabah da simit yemistim mesela aksam makarna yedim simdi tost hep karbonhidrat
Biri de benim yemeklerden sonra fenalaşıyorum artık ben renie çiğneme tableti varya onlardan çiğniyorum. Ne yediğime gelince artık bir işim olmadığı için sabahları kahvaltımı yapıyorum. Kahvaltıdan bir kaç saat sonra bir muz mutlaka yiyorum. Acıkınca bir gün önceki akşamdan yemek kalmış oluyor onu ısıtıyorum bazen sabahtan boyoz simit kalıyor öyle yiyorum eşim işten gelmeden. Akşam yemek üzerine meyve tatlı yiyorum. Yatmadan ılık ballı süt yapıyoruz. Yedikten içtikten sonra midem tutuyor çoğunlukla renie tablet atıyorum dediğim gibi.

Soluma yatmaktan tek tarafım düzleşmiş gibi hissediyorum kendimi hiç rahatlatamıyorum nolcak bilmem gerçekten 😂
Bebek de solda rahatmış herhalde bende asla yatamazdım mecburen idare ediyoruz onlar için 🥲 acaba pilatese falan mı gitsem diye düşündüm ben 3.5 ay falan kaldı ama böyle her gün ağrı ile çok zor oluyo

Benim ağrıyor belim ben geceleri dönerken de çok zorlanıyorum ki kilomda yok öyle. Belim kopuyor ama eşim masaj yaptı az önce kızımı da duşa zor soktum.
Ya benimde tam olarak öyle 52 kilo oldum anca , ama belimi söküp atasım geliyor şöyle bi kütletebilsem bütün dert tasa geçecekmiş gibi hissediyorum 😂

Bebek de solda rahatmış herhalde bende asla yatamazdım mecburen idare ediyoruz onlar için 🥲 acaba pilatese falan mı gitsem diye düşündüm ben 3.5 ay falan kaldı ama böyle her gün ağrı ile çok zor oluyo
Pilatese gidecek vaktim olsaydı keşke 🥹 canları sağ olsun da çekeriz önemli değil amaa herkes prenses gibi doğuruyorsa bizim niye her yanımız dökülüyor😂

Surekli midesi bulanan arkadaslar vardi gun icinde nasil besleniyorsunuz merak ettim benim cok sukur bulantim yok ama cok sacma sapan besleniyorum ne yiyecegimi de bilemiyorum tost falan kolayima geliyor surekli oyle seyelr yiyorum ama sagliksiz sabah da simit yemistim mesela aksam makarna yedim simdi tost hep karbonhidrat
Valla bende öyle saçma besleniyorum. Çoğu zaman yemek yapmaya üşeniyorum. Dışarda falan olursam ne bulursam onu yiyorum. Evde çok yemiyorum ama genelde karbonhidrat ağırlıklı. İlk kızımda çok bulantım vardı. İlk 6 ay simit-kıraker ve ayva yemiştim😂 Dr o kandan alır zaten merak etme demişti. Turp gibi doğdu valla 🧿 o yüzde çok takma bence sadece çok kilo almamaya çalış, benim yaptığım tek şey geceleri 1 bardak süt içmek protein olsun diye

Back
X