• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Ay ben de bu diyetisyen işine girince acaba çocuk aç mı kalıyor büyümüyor mu diye endişe ettim çok az hissediyorum 🥹
Bence onceden sekerli seyler de yedigimiz icin daha cok hareket ediyordu onlari azaltinca belki de hareketler normale dondu ama biz az hissediyoruz gibi geldi ben oyle dusundum 🤣

Yaa resmen cinsiyeti ne olacak hareketi ne zaman hissedicez diye diye nerdeyse 3. Trimestere gireceğiz hatta aramızda orda olanlar var 🧿 o zaman keyifli bir konu açmak isterim, bebişlere kıyafet olara neler aldınız hangi ay aldınız uykuda ne giyecekler ne yapıcaz ben çok acemiyim dün ilk defa eşimle alışverişe gittik adeta ne alacağımı bilemeden saçma sapan pembe pembe bissürü şey alıp çıktım 😂
Pinterestte cok guzel listeler var orda eksiksiz yaziyorlar bakmak isterseniz ben oyle yerlerden faydalanmistim cok da bisey almadim acikcasi zibin falan disinda birkac yenidogan birkac 3-6 ay birkac 6 + ay falan aldim oyle uyku tulumu tercih etmedim

Yatakta her döndüğümde o kadar çok ah vah ediyorumki eşim her seferinde uyanıp noldu diye soruyor :) Dönüyorum diyorum :)))
Ahaha bende her donusumde uykudan uyaniyorum resmen ve esimden destek aliyorum tutunarak donuyorum bi de hep yan yattigim icin bacaklarim agriyo artik ama duz de yatamiyorum nefesim kesiliyo

Bilemedim ki canım ben 4 gün hissetmemiştim ama çok yorulmuştum gerçekten. Böyle elinle pıt pıt göbeğine hareketler yapsan artık hareketlere tepki veriyorlar çünkü. Ben onu yaptığımda hafif hissediyodum yine tekme atmıyordu ama hafif dönüyordu sanki.
Belki de sadece uyuyorlar ve biz pimpirikli oldugumuzdan surekli durtup rahatsiz ediyoruz 🤣🤣🤣

Bende sacimi fonlu hayal ediyordum sacimin en kotu hali ve agdasiz bir sekilde gitmistim travmaydi😄
Hemen uzerimi degistirdim ped taktim ciktik ama nasil bi su gelmek siril siril ya crocs terliklerime dolmustu sular berbatti ya :/
Fön falan hic dusunemedim o an
Ama agdami cok kafaya takmistim
Planlanan dogumuma 1 hafta vardi daha
Ikincide daha relaxim ama🙃
Agdasiz gidince ne yapiyorlar acaba ay en buyuk korkum resmen cok utanirim o sekilde muayene olmaya ne tepki verdiler 🤣

Önceden pozisyonu belli değil miydi yani ters olduğunu biliyor muydunuz 🤭
Belliydi canım gece başladı benim sancılar ağrı eşiğim yüksek olduğu için geç farkettim doğum sancısı olduğunu şükür çocuk kanala girmeden sezeryana yetişebildim 😀

Agdasiz gidince ne yapiyorlar acaba ay en buyuk korkum resmen cok utanirim o sekilde muayene olmaya ne tepki verdiler 🤣
Yuru git burdan pis pasakli diyorlar sdjrjrsjkd🥴😅
Ben ebeye agdam yok diyordum o bana 3 cm aciklik var normal yap bak diyordu
Ben hayir hayir sezeryan olcam psikolojim hazir degil suyum geldi bi anda ben hazir degilim zaten agdam da yok diyordum
Ebe guluyor hahah biz burda neler gorduk sen agdam yok diyorsun kimse kilina tuyune bakmiyor rahat ol diyordu🤣

Bence onceden sekerli seyler de yedigimiz icin daha cok hareket ediyordu onlari azaltinca belki de hareketler normale dondu ama biz az hissediyoruz gibi geldi ben oyle dusundum 🤣
Hahah olabilir gerçekten çikolata yemeyi o kadar özledim ki resmen burnumda tütüyor ben bir bağımlıyım resmen 😂 üniversite 1den beri sigara içiyorum pozitif testi gördüğüm an sigarayı bıraktım aklıma bile gelmedi ama şu çikolatayla olayım çok toksik 🫠

Kızlar çok teşekkür ederim açıklamalarınız için. Doktora gittim herşey yolunda ama bebek ters dönmüş ağrıların ondan dedi. Ters dönünce doğum pozisyonu mu alıyor ?

Benim suyum geldiginde acilmam 3cmdi
Herkesin farkli olabiliyor
Ama zaten sancilar daha farkli 10dkda bir sonra 5 dkda bir dakikada bir seklinde artiyor mu onemli olan bu
Benim suyum gelmeden onceki gece asiri kasilmam olmustu mesela
Birseylere cok sinirlenmistim bebek kasilip durmustu
38+4teydim
Illaki sinyal veriyor
Herseyi kafaya takarsak kafayi yiriz😅
Oglumda dk basi google birsey soruyordum
Simdi kasilma oluyor ayagima kramp giriyor ya da aniden akinti geliyor 1 dk duraksayip hayatima devam ediyorum😅
+1 🤣

Kontroller de içinde mi yoksa sadece doğum mu 65. Bi de Ankara'da başka hastane fiyatları hakkında bilginiz var mı
Her sey dahil komple fiyat haziranda buydu.gecenlerde bi arkadasim sormus 85 e cikmis diger hastanelerin cogu ben arastiriken 85 civariydi.memorial 125 ti.guncel fiyatlar hakkimda bi bilgim yok

Back
X