- 17 Nisan 2019
- 3.342
- 3.820
- 133
Sürekli wc molası ve abuk sabuk rüyalar +1Ben direkt uyuyamıyorum, konunun yastıkla alakası yokzombi gibi oldum iyice
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli wc molası ve abuk sabuk rüyalar +1Ben direkt uyuyamıyorum, konunun yastıkla alakası yokzombi gibi oldum iyice
![]()
Ben de o yastıktan aldım herkes çok rahat ettiğini söylüyor kaç kere denedim asla onunla uyuyamadım. Yanlış mı yapıyorum diye düşünmeye başladım artıkHamile yastigi kullaniyo musunuz rahat misiniz ben ebebekten bel yastigi gibi olan modelden almistim hic rahat edememistim simdi tekrar bi sans vereyim dedim sanki korkuyorum yastik yuzunden bebegim sıkısacakmis gibi geliyo![]()
Benimde plesenta aşağıda dedi doktor 15 de 3 hafta sonrasında gittiğimde sanki biraz cikmis gibi dedi merak etme çıkar o bebeginle bol bol konuş plesentamiz çıksın yukarı diye gerçekten çok işe yarıyor dedi inşallah çıkar yaBu arada eklemeyi unuttuğum çok şey olmuş. Plasenta meselesi için de yazmak istemiştim. Rahim ağzını kapatmayacak şekilde önde ve aşağıda idi plasentam. İki hafta önce özeldeki doktor yukarı çıktığını söylemişti plasentanın. 28. haftaya kadar çıkıyormuş çoğunluğun plasentası.
Yataşınkini aldım yani çok beğendim diyemem anneme doldurtmayı düşünüyorum biraz boş geldi bana.Hamile yastigi kullaniyo musunuz rahat misiniz ben ebebekten bel yastigi gibi olan modelden almistim hic rahat edememistim simdi tekrar bi sans vereyim dedim sanki korkuyorum yastik yuzunden bebegim sıkısacakmis gibi geliyo![]()
İnşallahBenimde plesenta aşağıda dedi doktor 15 de 3 hafta sonrasında gittiğimde sanki biraz cikmis gibi dedi merak etme çıkar o bebeginle bol bol konuş plesentamiz çıksın yukarı diye gerçekten çok işe yarıyor dedi inşallah çıkar ya
Benim uzerimde polar pijama takimi vardiArkadaşlar merhaba. Allah'ın izniyle inşallah Ocak ayında doğum sonrası hastaneden ayrılırken hem biz hem de bebeğimiz nasıl giyinmeliyiz? Yenidoğana her şey büyük gibi. Dış kundak battaniyesi vs.
Ayy bende kocamin baska kadinlarla konustugunu falan gordum dun geceSürekli wc molası ve abuk sabuk rüyalar +1![]()
Bende hep kocamı görüyorumAyy bende kocamin baska kadinlarla konustugunu falan gordum dun gece
Bogcaktim adami
Midem cok yaniyor ozellikle aksamlari
Dun gece agzima asit geldi resmen![]()
20.haftada başladı ve nerdeyse yürüyemeyecek haldeydim magnezyumla geçti biraz , çok daha iyiyim şükür . Doktorunuzla görüşüp magnezyuma başlayabilirsinizkızlarr sırt ağrılarınız başladı mı ya beni çok rahatsız ediyor çok erken değilmi![]()
magnezyum kullanıyorum bayadır ona rağmen oldu20.haftada başladı ve nerdeyse yürüyemeyecek haldeydim magnezyumla geçti biraz , çok daha iyiyim şükür . Doktorunuzla görüşüp magnezyuma başlayabilirsiniz![]()
Ya ben büyük eşyalardan başladım bebek arabası park yatak çocuğun odası içni dolap vs. Bir donu bile yok evladımın şu anKızlar son zamanlarda ıvır zıvır her şeye çok para harcadım ama isimli kıl tarak yaptırmak istiyorum, bir nebze gazınıza ihtiyacım varÇok para harcayınca vicdan yapıyorum da kendime de engel olamıyorum , siz aldınız mı tarak ya da şu hafta yazılı küplerden falan
![]()
Ben de nerde küçük şey var onları aldım bayılırım öyle ıvır zıvır şeylereYa ben büyük eşyalardan başladım bebek arabası park yatak çocuğun odası içni dolap vs. Bir donu bile yok evladımın şu anbaşladığımda tarak ve küplerden de yaptıracağım içimde kalacağına odasında dursun
![]()
Aaa o zaman üzüldüm ama bebekler büyüyor ister istemez kendilerine yer açıyorlar o da bele sırta baskı yapıyor, inşallah tez zamanda geçermagnezyum kullanıyorum bayadır ona rağmen oldu![]()
Para bir şekilde harcanıyor bebişkoya harcansın geri kalan kısılsınBen de nerde küçük şey var onları aldım bayılırım öyle ıvır zıvır şeylerebüyükleri sona bıraktım , ama bende alcam galiba batmam ya ona verdiğim paradan
![]()
Aa bu rüyaları bir ben görüyorum sanıyordumBende hep kocamı görüyorumöyle midem kötü olunca oturuyorum ben biraz yürüyorum evde
![]()
Ben de görüyorum geçen sabah cinnet geçirerek uyandımAa bu rüyaları bir ben görüyorum sanıyordum![]()