• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Ü

maalesef fiyatlar yükseldikçe yükseliyor😅 avent me aldıysam işe yaramadı bu sefer farklı markalara yöneldim bende😅
Aman aman hep avent aldim ya ben
Onu almazsa bakkal emzigi alirim keyfi bilir
Emzik olayini cozersem mama olayina isinmasa bile okeyim😅

27.haftadayım ama şekerden dolayı bebiş 2 gün önce 29 haftalık dendi sürekli makat geliş denince bende artık dönmesi mi lazım acaba dedim😂 bide sanki dönse rahat edicem gibi sürekli aşağıda hareketleri çok zor
Benim de 28 hafta ama 30 ila uyumlu çıktı ve makat hep hareketler aşağıda çok huzursuz oluyorum arada bi dönünce yukards daha iyi oluyo ayakların hareketi

Ben hep çıtçıtlı almışım çoğu yerde uğraştırıyor fermuarlı alın yazmışlar üzdü bu 🥲
Öyle canım fermuarlı cidden pratik oluyor 🥰 çıtçıtta sadece alttan olanlar var üstü düz kafadan giyidiriyosun bez kısmı çıtçıtlı onlarda fena değil

Ya elektrikler gitti 1 saat asiri korktum esim de isteydi isik falan actim o sorun olmuyo ama internetimi acardim ya da birilerini arar kafa dagitirdim gelene kadar bu sefer ilk defa hatlarda da problem vardi ariyorum ses gitmiyor mesajlar gitmiyor falan cok panik oldum karnima agrilar girdi bebegime bisey olmaz dimi

Ya elektrikler gitti 1 saat asiri korktum esim de isteydi isik falan actim o sorun olmuyo ama internetimi acardim ya da birilerini arar kafa dagitirdim gelene kadar bu sefer ilk defa hatlarda da problem vardi ariyorum ses gitmiyor mesajlar gitmiyor falan cok panik oldum karnima agrilar girdi bebegime bisey olmaz dimi
Dun gece de annemde kalmistim sabaha karsi dueduk yere duvardaki saat dustu kirildi tuzla buz oldu ondan da korktuk yani geceden beri gergindim zaten bi de bu geldi basima keske bugun de gitseydim annemlere en azindan tek kalmamis olurdum onlar da surekli grip oluyor diye gidemiyorum ki

Kızlar iyi akşamlar. Doğum şekliniz için doktorla görüştünüz mü hiç?
Benim ilkim sezeryandı. Acaba Buda’mı doğal olarak direk sezeryan olacak. Merak ediyorum.
Devlet hastanesi için soruyorum bu arada.

Canım geçmiş olsun. Ben bir doktorun videoda bebeklerin bundan sağlık olarak etkilenmeyeceğini izlemiştim. Şimdi güzelce ayakları uzat su iç bebeğinle konuş sakince ikiniz de rahatlarsınız ☺️

Kızlar iyi akşamlar. Doğum şekliniz için doktorla görüştünüz mü hiç?
Benim ilkim sezeryandı. Acaba Buda’mı doğal olarak direk sezeryan olacak. Merak ediyorum.
Devlet hastanesi için soruyorum bu arada.
Hiç bu konuyu konuşmadık en son 24. Haftada gitmiştim 28. Haftada tekrar kontrolüm var belki o zaman konuşulur. Benim ilk bebeğim olacak ama sezaryen olan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla 2 seneyi geçmişse ve doktor uygun görürse çok düşük ihtimal vajinal doğum olabiliyormuş ama duyduğum kadarıyla genelde sezaryense diğerleri de sezaryen oluyor

Bende de afedersiniz altına kaçırma durumu var. Hapşurduğumda ya da çok güldüğümde küloduma biraz kaçıyor. Bu haftalarda normal sanırım ama eşim dalga geçiyor artık sürekli külot değiştirdiğimden altına bez bağlıcam diyor. Aynı problemi yaşayanlar var mı?

21-22. Haftadaki detaylı ultrasondan sonra 30. Hafta civarlarında ikinci bir detaylı ultrason giren ya da perinatolog yahut takip eden kendi doktoru tarafından tavsiye edilen oldu mu acaba ?

Bizim ilk girdiğimizde herhangi bir anormallik görülmedi ama perinatolog "30 32. Hafta civarı bir kez daha görüp belli durumları orda daha net tespit etmek emin olmak istiyoruz " demişti. Normal takip eden doktorumuz da "şüphelendiğim birşey yok ama perinatologlar 2.yi istiyorlar artık siz isterseniz yaptırabilirsiniz" gibi rahat konuştu.

Forumdaki genel durum nasıl merak ettim.

Back
X