• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Kizlar bugun seker yuklemesi yaptirdim
Ac bekledigim 2 saatte birsey olmadi ama eve gelip yemek yedikten sonra mide bulantim basladi🫠
Gece 3ten beri de uyumadim sagolsun oglum beni uyandirip kendi uyudu🥲

Başlarda bir sürü kişi vardı hatırlıyomusunuz telegrama geçelim mi bişeyler dediler hepsi banlandı sonra yoksa grup epey aktifti
Dedim di ama grup kurmak yasak. Ben daha önce ki kızımda admindim. O zamandan tecrübeliyim. Onda çok aktiftim bunda biraz daha tecrübeli olmaktan sanırım bazen okuyup çıkıyorum.

Kizlar bugun seker yuklemesi yaptirdim
Ac bekledigim 2 saatte birsey olmadi ama eve gelip yemek yedikten sonra mide bulantim basladi🫠
Gece 3ten beri de uyumadim sagolsun oglum beni uyandirip kendi uyudu🥲
Sende atlatmışsın canım neyseki sonuçların nasıl çıktı?

Kızlar 25+4üz bugün ne gece duruyor, ne gündüz aşırı hareketlendi ya sizin de böyle mi ? Bebem içimde horon tepiyor galiba :D Hareketlerini hissedene kadar paranoyak olmuştum şimdi de bazen nefesimi kesiyor , sürekli mesane-makat arası bi tekmeler yumruklar, bende de konya ovası gibi bi karın var galiba hep arkalardan hissediyorum bi de , bi ortası yok mu bu işin ? 😁

Bir deee , benim bulantılı süreçlerim hep yaza denk geldi bu sene tatile de gidemedik , o yüzden 29 ekimi birleştirip bi sapanca yapalım dedik ama doktorum havuz da jakuzi de önermiyor , risk alıp girersen senin bileceğin iş diyor . Ama benim zaten sürekli bi idrar yolu enfeksiyonum da var asla da geçmiyor. Hamilelik süresince havuza gireniniz var mıı ?? :(

Bir deee , benim bulantılı süreçlerim hep yaza denk geldi bu sene tatile de gidemedik , o yüzden 29 ekimi birleştirip bi sapanca yapalım dedik ama doktorum havuz da jakuzi de önermiyor , risk alıp girersen senin bileceğin iş diyor . Ama benim zaten sürekli bi idrar yolu enfeksiyonum da var asla da geçmiyor. Hamilelik süresince havuza gireniniz var mıı ?? :(
Havuz kisiye özel dolduruluyorsa sorun olmaz bence
Ya da jakuziyi ilik suyla doldurup girebilirsin cok sicak su olmamak sartiyla
Ortak alanlar riskli bence

Ben tüm yaz havuz deniz girdim🥲

Çok da dindirmiş sayılmam mesela sabahtan beri yine çok yoruldum şimdi bebişi hissetmiyorum diye 15 dkdır kendimi yedim 🫠
Ay bende geçtiğimiz 2 hafta çok iyiydi. Dün ve bugün biraz durgun gibi o yüzden bi anksiyetem azmıyor değil. Sanırım 5 gibi bi doktora gideceğim böyle devam ederse.
Neyseki son anda ilk 10’a girmeyi başarmışım.😁
Seni yedeklerden asillere almışlar ahahah

En cok ben yazmisim🤣 oglum oyuncagini kafamin ustunde sürmeye calisirken bile yaziyordum bazen sdfgjk🤣
Sen 1ç liği resmen haketmişsin diyebiliriz o zaman :D
Daha yeni verdim canim saglik ocaginda, 2 3 gune anca cikiyor
Aaa sağlık ocaklarında oluyor muymuuş. Benim bulunduğum ilçede sağlık ocakları yapmıyordu. Bende devlette verdim. Özele boşuna para vermiyim dedmm.
2023te de ocak annelerindeydim yine herkes bu grup tembel diye araliga gidiyordu🤣
Valla yalan yok bende aralık annelerine yazıyorum orası coşmuş durumda asdsad
Kızlar 25+4üz bugün ne gece duruyor, ne gündüz aşırı hareketlendi ya sizin de böyle mi ? Bebem içimde horon tepiyor galiba :D Hareketlerini hissedene kadar paranoyak olmuştum şimdi de bazen nefesimi kesiyor , sürekli mesane-makat arası bi tekmeler yumruklar, bende de konya ovası gibi bi karın var galiba hep arkalardan hissediyorum bi de , bi ortası yok mu bu işin ? 😁
Kuzm çok iyi ya benim de 2 haftadır öyleydi dün ve bugün biraz hareketsiz iş çıkışı bi doktora gitmeyi düşünüyorum. Alıştırdı kereta haftalardır lambur lumbur dönmeye şimdi çok sakın tırstımm. Şu kordon muhabbeti aklıma geliyor anksiyetem azıyor allahım sen koru

Canım ben yazlık yerde oturuyorum zaten o yüzden havuza girmedim bu yıl. Denize girdim ama özellikle kalabalık olmayan yerleri tercih ettim daha çok. Bir de biraz dalgalı olmasına dikkat ettim. Havuza göre jakuzi daha masum olabilir belki. Havuz ortak kullanım ya sonuçta. Ama jakuzu her gün temizlenip ediliyordur.

Ay bende geçtiğimiz 2 hafta çok iyiydi. Dün ve bugün biraz durgun gibi o yüzden bi anksiyetem azmıyor değil. Sanırım 5 gibi bi doktora gideceğim böyle devam ederse.

Seni yedeklerden asillere almışlar ahahah

Sen 1ç liği resmen haketmişsin diyebiliriz o zaman :D

Aaa sağlık ocaklarında oluyor muymuuş. Benim bulunduğum ilçede sağlık ocakları yapmıyordu. Bende devlette verdim. Özele boşuna para vermiyim dedmm.

Valla yalan yok bende aralık annelerine yazıyorum orası coşmuş durumda asdsad

Kuzm çok iyi ya benim de 2 haftadır öyleydi dün ve bugün biraz hareketsiz iş çıkışı bi doktora gitmeyi düşünüyorum. Alıştırdı kereta haftalardır lambur lumbur dönmeye şimdi çok sakın tırstımm. Şu kordon muhabbeti aklıma geliyor anksiyetem azıyor allahım sen koru
Aynen oglumda da saglik ocaginda vermistim
Ki hergun de kan almayan bir yer🫠
Aralik annelerine hic bakmadim benim dogum net ocakta cunku😁

Aynen oglumda da saglik ocaginda vermistim
Ki hergun de kan almayan bir yer🫠
Aralik annelerine hic bakmadim benim dogum net ocakta cunku😁
Benim de öyle yaa 29 ocak 40. hafta oluyor o kadar ocak yani aslında ama önden bilgi ediniyorum süreçle ilgili iyi oluyor :D

Aynı şeyi, bu kadar hareket edip kendine kordonu falan dolar mı diye düşünerek yaşıyorum bende Allah korusun :( Çünkü sürekli hareket halinde , bazen canım yanıyor artık gerçekten :)

Ya bana kalsa bende gircem de , Allah korusun enfeksiyondan falan bi şey olur ondan sonra Herbokolog koca kişisinin dilinden kurtulamam diye cesaret edemiyorum :D
Benim doktorum izin vermişti ilk zamanlar diye mi bilmiyorum havuzdan denizden çıkar çıkmaz ne giyiyorsan hemen çıkar değiştir duş al bir sorun olmaz demişti bende dinledim sıkıntı yaşamadım ama eş kısmına bir şey diyemiyorum😂

Benim doktorum izin vermişti ilk zamanlar diye mi bilmiyorum havuzdan denizden çıkar çıkmaz ne giyiyorsan hemen çıkar değiştir duş al bir sorun olmaz demişti bende dinledim sıkıntı yaşamadım ama eş kısmına bir şey diyemiyorum😂
Amaaaan ne zor şeyler bunlar ahahaha :D

Back
X