• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Aaa maşallah sizin güzel çıkıyor baya , darısı benim başıma inşallah sıkıntılı bi durum yoktur , bir aydır kontrole de gitmiyorum evham yaptım iyice .
İnşallah yoktur ikimize de gebelik şekersiz sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebişler diliyorum 🥰

Ben de dün başladım ölçüm yapmaya sabah aynı şekilde 4 tane çubuk harcadım işi çözene kadar 😬😬😄 14 gün ölçücem inşallah sonrasında gerek kalmaz
Hahah ya insanın eli alışmıyor sonra da acaba doğru ölçtüm mü diye düşünüyorum neyse çok alışmamıza gerek kalmaz inşallah. Nasıl çıkıyor dün ve bugün ve diyet yapıyor musun

Hahah ya insanın eli alışmıyor sonra da acaba doğru ölçtüm mü diye düşünüyorum neyse çok alışmamıza gerek kalmaz inşallah. Nasıl çıkıyor dün ve bugün ve diyet yapıyor musun
Evet diyet verdi uyuyo gibiyim açlıklar hep 90larda tokluklar baya değilken ama çoğu 140tan aşağı çıktı senin nasıl?

Evet diyet verdi uyuyo gibiyim açlıklar hep 90larda tokluklar baya değilken ama çoğu 140tan aşağı çıktı senin nasıl?
Ben bugün ilk defa ölçtüm tüm gün hepsi normaldi şükür bakalım 2-3 gün daha yapıp doktora atacağım

Evet kızlar kimler neler yapıyor herkes güncellesin kedinii 🥳

Ben bebek alışverişinin büyük bir kısmını bitirdim park beşik gardrop şifonyer ve bebek arabası kaldı. Diğer ıvır zıvırlar bitti şükür 😍 bebek arabası için de kasımı bekliyorum.

16 sında da randevum var şeker yüklemesi yaptıracağım ailede diyabet olduğu için ☺️
Bende bebek alışverişini bitirdim. Şuan aventin sterilazatör ve mama ısıtıcısına bakıyorum kullanışlı mı diye. Başka da eksik kalmadı şükür. Haftaya bende şeker yüklemesi yaptıracağım.

Bende bebek alışverişini bitirdim. Şuan aventin sterilazatör ve mama ısıtıcısına bakıyorum kullanışlı mı diye. Başka da eksik kalmadı şükür. Haftaya bende şeker yüklemesi yaptıracağım.
Ayyy ne güzel ben niye bu kadar işe güce daldım da hiçbir şey almadım en sonunda yine internetten sipariş vericem herhalde 😂 güle güle kullansın bebişler

Bu arada sterilazatörle ilgili bir çocuk doktoru çok gereksiz olduğunu söylüyor ameliyat etmiyorsunuz çocuğu zaten büyüyünce salıncak demiri yalayacak vs ben de ikna oldum 😂

Kuzu arkadaşın dediği gibi bende sterilizatörü düşünmüyorum ama mama ısıtıcısını bi ara düşünmüştüm ona da elzem değil süt durumuna göre bakarım dedimm. İşe başlayacağım zaman alırım en kötü

Bu arada kızlar kısmetse yarın 24+0 oluyoruz. Ama benim bir iki gündür mide yanmalarım başladı mide de değil yemek borusu gibi. Daha erken değil mi ya sizin ne durumda başlayan var mı başladıysa kaçıncı haftada başladı?

Kizlar bisey danisicam size ben ceyizlik bi yorgan seti almistim kalin kendinden desenli yorganlardan kadife gibi yani ayri bi nevresim gecirilmiyo ustune dogum yaklasinca onu sermek istiyorum yatagima ama kullanmadan once yikamak gerekir mi sizce boyle bisey kullandiniz mi hic 🙈
Ben gece uyumadan önce alıyorum demiri, o zaman ishal gibi çalıştırıyor bağırsakları. Sabah aldığımda kabızlık yapardı.

Bu arada kızlar kısmetse yarın 24+0 oluyoruz. Ama benim bir iki gündür mide yanmalarım başladı mide de değil yemek borusu gibi. Daha erken değil mi ya sizin ne durumda başlayan var mı başladıysa kaçıncı haftada başladı?
27+2 yim şu an uyuyamıyorum aynı sebepten😭

Kizlar bisey danisicam size ben ceyizlik bi yorgan seti almistim kalin kendinden desenli yorganlardan kadife gibi yani ayri bi nevresim gecirilmiyo ustune dogum yaklasinca onu sermek istiyorum yatagima ama kullanmadan once yikamak gerekir mi sizce boyle bisey kullandiniz mi hic 🙈
Kuzu bence yıkanmaşı ya mankinen almazsa da yıkamacıya ver bence en azından ilki için
Merhabalar,

Demir takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz acaba ? Ben bir süredir Ferrum kullandım ama ciddi bir kabızlık yarattı, onun yerine ocean microfer önerildi bunu kullanan oldu mu acaba ? Evet her bünyedeki etkileri farklı bu takviyelerin ama yine de kabızlık konusunda sıkıntı yaratmayacak bir ürün bulmaya çalışıyorum.

Bunun haricinde de doktorlarınızın rutin durumlar için önerdiği ekstra takviyeler oldu mu acaba ?
Fertamir kullanıyorum ben efervesan hemde günde iki kere. Normalde de gün içinde büyük için 2-3 kere çıkardım şükür aynı devam 🙈

27+2 yim şu an uyuyamıyorum aynı sebepten😭
Of benim de bugün başladı yaa. Gaviskonun hamileler için olanı vardı sorup doktoruma ondan alacağım birkaç gün daha dayanabilirsem :/ sen birşey yapıyor musun canımm

Back
X