- 7 Şubat 2025
- 639
- 545
- 18
Benim de 2. Saat 173 çıktı canımİyi akşamlar kızlar 25+4 üm şeker Yüklemem yüksek çıktı cuma kendi doktoruma gösterecem böyle olan varmı canım sıkıldı açlık 113
1. Saat 160
2.saat 174
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 2. Saat 173 çıktı canımİyi akşamlar kızlar 25+4 üm şeker Yüklemem yüksek çıktı cuma kendi doktoruma gösterecem böyle olan varmı canım sıkıldı açlık 113
1. Saat 160
2.saat 174
Benim de açlık yüksek çıkmıştı diyetisyenle çalışıp evde şeker ölçümi yapıyorumİyi akşamlar kızlar 25+4 üm şeker Yüklemem yüksek çıktı cuma kendi doktoruma gösterecem böyle olan varmı canım sıkıldı açlık 113
1. Saat 160
2.saat 174
Vajina kemiği mi bilmiyorum ama benim de dikine bir ağrım var. Gün geliyor adım attırmıyor. Bebek baş aşağı duruyor. Baskı yapıyor dedi doktorlar. Bir jinekoloji uzmanı dinledim yutupta. Eldiven giyip elle kendinizi muayene etme yolu gösteriyordu. Onu yaptım. İşte yumru ya da yırtık gibi bişey var mı diye. Ya da ağrı acıma yanma. Hiçbiri yok. Benim ağrı çok daha derinde. Vajina bitişi rahim başlangıcı oralarda dikey kaslar varmış. Bebek biyüdükçe rahim de büyüdüğü için geriliyorlarmış. Öyle bilgiler buldum araştırmalarım sonucu ama. Daha bebek 1 kg bile değil. 2 ay sonra nasıl dayancam bilemiyorumVajina kemiklerinde agri yasayan var mi ozellikle cok oturunca veya uykudan uyaninca
Pilates lastiği ile otururken bazı hareketleri yapmak iyi geliyor canım bilmiyorum hiç araştırıp denedin miVajina kemiği mi bilmiyorum ama benim de dikine bir ağrım var. Gün geliyor adım attırmıyor. Bebek baş aşağı duruyor. Baskı yapıyor dedi doktorlar. Bir jinekoloji uzmanı dinledim yutupta. Eldiven giyip elle kendinizi muayene etme yolu gösteriyordu. Onu yaptım. İşte yumru ya da yırtık gibi bişey var mı diye. Ya da ağrı acıma yanma. Hiçbiri yok. Benim ağrı çok daha derinde. Vajina bitişi rahim başlangıcı oralarda dikey kaslar varmış. Bebek biyüdükçe rahim de büyüdüğü için geriliyorlarmış. Öyle bilgiler buldum araştırmalarım sonucu ama. Daha bebek 1 kg bile değil. 2 ay sonra nasıl dayancam bilemiyorum
Şuan nasıl bir yol izliyorsunuz doktorunuz ne dediBenim de 2. Saat 173 çıktı canım
Diyetle beraber düzene girdi mi pekiBenim de açlık yüksek çıkmıştı diyetisyenle çalışıp evde şeker ölçümi yapıyorum
Cok yoruldugum zamanlar da ara ara bende de oluyor.uzun sure dinlenince geciyorKızlar selam benimde bugün karın ağrısı ve karın ağrısıyla beraber üst bacaklarımda ve hafif kasıklarımda ağrı var. Açıkçası bugün bebeğin hareketlerini biraz aşağıda hissediyorum. Yaşayanınız var mı dinlenip geçmesini beklemeli miyim kararsız kaldım.
Cok yoruldugum zamanlar da ara ara bende de oluyor.uzun sure dinlenince geciyor
Simge duman var yutupta. Onla pelvik hareketleri denedim, normalde kendim de yoga ve spor yapıyordum ama hamile kalınca bıraktım ilk üç ay. Sonra yürüyüşlere başladım. 5km yürüyordum günde. Artık ne olduysa nafile. Simge dumanın haftalık egzersizini yaptım ve bir hafta yürüyemedim uyuyamadım merdivenleri bile tek tek inip çıktım. Uzun süre spor yapmayınca heralde vücudum hamlamış,Pilates lastiği ile otururken bazı hareketleri yapmak iyi geliyor canım bilmiyorum hiç araştırıp denedin mi
Yani açlık şekerim zaten 95 çıkmıştı çok yüksek değildi bir haftadır tatlı ve hamur işi yemeyip saatlere dikkat etmeye çalışıyorum 80-93 civarı sabah şekerimDiyetle beraber düzene girdi mi peki
Olabilir hamileyken insan onca yıllık vücudunu tanıyamaz oluyorSimge duman var yutupta. Onla pelvik hareketleri denedim, normalde kendim de yoga ve spor yapıyordum ama hamile kalınca bıraktım ilk üç ay. Sonra yürüyüşlere başladım. 5km yürüyordum günde. Artık ne olduysa nafile. Simge dumanın haftalık egzersizini yaptım ve bir hafta yürüyemedim uyuyamadım merdivenleri bile tek tek inip çıktım. Uzun süre spor yapmayınca heralde vücudum hamlamış,
Geçti mi dinlenince?Kızlar selam benimde bugün karın ağrısı ve karın ağrısıyla beraber üst bacaklarımda ve hafif kasıklarımda ağrı var. Açıkçası bugün bebeğin hareketlerini biraz aşağıda hissediyorum. Yaşayanınız var mı dinlenip geçmesini beklemeli miyim kararsız kaldım.
Geçti mi dinlenince?
Sadece aşağıda hisse korkma derim ama böyle düzenli sancılar varsa bele vuruyorsa hiç vakit kaybetme:/Canım dinlenemedim henüz malesef çalışıyorumeve gidip uzanıcam yarın geçmezse hastaneye gidicem bir tık daha iyi sanki ama bebeğin hareketleri aşağıdan gelmeye devam ediyor
Kuzu merak etme benim de güçlü hareketler hep bikini bölgemde. Hemde haftalardır yani. Muhtemelen bizim çocuk hep ayaklar aşağıda pozisyonda. Göbek deliğinin hizasında sağda solda da hissediyorum arada hareket ama güçlü değil. Muhtemelen kollar ordan. Yarın kontrolüm var bakalım çok merak ediyorum tahmin ettiğim gibi mi acaba. Aklıma da şey gelmiyor değil. Bizim bebiş bu pozisyonu seviyorsa 32-35 haftaya kadar da dönmezse pozisyondan dolayı bile normal olamam diye düşünmeye başladım. Çünkü bir ay önce gittiğimde de güçlü hareketler tam bikini bölgemdeydi detaylıda. Ayakları gerçekten aşağıdaydı. Bakalım şimdi nasıl çıkacak, meraktayımCanım dinlenemedim henüz malesef çalışıyorumeve gidip uzanıcam yarın geçmezse hastaneye gidicem bir tık daha iyi sanki ama bebeğin hareketleri aşağıdan gelmeye devam ediyor
Uzanip ayaklarini yuksege tutmaya calisKızlar selam benimde bugün karın ağrısı ve karın ağrısıyla beraber üst bacaklarımda ve hafif kasıklarımda ağrı var. Açıkçası bugün bebeğin hareketlerini biraz aşağıda hissediyorum. Yaşayanınız var mı dinlenip geçmesini beklemeli miyim kararsız kaldım.
Aayyyy Allah esirgesin. Daha önce böyle olan varsa lütfen geçtiğini söylesin bu durumun. Bu neymiş arkadaşOlabilir hamileyken insan onca yıllık vücudunu tanıyamaz oluyor![]()
Kuzu merak etme benim de güçlü hareketler hep bikini bölgemde. Hemde haftalardır yani. Muhtemelen bizim çocuk hep ayaklar aşağıda pozisyonda. Göbek deliğinin hizasında sağda solda da hissediyorum arada hareket ama güçlü değil. Muhtemelen kollar ordan. Yarın kontrolüm var bakalım çok merak ediyorum tahmin ettiğim gibi mi acaba. Aklıma da şey gelmiyor değil. Bizim bebiş bu pozisyonu seviyorsa 32-35 haftaya kadar da dönmezse pozisyondan dolayı bile normal olamam diye düşünmeye başladım. Çünkü bir ay önce gittiğimde de güçlü hareketler tam bikini bölgemdeydi detaylıda. Ayakları gerçekten aşağıdaydı. Bakalım şimdi nasıl çıkacak, meraktayım
Uzanip ayaklarini yuksege tutmaya calis
Benimde bazen boyle oluyor cok yoruldugumda
Ama sancilar karin agrisi sanci sekildeyse doktoruna danis derim
En azindan mesaj at bi