• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
İyi akşamlar kızlar 25+4 üm şeker Yüklemem yüksek çıktı cuma kendi doktoruma gösterecem böyle olan varmı canım sıkıldı açlık 113
1. Saat 160
2.saat 174
Benim de açlık yüksek çıkmıştı diyetisyenle çalışıp evde şeker ölçümi yapıyorum

Vajina kemiklerinde agri yasayan var mi ozellikle cok oturunca veya uykudan uyaninca
Vajina kemiği mi bilmiyorum ama benim de dikine bir ağrım var. Gün geliyor adım attırmıyor. Bebek baş aşağı duruyor. Baskı yapıyor dedi doktorlar. Bir jinekoloji uzmanı dinledim yutupta. Eldiven giyip elle kendinizi muayene etme yolu gösteriyordu. Onu yaptım. İşte yumru ya da yırtık gibi bişey var mı diye. Ya da ağrı acıma yanma. Hiçbiri yok. Benim ağrı çok daha derinde. Vajina bitişi rahim başlangıcı oralarda dikey kaslar varmış. Bebek biyüdükçe rahim de büyüdüğü için geriliyorlarmış. Öyle bilgiler buldum araştırmalarım sonucu ama. Daha bebek 1 kg bile değil. 2 ay sonra nasıl dayancam bilemiyorum

Vajina kemiği mi bilmiyorum ama benim de dikine bir ağrım var. Gün geliyor adım attırmıyor. Bebek baş aşağı duruyor. Baskı yapıyor dedi doktorlar. Bir jinekoloji uzmanı dinledim yutupta. Eldiven giyip elle kendinizi muayene etme yolu gösteriyordu. Onu yaptım. İşte yumru ya da yırtık gibi bişey var mı diye. Ya da ağrı acıma yanma. Hiçbiri yok. Benim ağrı çok daha derinde. Vajina bitişi rahim başlangıcı oralarda dikey kaslar varmış. Bebek biyüdükçe rahim de büyüdüğü için geriliyorlarmış. Öyle bilgiler buldum araştırmalarım sonucu ama. Daha bebek 1 kg bile değil. 2 ay sonra nasıl dayancam bilemiyorum
Pilates lastiği ile otururken bazı hareketleri yapmak iyi geliyor canım bilmiyorum hiç araştırıp denedin mi

Back
X