• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Tamamdır öyle yapayım ben de aslında çocuğun odası gelsin diye bekliyorum direkt yerlerine yerleştiririm böyle ortalıklarda durunca gözüme batıyor 😂
Sorma canım oturma odam kullanılmıyor ama arada havalar yağmurluysa falan çamaşır seriyorum. Bir de bebişin eşyaları geldi oda doldu. Dünde kendi odamızın takımı tekli şifonyer gelecekti bebeğin eşyalarını ona koyacaktım ama gelmedi. Gelsin onu sileyim de yerleştirmeye başlayım diyorum. İki gündür gelecekler.

Ay maşallah maşallaah cimcimeye inşallah bende artık güzel bir poz istiyorum perşembe günü :)

Oh maşallah canım olur tabi neden olmasın yavaştan başla nasılsa olacak şeyler. Bende anneme dedim kasım 15 gibi gelirsin diye 29-30 haftalık olmuş olucam
Ben ilk gebeliğimde 32. haftada yıkayıp yerleştirmiştim aslında tam zamanları o zamanlar ama şimdi bunda oda yapmayınca battı çok gözüme demek o zaman daha sabırlıymışım.

Benim de 2 haftadır böyle ayakları aşağıda o yüzden hareketleri sanki dışarı çıkacakmış gibi hissediyorum baskı yapıyor rahatsızlık ve korku veriyo ama herhangi başka ağrı sancı kasılma kanama olmadığı için normal olarak düşünüyorum ve dönmesini bekliyorum açıkçası. Kontrolüm de 10 gün önceydi o zaman da zaten doktor söylemişti ayaklar aşağıda diye
Şimdi nasılsn döndümü

O his fena ya ben son bir haftadı yukarılarda hissediyorum 28+2 yim inşallah vaktinde doğururuz he gece rüyamda erken doğurduğumu görüyorum Allah korusun
Yaa inşallah benimde yukari çıkar vaktinde dogururuZ bı 37olaydi gene iydi kasıklarımda çok ağrıyor iç taraflar 🥴

Sorma canım oturma odam kullanılmıyor ama arada havalar yağmurluysa falan çamaşır seriyorum. Bir de bebişin eşyaları geldi oda doldu. Dünde kendi odamızın takımı tekli şifonyer gelecekti bebeğin eşyalarını ona koyacaktım ama gelmedi. Gelsin onu sileyim de yerleştirmeye başlayım diyorum. İki gündür gelecekler.
Kimsenin söz verdiği tarihte gelmemesine de bayılıyorum. Benim de çocuk odasını direkt marangoza yaptırıyorum hatta izmirdeydin istersen bak montessori35 gibi bir şeydi instagram sayfası. Kasım ortası dediler bakalım ne zaman gelirler 🫠

Kızlar selamm. Küvet olarak skip hop'un kuvetini aldım 3 farklı kullanım şekli varmış bir arkadasim onermisti tek basima bile rahat yikiyorum diye sizinde aklinizda olsun dedim.

Eklentiler

• IMG_1567.webp
    IMG_1567.webp
    93,5 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar selamm. Küvet olarak skip hop'un kuvetini aldım 3 farklı kullanım şekli varmış bir arkadasim onermisti tek basima bile rahat yikiyorum diye sizinde aklinizda olsun dedim.
Çok güzelmiş canım ben normal aldım. Alt açma ünitesi aldım arada onun üstüne koyar yıkarım diye düşündüm seninkinede bakacağım yine. Linki var mı?

İyiyim canım geceleri saymazsak. Yıkayıp kıyafetlerini yerleştireyim diyorum artık. Erken olucak biliyorum ama küçük odam doldu taştı her yer her yerde o görüntü ortadan kalksın diyorum
Suan senin kacinci hafta canim bende her seyi alip yigdim odaya ama son hazirliklari yapmadim iste kiyafet yikamadir araba kurmadir gibi bunlar ne zaman yapilir acaba ben cok son dkya da birakmak istemiyorum bu bebislerin sagi solu belli olmaz 8.aya girince mi yapsam diyorum

Heyecanla bekliyoruum , doktor bana şeker yüklemesinden sonra bi şeyler ye bi kahve iç bi daha bakalım dedi naptıysak olmadı :D
Benim kiz da cok inatci elini yuzune koyuyor cekmiyor arkasini donmeye calisiyor 🤣 doktor cok ugrasti oncekinde ama kac kere ultrasonla bastirdi etti biseyler yapti artik icim bi garip oldu dedim gostermiyosa da zorlamayalim yani napalim gormesi gereken seyleri incelesin doktor benim icin yeterli tabi insan merak ediyo ama rahatsiz etmek de istemiyorum bebisi zorla

Suan senin kacinci hafta canim bende her seyi alip yigdim odaya ama son hazirliklari yapmadim iste kiyafet yikamadir araba kurmadir gibi bunlar ne zaman yapilir acaba ben cok son dkya da birakmak istemiyorum bu bebislerin sagi solu belli olmaz 8.aya girince mi yapsam diyorum
25. Haftadayım daha canım benimki erken de ben ortalıktan kalksın diye yapayım istiyorum aslında aceleciliğimden değil. Küçük odam çok yığıldı. Daha bende yatağını, bebek arabasını, alt açma ünitesini falan kurmadım. Bir de ikeadan organizer gibi tekerlekli organizer almıştım onları falan hep kurup ortadan büyükleri kaldırmam lazım. Bebek arabasını da toz olur diye bilerek açmıyorum.

Benim kiz da cok inatci elini yuzune koyuyor cekmiyor arkasini donmeye calisiyor doktor cok ugrasti oncekinde ama kac kere ultrasonla bastirdi etti biseyler yapti artik icim bi garip oldu dedim gostermiyosa da zorlamayalim yani napalim gormesi gereken seyleri incelesin doktor benim icin yeterli tabi insan merak ediyo ama rahatsiz etmek de istemiyorum bebisi zorla
Aynı ya valla bastırdık döndürdük yok bana mısın demiyor :D keyifçi ve inatçı bebe🤣

Çok güzelmiş canım ben normal aldım. Alt açma ünitesi aldım arada onun üstüne koyar yıkarım diye düşündüm seninkinede bakacağım yine. Linki var mı?
Yaa anladım o da çok mantıklı. Benim uzerine koyabilecegim bir yerim yoktu onun icinde mantikli geldi biraz. Indirimden almistim birde.

Ay hem devlete hem özele o gün randevum. İlla birinden biri denk gelir herhaldee diye düşünüyorum biri 08:30'da biri 16:45'de o gün
ÇErçevem hala boş nigizliceeee :D

Bende de açık pembe ve siyah crocs var. Siyahı aslında hastane için bu yaz almıştım ama yine aynı numara almışım keşke diyorum bir beden büyük alsaydım. Ama her türlü olur diye düşünüyorum ya. Bende iki terliğimi de götürücem. Ama attığın model de güzelmiş
Özelden de devletten de vazgeçemediğinden mi
İkisine de randevun var 🫣😁😁 ben de aynı durumdayım da

Ben ilk gebeliğimde 32. haftada yıkayıp yerleştirmiştim aslında tam zamanları o zamanlar ama şimdi bunda oda yapmayınca battı çok gözüme demek o zaman daha sabırlıymışım.
Bende oda siparişini bu ay sonu vericem 2-3 haftada teslimmiş gelme durumuna göre kasım ortası sonu inşallah. Daha oda boyanacak 🥰
Özelden de devletten de vazgeçemediğinden mi
İkisine de randevun var 🫣😁😁 ben de aynı durumdayım da
Yok kuzu özeldeki doktorum bir sürü tahlil istedi istediğin yerde yaptırabilirsin dedi. Bir de şeker yüklemem var ondan devlete randevu bulmuşken alıverdim beleşe olsun diye😂😂

İyi akşamlar kızlar 25+4 üm şeker Yüklemem yüksek çıktı cuma kendi doktoruma gösterecem böyle olan varmı canım sıkıldı açlık 113
1. Saat 160
2.saat 174

Back
X