Ben de mesela bu ara kaynanama aşırı kuruluyorum olmuşum 6 aylık, alınacak yapılacak bi şeyiniz varsa bizde yapalım demediler , maddi manevi hiç bi şey beklediğim için değil ama sözde çok torun istiyolardı her şeyini yaparız diyolardı . Allaha şükür eşimde ben de çalışıyorum kimseye eyvallahımız yok . Ama kendi annem beşiğini almış, bir sürü zıbın, tulum bi şey almıs hala da ne eksiğin varsa biz alırız , dolabını alalım bebek arabasını alalım diye deli oluyor kadın . Ha bu arada annem çalışıyor , babam emekli ama üniversite okuyan bi kardeşim var. Diğer tarafta kayınvalidem ev hanımı, kayınpederim memur emeklisi , bekar kaynım var o da yaşça büyük eve her halükarda 2şer maaş giriyor. Dün kaynanam aramış balkona cam yaptırıyoruz diye bana anlatıyor 21 bin tl hesap çıkarmışlar da bilmem neymiş . Arkadaşlar ben 3.5 senelik evliyim evlendiğimden beri cam balkon yaptırılacaktı hep adıyla eğlendiler, bu zamanı bulmuşlar balkon yaptıracak . Ben hamileyim , eşim geçtiğimiz iki ay işsizdi ona rağmen kalkıpta bi şeye ihtiyacınız var mı aç mısınız susuz musunuz paraya ihtiyacınız var mı diye sormadılar , normalde gerçekten taş olsalar üstlerine basmam öyle de çok severdim ama , şu gebelik zamanında yapılanları da asla unutamıycam galiba , hala çok sinirliyim hala ..