• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Bir de bebek odası arayışı içinde olanlar için ben bu takımı düşünüyorum. Mağazaya gidip bakabilirsiniz rengi sitedekinden çok daha güzel.
Bir gardrop ve 2 adet şifonyer düşünüyorum güncel fiyatı 40.300 tl'ydi mağazada.

Benim de günlerde bir değişiklik oldu canım. Perşembe günü tam 25 haftalıkken şeker yüklemesi ve 2. doz aşımı olacağım aynı gün de kontrolüm var çok heyecanlıyım :))
Ben de yeni güzel pozlar alırız yüzünü görürüz diye çok hevesli ve heyecanlı gittim ama elinin birini çenesine koydu , biriyle de yüzünü kapattı asla göremedik , hüsranla döndüm :D İnşallah güzel olur her şey :)

Ben de bi şey sorayım o zaman , normalde benim crocs terliklerim var ama lacivert , hastanede hep giydiğim terlikler , sabahlığın altına da bu pamuklu gibi olanlardan almayı düşünmüyorum , ağzı yüzü bi tarafa kayıyor sonradan çok kullanışsız oluyor . Onun yerine şöyle bi şey alsam sonra evde de giyerim diye düşündüm . Var mı terlik alanınız ?

Ben de bi şey sorayım o zaman , normalde benim crocs terliklerim var ama lacivert , hastanede hep giydiğim terlikler , sabahlığın altına da bu pamuklu gibi olanlardan almayı düşünmüyorum , ağzı yüzü bi tarafa kayıyor sonradan çok kullanışsız oluyor . Onun yerine şöyle bi şey alsam sonra evde de giyerim diye düşündüm . Var mı terlik alanınız ?
Canım açık renk bence alma benimkiler kan falan olmuştu ne olacağı belli olmuyor hastane ortamında

Ben de yeni güzel pozlar alırız yüzünü görürüz diye çok hevesli ve heyecanlı gittim ama elinin birini çenesine koydu , biriyle de yüzünü kapattı asla göremedik , hüsranla döndüm :D İnşallah güzel olur her şey :)
Ay hem devlete hem özele o gün randevum. İlla birinden biri denk gelir herhaldee diye düşünüyorum biri 08:30'da biri 16:45'de o gün
ÇErçevem hala boş nigizliceeee :D
Bende de açık pembe ve siyah crocs var. Siyahı aslında hastane için bu yaz almıştım ama yine aynı numara almışım keşke diyorum bir beden büyük alsaydım. Ama her türlü olur diye düşünüyorum ya. Bende iki terliğimi de götürücem. Ama attığın model de güzelmiş

Ben de lacivert crocsları hastanede yürürken giyip çekim için taç ve beyaz terliklerden aldım. Aslında geçen sene almıştım çekim için ama kullanamadım yataktan kalkıp hazırlanmak çok zor geldi bu sene yapabilirim belki diye götüreceğim. Bir de ben geçen sene evde de gelenlerin yanında da beyaz lohusa terliği giyerim diye 1 tane daha almıştım onu da evde 1 ay giydim yumuşacıktı lohusayken iyi de geldi ama dediğin gibi kullanım süresi uzun olmuyor

Canım açık renk bence alma benimkiler kan falan olmuştu ne olacağı belli olmuyor hastane ortamında
Beyaz sabahlıklı bi şeyler alırım diye altına lacivertler çok sırıtacak , çekim falan yaparız ümidiyle düşünüyorum da her şey yolunda olursa tabi :)

Ay hem devlete hem özele o gün randevum. İlla birinden biri denk gelir herhaldee diye düşünüyorum biri 08:30'da biri 16:45'de o gün
ÇErçevem hala boş nigizliceeee :D
Güzel kızım anca geçen ay detaylıda böyle bi tane poz verdi , onu da hiç kaçırmadan koydum çerçeveye🥹Alırız bi maşallahınızı 🧿🌸😍
Sizden de güzel çerçeveli pozlar bekliyorum bakalımmm🤗🐣

Eklentiler

• IMG_9898.webp
    IMG_9898.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 36
Bende sacimi fonlu hayal ediyordum sacimin en kotu hali ve agdasiz bir sekilde gitmistim travmaydi😄
Hemen uzerimi degistirdim ped taktim ciktik ama nasil bi su gelmek siril siril ya crocs terliklerime dolmustu sular berbatti ya :/
Fön falan hic dusunemedim o an
Ama agdami cok kafaya takmistim
Planlanan dogumuma 1 hafta vardi daha
Ikincide daha relaxim ama🙃
Ben son zamanlarda sık gittim sire canım. 41. haftamda gelmişti benim bebiş. Suyum çişim geldi zannedip lavobaya gittiğim sırada geldi ama tuvalete yetişememiştim bacaklarımdan süzülmüştü. Su olduğunu anlayıp duşa girmiştim arkasından. Bakalım bunda nasıl olcak.

Ben son zamanlarda sık gittim sire canım. 41. haftamda gelmişti benim bebiş. Suyum çişim geldi zannedip lavobaya gittiğim sırada geldi ama tuvalete yetişememiştim bacaklarımdan süzülmüştü. Su olduğunu anlayıp duşa girmiştim arkasından. Bakalım bunda nasıl olcak.
41.hafta mi🫣
Maşallah🧿😁

Anladım canım haber verirsen bana da çok sevinirimm. Bakalım bu hafta yapırıcam ieker yüklemesini haber veirrim :)

Bence benimki de içeride organlarla falan kavga halinde. Bu kadar hareketin başka açıklaması olamaz çünkü. :D

Ben 23 eylülde 21+5 te oldum. Perşembe günü de 2. dozu olacağım. 2-3 gün kolumu yukarı kaldırırkan hafif kastı o kadar.

Canım çok sevindim senin adınaa :D Şükür sonuçlarında çok iyi gelmişş. Tam kaç haftalıktın bugüün. Benimde 18 inde randevum varr.

Şükür iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyorr
İyiyim canım geceleri saymazsak. Yıkayıp kıyafetlerini yerleştireyim diyorum artık. Erken olucak biliyorum ama küçük odam doldu taştı her yer her yerde o görüntü ortadan kalksın diyorum.

41.hafta mi🫣
Maşallah🧿😁
Evettt benim kız yerini sevmiş. Doktor cuma günüydü hiç unutmuyorum daha da gelmezse dedi haftasonunu kastederek pazartesi sezeryana alayım dedi bizde herkese haber verdik doktordan çıkınca pazartesi sezeryan oluyorum diye. Aynı gün akşamına suyum geldi cumartesi sabahı da bebişim.

Yaa resmen cinsiyeti ne olacak hareketi ne zaman hissedicez diye diye nerdeyse 3. Trimestere gireceğiz hatta aramızda orda olanlar var 🧿 o zaman keyifli bir konu açmak isterim, bebişlere kıyafet olara neler aldınız hangi ay aldınız uykuda ne giyecekler ne yapıcaz ben çok acemiyim dün ilk defa eşimle alışverişe gittik adeta ne alacağımı bilemeden saçma sapan pembe pembe bissürü şey alıp çıktım 😂
Canım önce zıbınlardan başlayabilirsin ben öyle yapmıştım zıbınları da 3 ay aldım hep aldığım setlerin içinden de yenidoğan boyda çıktı hep yenidoğan almama gerek kalmadı zıbınları. Uyku için 1.0 tog uyku tulumu aldım. Evimizin içinden ayarlayabiliyoruz evin ısısını 24 derece oluyor genellikle yeterli olur dedik 1.0 tog.

Alırken genellikle 50 cm yazanları çok tercih etme bulunsun elinde ama bir kaç tane çünkü ilk iki hafta giyebiliyorlar çabuk büyüyorlar. Mauvee Mauvee

Alırken genellikle 50 cm yazanları çok tercih etme bulunsun elinde ama bir kaç tane çünkü ilk iki hafta giyebiliyorlar çabuk büyüyorlar. Mauvee Mauvee
Tamamdır öyle yapayım ben de aslında çocuğun odası gelsin diye bekliyorum direkt yerlerine yerleştiririm böyle ortalıklarda durunca gözüme batıyor 😂

Güzel kızım anca geçen ay detaylıda böyle bi tane poz verdi , onu da hiç kaçırmadan koydum çerçeveye🥹Alırız bi maşallahınızı 🧿🌸😍
Sizden de güzel çerçeveli pozlar bekliyorum bakalımmm🤗🐣
Ay maşallah maşallaah cimcimeye inşallah bende artık güzel bir poz istiyorum perşembe günü :)
İyiyim canım geceleri saymazsak. Yıkayıp kıyafetlerini yerleştireyim diyorum artık. Erken olucak biliyorum ama küçük odam doldu taştı her yer her yerde o görüntü ortadan kalksın diyorum.
Oh maşallah canım olur tabi neden olmasın yavaştan başla nasılsa olacak şeyler. Bende anneme dedim kasım 15 gibi gelirsin diye 29-30 haftalık olmuş olucam

Back
X